Play'n Go producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran book of dead gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Book of Dead

Producator

Play'n Go

Rating

4.5/5 - 11 voturi

Book of Dead gratis este un super joc de păcănele, ce te va captiva încă de la primele rotiri. Mai ales dacă îți plac jocurile cu tematică egipteană! În Book of Dead demo poți să exersezi tot felul de strategii care să-ți aducă comori comparabile cu cele ale faraonilor când joci la cazino. Articolul de față îți va prezenta toate detaliile necesare pentru a deveni un maestru al jocului. Citește-l și apasă „Joacă gratis”! Iar dacă tematica ți se pare una interesantă, atunci încearcă și Riches of Ra demo, tot de la Play n Go!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96% 5×3 10 Scatter + Wild Rotiri Gratuite, Gamble, Simboluri Expandabile

Păcănele Book of Dead gratis – cum joci?

Slotul Book of Dead demo este simplu și foarte ușor de înțeles. Majoritatea păcănelelor sunt așa, dar jocul de azi duce totul la un alt nivel. În principiu, pașii sunt aceiași – alegi miza, apeși play, repeți. Totuși, noi vrem să te ajutăm cât mai mult. Poți să observi din prima că Book of Dead gratis este optimizat pentru mobil. Ai 3 butoane mari pe ecran – „Spin”, „Acasă” și „Meniu”. 

„Spin” este pentru a începe runda, „Acasă” va închide jocul, iar „Meniu” este cel mai folositor. După ce dai click pe acesta, ai mai multe opțiuni. Poți vedea în partea de sus categoriile. Pentru moment, ne vom concentra la cele ce țin de maniera de joc. Deci, întâi discutăm despre cum pariezi la slotul Book of Dead free. Jocul funcționează pe bază de monede (fise), deci vei alege câte monede pariezi, cât valorează fiecare și pe câte linii joci.

Rămâne la alegerea ta cât și cum pariezi. Book of Dead Rich Wilde slot are o mulțime de opțiuni, deci va satisface orice stil de joc. Ce trebuie tu să faci este să descoperi strategia cea mai profitabilă și să pornești în căutarea unui jackpot la păcănele!

Jocul Book of Dead online – unde joci pe bani reali?

Păcăneaua Book of Dead gratis o vei putea juca la noi oricând. Totuși, Joc Păcănele îți pune la dispoziție varianta cu fonduri virtuale. Dacă vrei să pariezi bani reali, îți recomandăm NetBet. Poți să exersezi și acolo, deoarece au și jocul demo, dar mai atractiv pentru câștiguri este cel pe bani.

Book of Dead slot casino NetBet este una din versiunile jocului în care poți să mizezi folosind bani din propriul portofel sau cont bancar. Dacă ești nou, atunci trebuie să știi că ai nimerit în locul potrivit. Operatorul răsplătește jucătorii ce abia își fac cont cu un bonus consistent.

Pe lângă asta, la NetBet te bucuri de servicii de top, oferte speciale frecvente și o gamă diversă de jocuri. Pe lângă Book of Dead demo Play n Go, de la același furnizor vei găsi Reactonz, The Sword & The Grail, Rise of Merlin, Tome of Madness, Honey Rush, 24k Dragon și multe altele.

Despre jocul de păcănele Book of Dead gratis

Book of Dead gratis este un joc de păcănele cu 5 role și 3 rânduri. Pe acestea se vor roti simboluri de fiecare dată când apeși „Spin”. Dacă 3 sau mai multe astfel de simboluri aterizează unul lângă altul și pe o linie de plată, atunci poți spune că ai câștigat o rundă. În total, sunt 10 linii de plată.

Egiptul Antic este principala inspirație când vine vorba de grafică în Book of Dead free. Atât fundalul, cât și simbolurile amintesc de faraoni și piramide. Că tot a venit vorba de simboluri, ele sunt împărțite în 2 categorii: cu plată mare și cu plată mică. Cele cu plată mare pot forma combinații câștigătoare când sunt doar 2. Acum, hai să vedem câte fise îți poate aduce fiecare simbol!

  • Exploratorul – până la 5000 de fise;
  • Faraonul – până la 2000 de fise;
  • Anubis – până la 750 de fise;
  • Șoimul – până la 750 de fise;
  • A și K – până la 150 de fise;
  • Q, J și 10 – până la 100 de fise.

Valorile de mai sus au fost calculate pentru jocul cu miză maximă și câte 5 simboluri în formație. Primele 4 fac parte din categoria cu plată mare. Deci, chiar și 2 simboluri unul lângă celălalt, de la prima rolă în dreapta, îți vor aduce câștiguri la Book of Dead Play n Go.

Păcănele Book of Dead demo – speciale

Pentru că tot am vorbit de monede în secțiunea trecută, acum vom trece la mijloacele care te vor ajuta să câștigi mai mult atunci când joci Book of Dead demo. Mai exact, specialele! Ele sunt funcții și simboluri care sporesc numărul de fise pe care le aduni. Specialele rămân la fel, fie că joci gratuit sau versiunea Book of Dead pe bani.

  • Scatter – este reprezentat de o carte magică, cu simbolul scarabeului pe copertă. Cartea ține locul lui Wild, dar are și calități de Scatter. Deci, aduce runde gratuite, dar poate înlocui și alte simboluri dacă va completa o formație. Scatterul plătește oriunde pe ecran. În plus, dacă nimerești 3 astfel de simboluri într-o rundă, vei primi 10 rotiri gratuite!
  • Simboluri Expandabile – la începutul modului bonus se va alege un simbol aleatoriu. Acesta devine expandabil. Deci, pe parcursul rotirilor bonus din Book of Dead gratis se va întinde pe toată rola.
  • Gamble – mai precis, dublajele. Jocul îți dă posibilitatea de a câștiga de 2 ori mai mult. Orice rundă de succes va declanșa apariția a două butoane în stânga. Unul este „Joc de noroc”, iar al doilea „Colectați”. Dacă apeși „Colectați”, vei lua fisele câștigate și atât. Dacă îl apeși pe celălalt, ai ocazia de a ghici roșu sau negru. Ghicește corect și câștigul se dublează. Ghicește greșit și vei pierde toate fisele din acea rundă.

Concluzii

Slotul Book of Dead gratis este un joc foarte atractiv. Are o tematică impresionantă, dar și câștigurile sunt notabile. El are un RTP de 96%, deci peste media industriei. Îl poți juca și de pe mobil, fără vreo problemă. Jocul este foarte versatil, adaptându-se la orice dimensiuni de ecran. Dacă ți-a plăcut, atunci te sfătuim să încerci și Book of Ra Deluxe 10 gratis! Este un joc similar în ceea ce privește tematica, dar vine de la alt producător. Așadar, poți să vezi cum a fost implementat Egiptul Antic în păcănele și în altă viziune, pe lângă Book of Dead demo online. Distracție plăcută!

Alte sloturi


Plenty of Fruit 20
3.9/5 - 11 voturi
Fortune Reels
4/5 - 9 voturi
Ariana
3.9/5 - 7 voturi
Midnight in Tokyo
4.8/5 - 5 voturi
The Phantom’s Curse
4/5 - 2 voturi
Red Hot 40
3.4/5 - 22 voturi