...

Multifruit 81

Autor: Diana

Actualizat: 12 decembrie 2023

multi fruit gratis ecran JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
multi fruit gratis ecran JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
25 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.3/5 – (18 votes)
Casa Pariurilor
Bonus Fără Depunere

600 Rotiri Gratuite Fără Depunere

3.3/5 – (18 votes)

Dacă uneori te apucă nostalgia după păcănelele de-acum mult timp, Multifruit 81 gratis este perfect pentru tine!  Play n Go se numără printre dezvoltatorii de jocuri de noroc ce au în portofoliu un număr mare de jocuri cu păcănele clasice, cu fructe. Păcănelele se bucură de o popularitate mare în rândul pasionaților de gambling.

Grafica simplă, fructele de pe role, câștigurile mari și atmosfera plăcută au făcut ca Multifruit 81 slot să fie jocul ideal pentru cei nostalgici. Deci jocul de azi e perfect pentru cei care vor să retraiască emoțiile din sălile de jocuri tradiționale! Orice jucător ar trebui să încerce măcar o dată în viață un joc de păcănele clasic, iar Multifruit 81 gratis poate fi acel joc cu care să începi.

Acum poți testa păcănele cu fructe Multifruit 81 demo pe Joc Păcănele. Deci nu mai ezita și vezi cum arătau jocurile de noroc acum mulți ani, când cazinourile online nici nu existau!

Multifruit 81 gratis –  joc cu păcănele ce surprinde prin simplitate

Există jucători care preferă jocuri cu păcănele cu tematică, cu povești interesante și aventuri pline de adrenalină. Încă niciun jucător nu ar refuza un joc clasic de pacanele cu fructe, cu o tematică simplă, cum este Multifruit 81 gratis. Grafica este una clasică, retro am putea spune, fundalul rolelor ne aduce aminte de sălile de jocuri din Las Vegas, iar fructele sunt atent desenate și viu colorate.

Lămâi, portocale, cireșe, prune sau pepene, toate se învârt pentru a-ți oferi ție cele mai mari câștiguri. Sunetele și animațiile sunt specifice jocurilor de păcănele clasice Gaminator. Te fac să te relaxezi și să privești jocurile de noroc mai mult ca o sursă de divertisment și mai puțin ca o sursă de venit. Multifruit 81 demo este o altă dovadă a faptului că Play n Go este un dezvoltator ce pune accent pe detalii și pe experiența jucătorului.

Aparate Multifruit 81 casino – RTP de 96.50% și 81 linii de câștig

Un motiv pentru care Multifruit 81 gratis se numără printre cele mai populare jocuri cu păcănele de la Play n Go este profitabilitatea. Există șanse mari să încerci acest joc de noroc și să pui mâna pe un câștig ce îți poate schimba viața. Pentru că Multifruit 81 slot oferă câștiguri rar, dar valoarea acestora este mare.

Rata de plată a acestui joc este de 96.50%, una peste medie. Slotul Multifruit 81 online are, cum ne indică și numele, nu mai puțin de 81 linii de câștig fixe. Acest lucru înseamnă 81 șanse de câștig la fiecare rotire. Nu se știe niciodată dacă rotirea viitoare va fi cea câștigătoare. Iar dacă acest lucru se întâmplă, în contul tău vor intra sume de bani destul de mari. Un payout mare înseamnă din start șanse mai mari de câștig!

Cum se joacă Multifruit 81 gratis?

Multifruit 81 este un joc de păcănele clasic, iar acest lucru înseamnă reguli simple de joc. Chiar dacă nu ai niciun pic de experiență la jocurile de noroc, îți vei da seama încă de la prima rotire cum merg lucrurile. Mai ales că ecranul de joc este unul simplu, iar butoanele extrem de vizibile.

