Play'n Go producator pacanele

200 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
troll hunters gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Troll Hunters

Producator

Play'n Go

Rating

Jocuri cu pacanele gratis ca la casino: Troll Hunters

Troll Hunters este un joc creat de Play n Go pe care îl găsești pe miză reală la Unibet. Acesta face parte acum din gama noastră de jocuri gratis și îl poți juca oricând dorești. Te așteaptă distracția și buna dispoziție!

Structură complexă și elemente speciale

Troll Hunters are o structură 5 x 5 și poți câștiga ori de câte ori prinzi 3 simboluri de același tip. Jocul nu funcționează în baza liniilor de plată, ci în baza acestui sistem asemănător cu Candy Crush. Atunci când prinzi un câștig, simbolurile care l-au format explodează și fac loc altora. Această structură de câștig se mai numește și câștig în cascadă. Pe măsură ce prinzi mai multe câștiguri în lanț beneficiezi și de un multiplicator. 2 câștiguri îți aduc un multiplicator 2x și tot așa. E o experiență foarte plăcută de jocuri cu pacanele gratis.

Pe ecranul de joc vei găsi o serie de personaje nordice care pornesc în lupta împotriva trolilor. Acestea stau în partea dreaptă a rolelor de joc. Printre simboluri vei găsi o gașcă de vânători de troli, o serie de bijuterii sau o halcă de carne. Simbolul cel mai valoros este femeia vikingă blondă. Urmează apoi cea roșcată. Simbolul wild este reprezentat de niște inele din aur. Se mai întâmplă de asemenea să apară simboluri wild aleatorii.

Rundă bonus la jocuri cu pacanele gratis

Troll Hunters are o rundă bonus care se activează atunci când prinzi mai multe simboluri marcate cu Bonus. Runda bonus îți aduce 10 rotiri gratuite ce pot fi suplimentate. În timpul rundei bonus simbolurile se schimbă. Noile simboluri constau în diverse arme și personaje. De asemenea, vei prinde câștiguri atunci când îți pică pe o rotire cel puțin 5 simboluri de același tip. În timpul rundei bonus toate simbolurile sunt scatter. Poți câștiga până la 100x față de suma jucată, atunci când prinzi 10 simboluri cu un personaj special.

Așadar, Troll Hunters este un joc distractiv și animat, cu o structură inedită și câștiguri foarte bune. Ai parte de tot felul de elemente speciale și nu te vei plictisi cu siguranță. Încearcă-l și tu și pregătește-te pentru jocul pe bani reali!

Alte sloturi


Twin Spin
Prosperity Palace
Mad Mad Monkey
Lucky lady charm deluxe
Danger High Voltage
Football: Champions Cup