Play'n Go producator pacanele

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran de joc prosperity palace gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Prosperity Palace

Producator

Play'n Go

Rating

3.5/5 - 4 voturi

Prosperity Palace slot este un joc creat de către cei de la Play n Go în jurul lui Buddha și a prosperității eterne. Mulți jucători care au încercat deja acest joc susțin că într-adevăr este un joc ce îți aduce premii mari ce îți pot schimba viața. De altfel, tematica jocului este norocul în cultura chineză, iar ea este susținută de o grafică impecabilă și de simboluri foarte bine alese. Culorile vii, sunetele și animațiile te vor transporta într-o lume nouă, dar plină de surprize. Testează Prosperity Palace gratis pe Joc Păcănele și vezi cât de norocos ești în cultura chineză!

Prosperity Palace gratis – grafică inspirată din cultura chineză

Cum ar fi să apeși butonul de Start și să te trezești în interiorul unui palat păzit de statuete din aur reprezentând lei, cu un acoperiș impozant și o muzică ce are rolul de a te relaxa și de a ghida în călătoria pentru găsirea păcii interioare și în acest caz, și a câștigurilor. Prosperity Palace gratis este unul dintre acele jocuri de sloturi care impresionează în primul rând prin grafică și prin modul în care fundalul de joc, simbolurile, sunetele și animațiile susțin tema jocului și îți oferă o experiență unică, plăcută.

Ecranul de joc este viu colorat, rolele sunt încadrate de niște stâlpi împodobiți cu tot felul de simboluri chinezești, simbolurile de pe role sunt atent desenate, realiste, toate având un aport la conturarea acestei povești. Prosperity Palace gratis nu este un joc de noroc de aventuri, ci mai degrabă unul în care îți dorești să te pierzi doar pentru a-ți regăsi liniștea și fericirea. Vei învăța să te bucuri de fiecare mic câștig pentru că din acest templu al prosperității construit de Play n Go trebuie să ieși mereu învingător.

Ia-ți un bonus fără depunere pentru a juca gratis pe bani reali la casino!

Prosperity Palace demo – RTP de 96% și 10 linii de plată

Acest joc de sloturi de la Play n Go promite câștiguri multe pe care le poți atinge cu ajutorul simbolurilor de pe role și a caracteristicilor speciale. Însă, dacă alegi să joci Prosperity Palace gratis vei pleca din start cu șanse mai mari de câștig dacă ar fi să luăm în considerare payout-ul și liniile de plată. Câștigurile tale vor fi cu atât mai mari cu cât rata de plată este mai mare și cu cât numărul de linii cu care joci este mai mare.

În acest caz, liniile de plată sunt fixe, adică vei juca mereu cu numărul maxim, de 10, iar acest lucru înseamnă mai multe șanse de câștig sau mai multe combinații câștigătoare posibile. Play n Go ți-a oferit instrumentele prin care poți atinge câștiguri mai mari, depinde doar de tine și de norocul tău dacă acestea te vor ajuta să atingi premii spectaculoase.

Prosperity Palace gratis – cum se joacă?

Prosperity Palace gratis este un joc de sloturi potrivit atât pentru jucătorii ce au o anumită experiență, cât și pentru cei începători pentru că ecranul de joc este unul intuitiv, butoanele sunt vizibile și ușor de folosit. Trebuie să ai în vedere doar câteva lucruri înainte de a începe să joci:

  • Consultă tabelul cu simbolurile din joc și plățile activând butonul din partea de jos, stânga, a ecranului
  • Rotește rolele prin apăsarea butonului verde de Spin din partea dreaptă a ecranului sau folosește funcția de Autoplay dacă vrei ca rotirile să se facă în mod automat
  • Pentru a alege miza pe care vrei să o pariezi poți alege sumele prestabilite din partea de jos, centru, a ecranului, sau poți jongla tu cu valorile cu ajutorul butoanelor ”+” și ”-”
  • Pe tot parcursului jocului va fi afișat în partea de jos ultimul câștig înregistrat și soldul contului tău

Dacă vrei să vezi mai exact cum funcționează aceste butoane și cum se formează combinațiile câștigătoare poți încerca mai întâi varianta Prosperity Palace gratis și să joci cu bani virtuali, iar în momentul în care te simți pregătit, poți încerca și varianta cu bani.

