Leprechaun Goes to Hell

Leprechaun Goes to Hell slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Leprechaun Goes to Hell slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
30 de oameni joacă acum
Categorie
Speciale
Producător
Play’n Go
Simboluri speciale
Scatter, Joker
Structură
3×5
Linii de plată
25
RTP
96,54%
Simboluri
Potcoavă, Monedă
Funcții
Rotiri gratuite
Data lansării
Iunie 2016
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite

3.6/5 – (17 votes)

În cele ce urmează îți vom prezenta o nouă oportunitate de a te distra. Este vorba despre păcăneaua Leprechaun Goes to Hell gratis de la un super producător. Pentru început, putem caracteriza acest slot ca fiind unul jucăuș, dar destul de complex din punct de vedere vizual.

Cei de la Play’n Go au expus într-un mod foarte interesant ceea ce înseamnă iadul, alături de ispitele aferente. Nu este prima păcănea de acest gen a producătorului. Un alt exemplu al acestei abordări este reprezentat de 7 Sins demo, de asemenea disponibilă pe site-ul nostru.

Leprechaun Goes to Hell gratis – o adevărată ispită

Leprechaun Goes to Hell gratis este o combinație extrem de reușită a producătorului Play’n Go. Păcăneaua pune în balanță două tematici care, la prima vedere, par radical opuse și care n-ar funcționa împreună. Pe de-o parte avem folclorul irlandez, în care spiridușul aducător de noroc este personajul principal. Pe cealaltă parte avem elemente de natură horror, în care iadul este predominant. Cu toate acestea, totul este făcut într-o manieră jucăușă, relaxată și care îndeamnă la distracție.

Leprechaun Goes to Hell slot poate fi jucat pe absolut toate dispozitivele. Acesta este optimizat foarte bine, fiind compatibil cu toate dimensiunile de ecran. Poți da spin direct în browser-ul tău. În acest fel, nu trebuie să descarci niciun software. De asemenea, poți juca oricând dorești, de pe telefonul sau tableta ta.

În cele ce urmează, ne vom axa și pe detaliile de ordin tehnic. Structura este una extrem de generică. Sunt prezente 5 role și 3 rânduri pe care rolele sunt așezate. Acestora li se adaugă 25 de linii de plată foarte generoase. Rata de returnare are o valoare foarte bună, mai exact 96,54%. Din acest punct de vedere, Leprechaun Goes to Hell demo poate fi încadrată în categoria de păcănele cu RTP mare. Tot la capitolul acesta, trebuie menționată și volatilitatea. Aceasta este la un nivel mediu, ceea ce înseamnă că plățile vor fi moderate, iar riscurile mai mici.

Cum joci Leprechaun Goes to Hell demo?

Fiind vorba despre o păcănea super atractivă, este normal să te întrebi cum ajungi să o joci. Îți garantăm că nu te va aștepta un proces complicat. Fără să mai pierdem timpul, hai să vedem cum poți juca Leprechaun Goes to Hell gratis! 

 1. Dă click pe butonul Joacă Gratis și așteaptă ca jocul de păcănele să se deschidă. 
 2. Alege valoarea mizei pe care dorești să joci. Acest lucru se face în funcție de bugetul tău, dar și în funcție de ce strategie vrei să abordezi. 
 3. Apasă pe butonul de spin și dă startul distracției. Dacă vrei să admiri rolele și plățile, nu uita de butonul de Autoplay!

Leprechaun Goes to Hell slot – simboluri și plăți

După cum am menționat mai sus, Leprechaun Goes to Hell gratis reprezintă o ciocnire între două lumi opuse. Cu toate acestea, produsul final este unul extrem de reușit. Tematica este evidențiată prin simbolurile foarte atractive, dar și prin animațiile bine executate. Că tot veni vorba de simboluri, în cele ce urmează ți le vom prezenta pe toate. Pe lângă asta, vei afla și cum plătesc pe o miză de 5 credite.

 • 10 – 3x(0,60), 4x(3,00), 5x(10,00); 
 • J – 3x(0,60), 4x(4,00), 5x(12,00); 
 • Q – 3x(0,80), 4x(5,00), 5x(15,00); 
 • K – 3x(1,60), 4x(10,00), 5x(20,00); 
 • A – 3x(1,60), 4x(10,00), 5x(30,00); 
 • Halbă/ Recipient poțiune – 3x(2,00), 4x(15,00), 5x(40,00); 
 • Potcoavă/ Frucă – 3x(3,00), 4x(20,00), 5x(50,00); 
 • Monedă/ Pentagramă – 3x(4,00), 4x(30,00), 5x(80,00); 
 • Pălării – 3x(5,00), 4x(40,00), 5x(140,00).

Speciale în Leprechaun Goes to Hell free

Iată-ne ajunși la un alt capitol foarte important referitor la Leprechaun Goes to Hell gratis. Specialele contribuie la plăți și mai consistente, dar și la un joc mult mai dinamic. În acest fel, vei avea parte de o experiență de joc la cel mai înalt nivel.

 • Simbol Joker (Spiridușul și Evilene) – 2x(0,60), 3x(6,00), 4x(60,00), 5x(600,00). Pe lângă plăți, Wild-urile înlocuiesc toate celelalte simboluri de pe role, cu scopul de a crea combinații câștigătoare (cu excepția Scatter). Dacă Spiridușul și Evilene fac parte din aceeași linie de câștig, atunci câștigul va fi dublat; 
 • Simbolul Scatter(oala cu aur) – 3x(15,00), 4x(50,00), 5x(250,00). Când 3 sau mai multe astfel de simboluri vor apărea oriunde pe role, vei primi 10 rotiri gratuite. În timpul rundei free spins, toate câștigurile se vor înmulți x2.

Unde poți juca Leprechaun Goes to Hell online pe bani reali?

Dacă este să ne întrebi pe noi, Leprechaun Goes to Hell gratis este una dintre cele mai dinamice păcănele. Pe site-ul nostru te poți bucura de aceasta oricând dorești, de pe orice dispozitiv. În versiunea demo, vei avea șansa să te obișnuiești cu toate funcțiile jocului și să dezvolți strategii. 

După aceea, vei fi pregătit și pentru jocul pe o miză reală. Din punctul nostru de vedere, unul dintre cazinourile la care te poți bucura de Leprechaun Goes to Hell online pe bani reali este Netbet. Vorbim despre un operator consacrat pe piața jocurilor de noroc din România. Dacă îți vei deschide un cont Netbet, te vei putea bucura pe deplin și de păcăneaua în cauză, dar și multe altele.

Concluzii

Dacă te simți norocos, atunci Leprechaun Goes to Hell gratis este păcăneaua perfectă pentru tine. Distracția va fi la cel mai înalt nivel, iar câștigurile vor fi pe măsură. Ai un RTP mare, peste medie, iar structura este una prietenoasă. Ce să mai, jocul e perfect indiferent dacă ești începător sau expert în păcănele. Tot ce îți mai putem spune este să nu mai stai pe gânduri și să dai spin cât mai repede. Mult noroc!

Alte păcănele recomandate

Novomatic
Jewels 4 All
4.2/5 – (74 votes)
Pragmatic Play
Lady Godiva
4.5/5 – (6 votes)
Pragmatic Play
Tree of Riches
3/5 – (2 votes)
Pragmatic Play
Sweet Bonanza
4/5 – (162 votes)