Play'n Go producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
riches of ra gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Riches of ra

Producator

Play'n Go

Rating

Zeul Ra este prezent în foarte multe jocuri de păcănele, iar Riches of Ra este unul dintre cele mai atractive. Dacă îți plac jocurile de tip Book of Ra, acest slot îți va atrage cu siguranță atenția, într-un mod plăcut. Cu o grafică interesantă și multe elemente speciale, jocul îndeplinește toate condițiile pentru a-ți asigura distracția și câștigurile! Încearcă și tu Riches of Ra gratis pe JocPacanele și intră în căutarea câștigurilor ascunse în templu!

Cum se joacă Riches of Ra gratis

Riches of Ra este un joc creat de Play n Go. Acesta are un jackpot fix de 2500 de monede, ce poate fi câștigat în cel mai plăcut mod. Jocul este interativ și îți aduce pe ecranul de joc toate elementele specifice sloturilor cu zei egipteni: scarabei, amulete, măști și pe zeul Ra însuși.

Simbolurile plătesc după cum urmează:

  • Masca de faraon – 2500, 500 sau 100 de monede (pentru 5, 4 sau 3 simboluri)
  • Bijuteria cu pasăre – 500, 150 sau 50 de monede (pentru 5, 4 sau 3 simboluri)
  • Scarabeul – 250, 75 sau 25 de monede (pentru 5, 4 sau 3 simboluri)
  • Simbolurile de cărți de joc – între 150 și 10 monede

Jocul are 5 role și 3 rânduri. Vei putea paria pe 15 linii de plată ajustabile. Rata de plată este de 94%.

Pentru a juca, va trebui să îți alegi valoarea pariului și numărul de linii de plată folosind butoanele + / -. Apasă apoi butonul Spin (Rotire).

Elementele speciale din acest joc de păcănele

Odată intrat în templul zeului Ra, va trebui să încerci să găsești comorile ascunse. Vei avea în ajutor o serie de elemente speciale pentru aceasta.

Unul dintre acestea este simbolul wild. Simbolul wild este reprezentat chiar de Ra. Acesta poate înlocui alte simboluri, așa că funcționează ca un joker. În plus, atunci când prinzi simboluri Ra pe rolele 1 și 5, se declanșează 15 rotiri gratuite.

Alt element special este reprezentat de niște urne. Atunci când prinzi cel puțin 3 urne pe ecran, va începe o rundă bonus în care trebuie să alegi o urnă. Vei prinde un câștig automat, cu valoare variabilă, în funcție de noroc.

Nu în ultimul rând, alt element special este și funcția gamble. Aceasta îți permite să îți dublezi câștigurile, pe un pariu de tip totul sau nimic. Fiecare câștig poate fi dublat, dacă ghicești culoarea unei cărți. În cazul în care ghicești, câștigi dublu. În cazul în care nu, pierzi toate monedele câștigate la acea rotire.

După cum vezi, jocul este plin de surprize. Încearcă-l și tu și descoperă avantajele sale!

Atunci când vrei să joci pe bani reali, găsești jocul la Netbet. Nu uita să folosești bonusul nostru de 150% până la 1000 RON + 50 de rotiri gratuite! Apasă pe butonul Prinde Oferta Netbet pentru a revendica bonusul. Dacă ai nevoie de ajutor, găsești un ghid pentru a revendica oferta Netbet bonus în articolul din link.

Mult noroc!

Alte sloturi


Xmas Joker
Lucky Lady Charm
Butterfly Staxx
Wins of fortune
Super Fast Hot Hot
Sizzling hot deluxe