Play'n Go producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Moon Princess

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Moon Princess

Producator

Play'n Go

Rating

Pornește într-o aventură în lumea anime-ului într-un mod complet nou cu una dintre cele mai noi lansări de la Play’n Go! Play’n Go este unul dintre cei mai buni dezvoltatori de pacanele online, iar noul lor joc, Moon Princess (Prințesa Moon), este unic printre jocurile de noroc online, amestecând stilul clasic de anime japonez cu un joc de acțiune, dând astfel startul unui nou trend în industria jocurilor de sloturi online. Jocul amintește foarte mult de desenele animate Sailor Moon.

Moon Princess gratis funcționează atât pe Android, cât și pe iPhone, fiind de asemenea compatibil cu majoritatea tabletelor. Astfel, poți să te bucuri de acest joc oriunde și oricând poftești!

Moon Princess gratis, unul dintre jocurile de pacanele online interactive

Moon Princess este un joc video slot care se joacă pe o grilă de 5 pe 5 și are 20 de linii de plată. Simbolurile apar pe grilă pentru a forma combinații câștigătoare. Toate rândurile și coloanele sunt active și simbolurile pot face parte din mai multe combinații câștigătoare.

Moon Princess include un simbol joker (Luna), trei simboluri prințese (Love, Star, Storm) și o gamă de elemente mistice, într-o lume minunată, plină de culoare. Prințesa Moon este simbol wild (joker) și înlocuiește orice alt simbol pentru a ajuta la realizarea combinațiilor câștigătoare.

Jocul are un multiplicator care ajunge până la 20x și integrează o rundă bonus cu rotiri gratuite și alte elemente speciale aduse de cele 3 prințese din joc. De exemplu, una dintre ele poate transforma simboluri, una poate adăuga simboluri wild, iar una poate aduce simboluri noi pe ecran.

Concluzii

Moon Princess este plin de funcții speciale care te țin în priză și fac jocul interactiv. Moon Princess este captivant și reușește să te destindă pe deplin. Interfața de poveste, culorile și animațiile sunt foarte atractive, iar câștigurile pot ajunge la valori mari.

Încearcă acest joc gratis la noi pe site! Dacă vrei să îl joci apoi pe miză reală, îl găsești la NetBet. Nu uita să îți revendici un bonus la înregistrare pentru a juca mai mult! Mult noroc la pacanele online!

Alte sloturi


Queen of gold
Respin Racer
American Roulette
Legend of Shangri
Age of Troy
Red Riding Hood