Având în vedere că liniile de plată sunt fixe, tot ce va mai trebui tu să faci este să setezi miza cu care vrei să joci. Poate fi între 0.01 și 100 monede. Apoi trebuie să apeși butonul de Spin din partea dreaptă a ecranului. Multifruit 81 demo se numără printre acele jocuri cu păcănele cu fructe ce permite parierea cu mize mici. Deci este recomandat și jucătorilor care nu vor să investească prea mult în jocurile de noroc sau care au un buget bine stabilit și vor să îl folosească cât mai bine.

Revenind la butoane, dacă nu vrei să învârți rolele manual, poți face acest lucru automat prin activarea funcției de Autoplay. Acestea sunt singurele butoane de care vei avea nevoie pe tot parcursul jocului. Balanța contului tău și valoarea câștigurilor le poți urmări în partea de joc a ecranului. Dacă ești nesigur pe tine, poți încerca Multifruit 81 gratis, cu bani virtuali, iar când te simți pregătit, poți trece și la varianta cu bani.

Păcănele Multifruit 81 online – simboluri și plăți

Ca în cadrul oricărui joc de păcănele clasice, în Multigruit 81 free există simboluri tematice. Ne referim, bineînțeles, la legendarele fructe, care îți aduc câștigurile cele mai mari, dar și alte tipuri de simboluri. Și acestea din urmă îți aduc beneficii sau diverse premii, cum ar fi Jokerul, simbolul BAR sau șeptarul. Iată ce fructe poți găsi pe role și cum se plătesc ele, la o miză de o monedă!

  • Pepene: 40 monede pentru 4 simboluri identice pe role
  • Afine: 20 monede pentru 4 simboluri identice
  • Prune: 5 monede pentru 4 simboluri identice
  • Portocale: 2.5 monede pentru 4 simboluri identice
  • Lămâi sau cireșe: 1.5 monede pentru 4 simboluri identice

După cum ți-ai dat seama, cu cât numărul simbolurilor identice de pe role este mai mare, cu atât câștigurile tale vor fi mai mari. Cel mai bine plătit este șeptarul. Dacă prinzi 4 astfel de simboluri pe role te alegi cu un câștig de 100 monede. Deci, putem zice că slotul Multifruit 81 demo este și un joc de păcănele cu 77777, nu doar cu fructe.

Dacă vrei să descoperi mai multe păcănele Play N Go aruncă o privire asupra selecției noastre! Este posibil ca acesta să devină producătorul tău favorit.

Slot Multifruit 81 demo – caracteristici speciale

Multifruit 81 gratis rămâne un joc clasic și atunci când vine vorba de opțiune speciale pentru că nu vom întâlnit o funcție de dublaje, o specială sau rundă bonus și nici măcar vreun jackpot. Singurul simbol din joc ce îți oferă beneficii multe este jokerul, acesta reprezentând simbolul wild.

Rolul simbolului wild este puțin diferit în acest caz pentru că el acționează mai mult ca un multiplicator. 2 astfel de simboluri pe role îți aduc un multiplicator al câștigurilor de 2 ori, 3 simboluri îți aduc un multiplicator de 5 ori, iar 4 jokeri îți aduc un multiplicator de 500 ai mizei pariate.

Un alt rol pe care îl îndeplinește jokerul este ”Expanding wild”. Acesta se extinde pe toată rola pentru a forma combinații câștigătoare în momentul în care aterizează pe o rolă cu fundal albastru. Acestea sunt singurele caracteristici speciale pe care Multifruit 81 slot le are, însă dacă prinzi o zi norocoasă, aceste opțiuni îți pot aduce câștiguri extrem de mari.

Concluzii

Jocul de păcănele cu fructe și 777 Multifruit 81 gratis este unul dintre cele mai dinamice sloturi pe care le poți încerca de la Play n Go. Testează-l gratis pe Joc Păcănele și vei vedea că nu te vei mai sătura de el. Vei reveni la acest joc ori de câte ori vrei ceva simplu, dar plin de adrenalină!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Joker King
5/5 – (3 votes)
Microgaming
9 Masks of Fire
3.4/5 – (247 votes)
Playtech
The Walking Dead 2
4.2/5 – (5 votes)
Pragmatic Play
Chilli Heat
3.1/5 – (17 votes)
Autor