Play'n Go producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran reactoonz gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Reactoonz

Producator

Play'n Go

Rating

5/5 - 4 voturi

Dacă dorești un joc unde câștigurile se țin lanț, atunci Reactoonz demo va fi pe placul tău. Pe Joc Păcănele poți testa acest joc, alături de toate funcțiile sale. Textul de față te va ajuta să îl și înțelegi mai bine. Vom discuta despre cum joci, structura, plățile și alte detalii importante.

Îți recomandăm și alt joc cu tematică similară precum cea din Reactoonz gratis. Încearcă Sweet Alchemy gratis pe Joc Păcănele!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,51% 7×7 Cluster Pays Giantoonz, Secvențe speciale Moduri Speciale, Multiplicatori

Păcănele Reactoonz demo – cum joci?

Deși Reactoonz demo nu este un joc tocmai clasic, modul de joc nu îi va face probleme. Butoanele de setare miză și pornire rundă se află în partea de jos. 

 1. Începe prin a apăsa butonul cu 3 linii din dreapta jos. Apoi, setează pariul dorit, între 0.20 și 100 de credite.
 2. Pentru a porni runda, apasă pe butonul mare și verde din dreapta, dar poți juca și automat. Trebuie să stabilești numărul de runde pe care să le joci și câteva condiții avansate.
 3. Tot în meniul deschis de butonul cu 3 linii vei găsi și alte informații despre Reactoonz demo. Asta include reguli de joc, tabelul de câștiguri și setări.

La noi poți învăța cum să câștigi mai bine la jocuri ca Reactoonz gratis. Poți citi ghidul nostru despre strategii la păcănele pentru a descoperi secretele.

Despre jocul de păcănele Reactoonz demo

Reactoonz demo este un joc cu structură 7×7. Plățile nu se fac pe linii de câștig, ci pe grupuri de simboluri similare. Acestea trebuie să fie adiacente pe orizontală și verticală (dar nu pe diagonală). Simbolurile câștigătoare dispar și fac loc altora. Se pot genera câștiguri în cascadă. Ai nevoie de cel puțin 5 simboluri la fel pentru o combinație câștigătoare. 

Coeficientul RTP este 96,51%, deci Reactoonz slot este un joc foarte generos.

Simbolurile din jocul Reactoonz gratis

Simbolurile jocului Reactoonz demo sunt în strânsă legătură cu tema. Vei vedea mai multe feluri de mutanți extratereștri, cu diferite valori. Există mutanți mari și mutanți mici (ciclopi):

 • Mutantul roz: până la 75.000 de credite;
 • Mutantul verde: până la 30.000;
 • Mutantul galben: până la 15.000;
 • Mutantul albastru: până la 7.500;
 • Mutantul mov și Mutantul maro: până la 1.000;
 • Mutantul verde și Mutantul galben: până la 300.

Cine a creat jocul de păcănele Reactoonz online?

Creatorul Reactoonz demo este Play’n Go. Acest furnizor iese în evidență tocmai datorită acestor jocuri cu totul și cu totul speciale. În orice joc putem vedea acest tip de câștiguri progresive. Așa cum poți observa din doar câteva runde cu Reactoonz free, jocul oferă un adevărat spectacol de lumini.

Slotul Reactoonz demo – speciale

Reactoonz demo are și câteva funcții speciale. Și acestea sunt centrate pe tema jocului. Hai să le descoperim împreună!

 • Instabilitate: într-o rundă necâștigătoare, Gargantoon (mutantul din dreapta) poate pune 4-8 simboluri joker pe grilă. Acestea substituie restul simbolurilor.
 • Săritura Cuantum: acesta este un contor care se încarcă la câștiguri. Are 5 trepte. Primele 4 modifică simbolurile într-un fel care facilitează câștigul. Se declanșează atunci când nu mai sunt câștiguri la o rundă demo Reactoonz.
 • Secvența Gargantoon: este a cincea treaptă. Gargantoon ajunge pe ecran și este un monstru de dimensiunea 3×3. Substituie toate simbolurile. După fiecare câștig, se divide. Întâi se transformă în simboluri 2×2, apoi în 9 simboluri individuale.
 • Giantoonz: 4 simboluri similare care formează un pătrat se transformă în Giantoonz. Are plată un multiplicator x2.
 • Simboluri luminate: un tip de simbol cu plată mică este marcat aleatoriu în fiecare rundă. Dacă fac parte dintr-o combinație câștigătoare, lasă în urmă două simboluri joker.

Păcănele Reactoonz gratis: unde joci pe bani reali?

Cel mai bun loc pentru jocul pe bani reali al Reactoonz demo este la NetBet. Acest furnizor îți aduce multe beneficii, pe lângă acest joc incredibil. Are o colecție foarte bogată de jocuri de păcănele de tot felul. Jocurile de la Play’n Go sunt numeroase și îndrăgite. Poți găsi nume importante, precum The Sword and the Grail și Honey Rush.

Promoțiile reprezintă și ele un argument solid pentru a te înregistra la NetBet. De la bonusul de bun venit consistent la turnee, aici este câte ceva pentru toți jucătorii. Este unul dintre cele mai cunoscute cazinouri online de la noi, deci poți fi sigur de calitatea de 5 stele.

Concluzii

Reactoonz demo este unul dintre cele mai interesante jocuri pe care le poți încerca. Are un ritm alert și se poate juca foarte simplu, datorită funcțiilor intuitive. De aceea, îți recomandăm să-l încerci și de pe mobil. Jocul se adaptează oricărui ecran, indiferent de dimensiunile sale. 

Dacă mai vrei să continui distracția și aventura, încearcă și Troll Hunters slot pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


European Roulette VIP
4.8/5 - 6 voturi
Orca
5/5 - 1 voturi
Master Joker
3.7/5 - 6 voturi
Bumper Crop
3.3/5 - 3 voturi
Fairytale Legends
4.7/5 - 4 voturi
Amazons’ Battle
3.7/5 - 84 voturi