Play'n Go producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
riches of ra gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Riches of Ra

Producator

Play'n Go

Rating

3.4/5 - 11 voturi

Zeul Ra este prezent în foarte multe jocuri de păcănele, iar Riches of Ra online este unul dintre cele mai atractive. Dacă îți plac jocurile de tip Book of Ra, acest slot îți va atrage cu siguranță atenția, într-un mod plăcut. Cu o grafică interesantă și multe elemente speciale, jocul Riches of Ra gratis îndeplinește toate condițiile pentru a-ți asigura distracția și câștigurile! Încearcă și tu Riches of Ra demo pe JocPacanele și intră în căutarea câștigurilor ascunse în templu!

Cum se joacă Riches of Ra gratis?

Riches of Ra gratis este un joc creat de Play n Go. Acesta are un jackpot fix de 2500 de monede, ce poate fi câștigat în cel mai plăcut mod. Jocul este interativ și îți aduce pe ecranul de joc toate elementele specifice sloturilor cu zei egipteni: scarabei, amulete, măști și pe zeul Ra însuși.

Simbolurile din păcănele Riches of Ra online plătesc după cum urmează:

  • Masca de faraon – 2500, 500 sau 100 de monede (pentru 5, 4 sau 3 simboluri)
  • Bijuteria cu pasăre – 500, 150 sau 50 de monede (pentru 5, 4 sau 3 simboluri)
  • Scarabeul – 250, 75 sau 25 de monede (pentru 5, 4 sau 3 simboluri)
  • Simbolurile de cărți de joc – între 150 și 10 monede

Ce trebuie să mai știi despre Riches of Ra demo online?

În afară de principalele simboluri, despre Riches of Ra gratis trebuie să mai știi și următoarele:

  • Jocul are 5 role și 3 rânduri. Vei putea paria pe 15 linii de plată ajustabile. Rata de plată în Riches of Ra gratis este de 94%.
  • Pentru a juca, va trebui să îți alegi valoarea pariului și numărul de linii de plată folosind butoanele + / -. Apasă apoi butonul Spin (Rotire).
  • Odată intrat în templul zeului Ra, va trebui să încerci să găsești comorile ascunse. Vei avea în ajutor o serie de elemente speciale pentru aceasta.
  • Unul dintre acestea este simbolul wild. Simbolul wild este reprezentat chiar de Ra. Acesta poate înlocui alte simboluri, așa că funcționează ca un joker.
  • În plus, atunci când prinzi simboluri Ra pe rolele 1 și 5, se declanșează 15 rotiri gratuite.
  • Alt element special este reprezentat de niște urne. Atunci când prinzi cel puțin 3 urne pe ecran, va începe o rundă bonus în care trebuie să alegi o urnă. Vei prinde un câștig automat, cu valoare variabilă, în funcție de noroc.

În Riches of Ra gratis ai parte de multe câștiguri!

Alt element special în Riches of Ra gratis este și funcția gamble. Aceasta îți permite să îți dublezi câștigurile, pe un pariu de tip totul sau nimic. Fiecare câștig poate fi dublat, dacă ghicești culoarea unei cărți. În cazul în care ghicești, câștigi dublu. În cazul în care nu, pierzi toate monedele câștigate la acea rotire.

După cum vezi, jocul este plin de surprize. Încearcă-l și tu și descoperă avantajele sale! Pentru a juca, dă click pe Joacă Gratis. Vei descoperi un meniu simplu, în care vei da și de secțiunea de informații. Citește-o și află mai multe despre funcții, simboluri și plăți. Tot din meniu poți opri sau porni sunetul – noi îți recomandăm să-l lași pornit. Și tot de aici poți seta numărul de runde automate, în cazul în care nu ai chef să dai mereu pe Spin.

Cum am spus și anterior, jocul de păcănele Riches of Ra online este plin de surprize faine. Și are o tematică apreciată de jucătorii din întreaga lume. Poți să-l consideri un frate a lui Book of Ra, un joc de păcănele cu Egypt plin de aventură, cu grafică excelentă și funcții super.

Concluzii

Joacă acum Riches of Ra gratis pe Joc Păcănele! Ai toate motivele să o faci. E demo, nu necesită cont și poți să-l joci inclusiv de pe telefon. Dacă tematica lui îți place mult, atunci vezi și articolul nostru cu top păcănele cu Egipt. Vei găsi mai multe jocuri cu faraoni pe care să le joci gratuit la noi pe site.

Încă ceva! Poți juca acest joc pe bani reali în mai toate cazinourile ce au în portofoliile lor sloturi Play N Go. Și o poți face chiar gratis, dacă prinzi un bonus de bun venit avantajos. De aceea, îți recomandăm să îți faci cont acolo unde ai o ofertă bună la înregistrare, care să-ți permită să joci mai multe păcănele pe gratis, dar să câștigi pe bune. Mult succes!

Alte sloturi


Tome of Madness
4.2/5 - 11 voturi
Beowulf
3.9/5 - 16 voturi
Ariana
3.9/5 - 7 voturi
Pumpkin Smash
2.5/5 - 2 voturi
Thunderstruck 2
4.5/5 - 16 voturi
Egypt Sky
3.6/5 - 32 voturi