...

Shooting Stars

Autor: Cosmin

Actualizat: 17 mai 2024

ecran shooting stars gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran shooting stars gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
46 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3/5 – (4 votes)
Casa Pariurilor
Bonus Cu Depunere

Până La 1200 Rotiri Gratuite

3/5 – (4 votes)

Jocul de păcănele online Shooting Stars gratis este unul dintre cele mai spectaculoase sloturi pe care le poți încerca pe Joc Păcănele! Cu grafica sa superbă și câștigurile care se țin lanț, slotul oferă ore în șir de distracție. În acest text vom discuta despre tematică, câștiguri, simboluri, reguli și funcții speciale pentru a-ți face o idee despre ceea ce îți va aduce jocul. Dacă ți-a plăcut, mai avem și alte jocuri de păcănele cu speciale pe care sigur le vei îndrăgi!

Păcănele Shooting Stars gratis, un joc cu câștiguri stelare

Așa cum spune și numele, jocul de păcănele online Shooting Stars gratis are o temă cu stele. Grafica este simplă dar superbă, cu animații spectaculoase, mai ales la câștigurile mari. Fundalul ilustrează, aș cum era și de așteptat, spațiul cosmic, cu ceea ce pare a fi o stea neutronică.

Slotul a fost creat de Novomatic, un nume recunoscut pentru jocurile sale tematice distractive, dar și pentru plata mare pe care le aduc. De fapt, rata de plată (coeficientul RTP) este unul dintre cele mai mari pe care îl poți întâlni, de 96,1%. Structura este clasică, cu 5 role și 3 rânduri, deci jocul este ideal și pentru jucătorii care abia au descoperit sloturile. Simbolurile sunt simple. În afară de cele clasice de cărți de joc, mai poți întâlni galaxii și câteva stele.

Shooting Stars slot: simboluri și plăți

După cum se poate observa în jocul de păcănele online Shooting Stars gratis, plățile se fac atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. Slotul are 10 linii de plată și este nevoie de cel puțin 3 simboluri similare pentru a genera câștig. Mai mult decât atât, ai opțiunea de a reduce numărul de linii de plată. Simbolurile se plătesc după cum urmează:

  • Soarele: până la 1.250 de credite;
  • Galaxia: până la 600;
  • A: până la 300;
  • K: până la 250;
  • Q: până la 200;
  • 10 și J: până la 125.

După cum poți vedea, simbolurile sunt destul de puține, ceea ce este bine pentru câștig: cu cât sunt mai puține, cu atât sunt mai multe șanse ca aceleași simboluri să iasă pe o linie de plată.

Păcănele gratis Shooting Stars: funcții speciale

În afară de plățile clasice, jocul de păcănele online Shooting Stars gratis mai are și alte simboluri și funcții speciale care te ajută să câștigi și mai mult:

  • Simbolul Wild: ilustrat printr-o stea albă, acesta apare pe rolele 2, 3, 4 și înlocuiește oricare alt simbol. Se extinde pe toată rola și oferă o rundă gratuită unde simbolul rămâne pe rolă. Dacă apare alt simbol Wild, procesul se va repeta.
  • Funcția Gamble: după fiecare rundă câștigătoare, ai șansa să-ți dublezi plata dacă ghicești culoarea cărții care este aleasă aleatoriu dintr-un pachet. Poți alege de maxim 5 ori, deci vei putea avea 5 dublaje, iar câștigul va crește exponențial. Totuși, dacă nu ghicești, tot câștigul va fi pierdut.

Păcănele online Shooting Stars gratis: cum joci?

Modul de joc din păcănele online Shooting Stars gratis este simplu și intuitiv. Butoanele de care ai nevoie se află în partea de jos, sub role. În dreapta se găsește butonul de start care, după fiecare rundă câștigătoare, devine butonul prin care încasezi plata. De asemenea, poți juca funcția Gamble, care se află în partea din stânga și înlocuiește temporar butonul de setare a mizei. 

De asemenea, Shooting Stars demo îți permite să joci runde automate. Mai poți seta numărul de linii de plată și ai la dispoziție toate valorile de la 1 la 10. În partea stângă găsești butonul de meniu, de unde poți consulta secțiunea de informații și tabel plăți, setări generale sau poți ieși din joc.

Concluzii

Jocul de păcănele online Shooting Stars gratis este simplu și spectaculos, oferindu-ți multe șanse la un câștig frumușel. Grafica sa spectaculoasă și rata de plată considerabilă te vor încuraja să-l joci pe bani reali. De aceea, îți oferim șansa să începi cu dreptul și să profiți de un bonus casino online fără depunere!

Alte păcănele recomandate

NYX
Castle of Terror
5/5 – (1 vote)
Play’n Go
Fire Joker
4.2/5 – (14 votes)
Yggdrasil
Double Dragons
5/5 – (1 vote)
Nolimit City
Monkey’s Gold xPays
4/5 – (9 votes)
Autor