Play'n Go producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran tome of madness gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Tome of Madness

Producator

Play'n Go

Rating

4/5 - 13 voturi

Cu jocul de păcănele Tome of Madness demo poți explora universul terifiant al lui Lovecraft. În articolul de față, îți prezentăm toate informațiile esențiale despre joc. Aici, Tome of Madness slot free este unul dintre numeroasele jocuri de acest gen. Joacă și Book of Dead slot pe Joc Păcănele! Vei descoperi alte funcții speciale interesante și o grafică excepțională.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,59% 5×5 Cluster Pays Wilduri Rotiri Gratuite, Multiplicatori

Păcănele Tome of Madness demo – cum joci?

Chiar dacă jocul de păcănele Tome of Madness demo este cam neortodox, modul de joc rămâne simplu. Va trebui să urmezi aceiași pași de funcționare:

 1. Setează miza dorită din butoanele de jos. Ai la dispoziție multe pariuri, de la miza minimă de 0,10 credite la cea maximă de 100 de credite.
 2. Apasă butonul de spin pentru a începe runda. Poți juca manual sau automat. La modul de joc automat, ai de setat numărul de runde și câteva opțiuni avansate. Acestea îți permit să oprești seria de runde după atingerea unor pierderi sau câștiguri.
 3. Jocul conține și foarte multe informații. Apasă butonul „i” pentru a vedea care sunt plățile și funcțiile speciale.

Ecranul jocului de păcănele Tome of Madness demo este o grilă de 5×5. Coeficientul RTP este excelent (96,59%), ceea ce te va face să îl joci și pe bani reali.

Rich Wilde and The Tome of Madness slot – unde joci pe bani reali?

Poți juca păcănele Tome of Madness demo cu miză reală la NetBet. Aici poți găsi cele mai bune păcănele din industrie, de la furnizori importanți. Fie că vorbim despre Novomatic, Relax Gaming sau alții, aici găsești tot ce are fiecare mai de calitate. Distracția cu acestea garantează că nu te vei plictisi vreodată.

Desigur, nu vrei numai distracție, ci și un casino unde toate operațiunile să fie simple. Te poți înregistra fără dificultăți și ai la dispoziție numeroase metode de plată. Bonusurile și campaniile promoționale sunt mereu prezente pentru a te ajuta să joci și să câștigi mai mult.

Despre Tome of Madness slot

Plățile la păcănele Tome of Madness demo au loc în clustere (grupuri) de simboluri, nu pe linii de câștig. Astfel, dacă grupezi minim 4 simboluri similare, jocul va genera plată. Gruparea se face cu simboluri adiacente pe axele verticală și orizontală. Atunci când are loc un câștig, simbolurile care au plătit dispar, ceea ce poate genera câștiguri în cascadă.

Simbolurile plătesc în următorul mod:

 • Medalion: până la 10.000 de credite;
 • Pumnal: până la 6.000;
 • Inel: până la 4.000;
 • Mască: până la 3.000;
 • Cristal mov: până la 600;
 • Cristal roșu: până la 500;
 • Cristal albastru: până la 400;
 • Cristal verde: până la 200.

Tome of Madness online – producător și grafică

Grafica de la păcănele Tome of Madness demo este extraordinară, cu multe detalii. Muzica este un alt element care te transportă pe tărâmul teribil al poveștilor horror ale scriitorului HP Lovecraft. 

Aceste aspecte nu sunt surprinzătoare, având în vedere că producătorul este Play’N Go. Furnizorul este un nume cunoscut pe piața jocurilor de noroc. A adus multe inovații, în special în zona păcănelelor video. De asemenea, a fost printre primii care a implementat jocurile pe smartphone. Au un portofoliu bogat și variat, iar Tome of Madness Play’N Go este unul dintre cele mai interesante produse.

Păcănele Tome of Madness demo – speciale

Funcțiile speciale ale jocului de păcănele Tome of Madness demo sunt următoarele:

 • Semne Ochi: în unele runde, este marcat un loc din grilă. Dacă pe acel loc este un simbol câștigător, se vor adăuga 2 simboluri Special Wild.
 • Portal: orice câștig încarcă Portalul. Pe măsură ce se încarcă, pot fi adăugate 2 simboluri special Wild, Abyss și Void. Ultimele două sunt Efecte Portal. Abyss elimină o coloană sau un rând, iar Void elimină un simbol de același fel.
 • Special Wild: substituie orice simbol și poate declanșa un Efect Portal.
 • Multiplier Wild: dublează câștigurile.
 • Mega Wild: ocupă 4 poziții și se deplasează în jos pe grilă.
 • Rotiri gratuite: dacă ai câștigat cu minim 42 de simboluri, se activează rundele gratuite. Pentru fiecare simbol suplimentar se acordă un Efect Portal în plus. Rundele gratuite se încheie după jucarea tuturor Efectelor Portal.

Concluzii

Jocul de păcănele Tome of Madness demo are multe funcții speciale și câștiguri foarte bune. Este unul dintre cele mai captivante jocuri și fiind produs de Play’N Go, este optimizat și pentru mobil.  Alt joc foarte interesant al aceluiași producător este The Sword and The Grail gratis. Și acesta se bazează pe o poveste și pe câștiguri progresive.

Alte sloturi


Bandits Thunder Link
3.7/5 - 7 voturi
The Fortune Pig
3.5/5 - 4 voturi
Money Cart 2
3.5/5 - 10 voturi
Hot Safari
4.2/5 - 5 voturi
Hercules and Pegasus
4/5 - 9 voturi
Eye of Horus Megaways
3.8/5 - 14 voturi