Păcănele Prosperity Palace online – simboluri și plăți

Un aspect destul de important în cadrul oricărui joc de sloturi este tabela de plăți. Simbolurile de pe role sunt cele care îți aduc bani în cont și cu cât prinzi mai multe simboluri bine plătite, cu atât câștigurile tale vor fi mai mari. Există în cadrul jocului mai multe tipuri de simboluri: simbolurile tematice – Buddha (care reprezintă și simbolul scatter în joc), dragonul (simbolul wild), cele 2 fetițe și bănuții, dar și simboluri clasice, cu ar fi cărțile de joc.

Bineînțeles, simbolurile tematice sunt cele mai bine plătite și îți aduc cele mai multe beneficii. Spre exemplu, 5 simboluri identice cu dragon îți aduc 750 monede, 5 simboluri cu fetița și peștele auriu îți aduc 150 monede, 5 simboluri cu fetița și peștele portocaliu îți aduc 75 monede, iar 5 bănuți îți aduc 37.50 monede, la o miză de 1.50 monede. Cu cât miza și numărul de simboluri identice de pe role sunt mai mari, cu atât și plățile vor fi mai mari.

Cărțile de joc îți aduc între 15 și 22.50 monede, dacă găsești pe role 5 simboluri identice. Scopul tău în acest joc este ca Buddha și dragonul să se regăsească de cât mai multe ori pe role pentru că aceste simboluri îți pot aduce premii spectaculoase.

Joc de păcănele Prosperity Palace gratis – caracteristici speciale

Bineînțeles, atracția principală a oricărui joc de sloturi Gaminator este reprezentată de opțiunile de joc speciale. Buddha îndeplinește rolul de simbol scatter în cadrul Prosperity Palace demo, iar 3 astfel de simboluri pe role îți deschide poarta către o specială sau o rundă bonus cu 10 rotiri gratuite. Partea bună este că în timpul acestor rotiri gratuite, dacă prinzi iar 3 simboluri cu Buddha, mai primești încă 10 rotiri gratuite și tot așa.

Mai mult decât atât, în cadrul acestor rotiri gratuite, Buddha preia și rolul de simbol wild și înlocuiește alte simboluri. Dragonul are și el un rol aparte pentru că înlocuiește orice alt simbol de pe role (în afară de simbolul scatter) pentru a forma combinații câștigătoare în cadrul jocului normal. Cu ajutorul acestor simboluri poți câștiga până la de 5.000 ori miza pariată dintr-un foc! Nu există în cadrul jocului vreun jackpot sau funcție de gamble sau dublaje, însă opțiunile de joc speciale și simbolurile plătite bine îți vor aduce sume importante în cont.

Concluzii

Prosperity Palace slot este un joc de sloturi pe care trebuie neapărat să îl încerci, mai ales dacă ești un mare fan al jocurilor tematice, interactive și districtive. Acum poți testa Prosperity Palace gratis pe Joc Păcănele și te poți bucura de o experiență unică și plăcută!

Descoperă și gama noastră de jocuri de păcănele cu fructe și păcănele noi!

Alte sloturi


Vertical Roulette VIP
2.6/5 - 5 voturi
Bubble Craze
4/5 - 2 voturi
Legacy of Egypt
4/5 - 11 voturi
Caramel Hot
4.5/5 - 33 voturi
Book of Adventure: Super Stake
4.3/5 - 10 voturi
3888 Ways of the Dragon
3.4/5 - 42 voturi