Play'n Go producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran honey rush gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Honey Rush

Producator

Play'n Go

Rating

3.7/5 - 6 voturi

Pentru pasionații de jocuri inedite și captivante Honey Rush demo este o mină de aur! Citește articolul nostru și bucură-te de gustul dulce al câștigurilor! Este un joc mai simplu decât pare, dar afli mai multe în cele ce urmează. Pe Joc Păcănele, avem multe surse de distracție. Încearcă-ți mâna la un joc Aviator gratis pentru a testa și alte jocuri speciale! Garantăm că nu vei regreta, având în vedere plățile și specialele pe care le are.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,5% Hexagon Cluster Pays Wild Rush Counter, Secvențe Speciale

Păcănele Honey Rush demo – cum joci?

La o primă vedere, Honey Rush demo pare un joc destul de dificil. Dar nu este nimic mai departe de adevăr decât această afirmație! Modul de joc rămâne clasic. Doar setezi miza și pornești runda la fel ca la un joc normal.

Mizele la Honey Rush demo slot sunt între 0,20 și 100 de credite. Poți seta pariul selectând o valoare prestabilită sau apăsând butoanele „-” și „+”. Poți juca manual sau automat. La modul de joc automat selectezi numărul de runde și câteva condiții de oprire a seriei. Structura jocului este formată din 37 de hexagoane, fiecare cu câte un simbol. Acestea sunt dispuse concentric, astfel că întreaga structură este un mare hexagon. 

Cât despre câștiguri, cel puțin putem spune că în lumea Honey Rush demo curge miere. Coeficientul RTP este de 96,5%, peste media jocurilor de păcănele. Este un joc ideal și pentru miza pe bani reali, așa cum vei vedea și mai departe. Citește ghidul nostru de păcănele cazino pentru a vedea unde poți testa pe bani reali acest coeficient!

Honey Rush online – unde joci pe bani reali?

O altă veste bună este că Honey Rush online poate fi jucat cu miză reală la Unibet. De ce o considerăm veste bună? Pentru că acest casino online este renumit pentru promoțiile sale! Chiar de la prima depunere te poți bucura de bani bonus și rotiri gratuite, totul într-un singur pachet de bun venit consistent. De asemenea, oferta de jocuri pare nesfârșită. Desigur, Honey Rush Unibet este un joc de nota 10, dar vei dori să diversifici.

Pentru diversitate, ai la dispoziție o colecție largă de jocuri semnate de Play’n Go. Acest furnizor este creatorul Honey Rush demo slot, deci te poți aștepta la multe lucruri bune. Încearcă așadar și păcănele celebre precum Legacy of Dead și Book of Dead. Ambele sunt cu temă egipteană și ambele au plăți excelente.

Despre slotul Honey Rush free Play’n Go

Am prezentat deja câte ceva despre structura Honey Rush demo. Dar nu numai structura este interesantă aici. Grafica este excepțională, iar modul de plată inedit. Nu există linii de câștig, ci clustere (grămezi). Pentru o combinație câștigătoare, este necesar un cluster de minim 5 simboluri similare. Acestea trebuie să fie adiacente, adică să împartă cel puțin o latură de hexagon cu simbolurile de același fel. 

Simbolurile câștigătoare dispar, lăsând loc altora, care la rândul lor pot forma combinații care plătesc. Așadar, pot apărea câștiguri în cascadă. Acum, hai să vedem care sunt mai exact simbolurile din Honey Rush slot și ce plăți vor aduce ele!

 • Diamante: până la 20.000 de credite;
 • Monede din aur: până la 10.000;
 • Monede din argint: până la 7.500;
 • Monede din cupru: până la 5.000;
 • Simboluri flori: până la 2.000.

Valorile de mai sus sunt pentru 35-37 simboluri într-un cluster câștigător la Honey Rush slot. Vezi mai departe și alte lucruri interesante despre jocul de păcănele cu speciale de azi!

Păcănele Honey Rush demo – speciale

Pentru că aceste câștiguri consistente nu ajung, Honey Rush demo mai are și câteva speciale. Acestea nu pot fi niciodată prea multe, deoarece mereu vin cu ceva bun, iar Honey Rush gratis are multe să-ți ofere. Așadar, hai să vedem care sunt simbolurile și funcțiile speciale din slot care te vor ajuta să obții premii legendare!

 • Contorul Rush: se încarcă cu simboluri câștigătoare și are 4 niveluri. Primul nivel: 20 de simboluri; al doilea: 40; al treilea: 80; al patrulea: 160. Inițiază secvențe suplimentare.
 • Secvențe Colony: clonează simbolul din centru, apoi runda de joc continuă în mod normal în Honey Rush gratis. 
 • Secvență Drone: se inițiază cu Contorul Rush. Dimensiunea minimă a clusterului este de 7 hexagoane.
 • Secvență Worker: se activează aleatoriu la rundele necâștigătoare. Dimensiunea clusterului: 7-15 hexagoane.
 • Secvență Queen: se inițiază la Contorul Rush, la nivelul 4.  Dimensiunea clusterului este de 20-37 hexagoane la Honey Rush gratis.
 • Sticky Wild: fiecare nivel de la 1 la 3 aduce câte un Sticky Wild. La nivelurile 2 și 3, are multiplicator x2, respectiv x3. Substituie toate simbolurile. Dacă facă parte dintr-o combinație câștigătoare, nu dispare, ci se mută pe un hexagon alăturat. Poate lua apoi parte la alte clustere care aduc plată.

După cum poți vedea, la Honey Rush slot ai o mulțime de oportunități să-ți mărești câștigurile prin spinuri. Tot ce contează acum e ca norocul să fie de partea ta!

Concluzii

Honey Rush demo este un joc inedit din multe puncte de vedere. Așa cum ai văzut și tu, funcționează altfel față de jocurile de păcănele cu care ești obișnuit. Știm că dorești să te bucuri și mai mult de Honey Rush demo slot. De aceea, îl poți încerca și pe mobil. Astfel, îl vei avea mereu cu tine, din câteva atingeri! Dacă vrei să încerci și alte jocuri cu structură inedită, atunic Joc Păcănele este locul potrivit. Îți recomandăm să dai un spin la Jinxy Match 3 demo!

Alte sloturi


Red Riding Hood
3/5 - 1 voturi
Super Diamond Wild
4.5/5 - 26 voturi
Spartan King
3.8/5 - 14 voturi
Jaguar Gold
3.7/5 - 7 voturi
Burning Wild
4.3/5 - 7 voturi
Wildchemy
4.7/5 - 4 voturi