Novomatic producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Shooting Stars

Producator

Novomatic

Rating

Ești pregătit să intri într-un univers intergalactic, pragmatic și plin de adrenalină? Dacă răspunsul tău este da, atunci trebuie să încerci chiar în acest moment unul dintre cele mai bune păcănele cu speciale produse și promovate de compania de soft Novomatic. Țintește până la stele premii gustoase și aventuroase cu: Shooting Stars gratis!

Ești pregătit de o nouă călătorie în lumea jocurilor de noroc? Te invităm să încerci Shooting Stars gratis și să acumulezi experiența necesară pentru a putea paria mai apoi cu bani reali în unul dintre cele mai bune cazinouri din România.

Cum mă joc Shooting Stars gratis?

Fiind un joc tradițional produs de Novomatic, meniul acestuia rămâne neschimbat, în josul paginii jocului. Pentru a putea începe rotirile, utilizatorul trebuie să își aleagă miza dorită, în funcție de bugetul stabilit. Apoi, trebuie să apese tasta Spin și rolele vor începe să se rotească.

Cei care nu vor să se joace în mod manual, o pot face și automat, alegând: Autoplay. Aici rolele se vor învârti de la sine și vor putea să aducă premii fabuloase.

Există și opțiunea: „Collect” – făcută special pentru cei care vor să își retragă câștigurile.

În același meniu, își face apariția și una dintre cele mai cunoscute caracteristici ale jocurilor de noroc: Gamble. Butonul portocaliu va putea fi activ în momentul în care există o combinație câștigătoare per rotire. Jucătorul poate decide dacă se folosește sau nu de această caracteristică de a își dubla banii. Dacă vei ajunge în acest punct, tot ce trebuie să faci este să intuiești corect care este culoarea cărții de joc pusă cu fața în jos. Există două variante: negru și roșu. Dacă ghicești corect, premiul se va dubla; însă, dacă vei ghici greșit, câștigul va fi anulat și vei fi redirecționat către pagina principală a jocului Shooting Stars gratis.

Din punct de vedere al structurii, slotul video este împărțit pe 5 role și 10 linii de câștig. Grafica sa este una modernă, cu aspect tridimensional, clar și balansat din punct de vedere al paletei de culori utilizate.

Simboluri speciale

Cel mai important simbol al acestui joc este cel sălbatic. Aici, Wild-ul este reprezentat de o stea albă care poate să apară doar pe role 2, 3 și 4. Acesta poate activa caracteristica specială: re-spin și poate aduce câștiguri fabuloase prin înlocuirea altor simboluri normale.

Vei fi întâmpinat și de alte “planete”, dar și de pictograme generice conturate de litere: A, J și cifre/numere, precum: 10.

Verdict

Considerăm că acest joc este unul dintre cele mai bune păcănele cu speciale produse de cei de la Novomatic. Cu o rată de plată de: 96.1%, acest joc se va ridica la măsura așteptărilor tale și va reuși să îți ofere adrenalina, suspansul și bucuria dorită. Joacă-l și tu de pe telefonul mobil, tableta sau de pe laptop.

Alte sloturi


Jack and the Beanstalk
Pearls of India
Pinata Fiesta
Pearl of the Orient
300 Shields
Red Riding Hood