Play'n Go producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
multi fruit gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Multi Fruit

Producator

Play'n Go

Rating

Play n Go se numără printre dezvoltatorii de jocuri de noroc ce au în portofoliu un număr mare de jocuri cu păcănele clasice, cu fructe, ce se bucură de o popularitate mare în rândul pasionaților de gambling. Grafica simplă, fructele de pe role, câștigurile mare și atmosfera plăcută au făcut ca Multifruit 81 să fie jocul ideal pentru cei nostalgici care vor să retraiască emoțiile din sălile de jocuri tradiționale. Orice jucător ar trebui să încerce măcar o dată în viață un joc de păcănele clasic, iar Multifruit 81 poate fi acel joc cu care să începi. Acum poți testa Multifruit 81 gratis pe Jocpăcănele, deci nu mai ezita și vezi cum arătau jocurile de noroc acum mulți ani, când cazinourile online nici nu existau!

Multifruit 81 –  joc cu păcănele ce surprinde prin simplitate

Există jucători care preferă jocuri cu păcănele cu tematică, cu povești interesante și aventuri pline de adrenalină. Încă niciun jucător nu ar refuza un joc clasic de pacanele cu fructe, cu o tematică simplă, cum este Multifruit 81 gratis. Grafica este una clasică, retro am putea spune, fundalul rolelor ne aduce aminte de sălile de jocuri din Las Vegas, iar fructele sunt atent desenate și viu colorate. Lămâi, portocale, cireșe, prune sau pepene, toate se învârt pentru a-ți oferi ție cele mai mari câștiguri. Sunetele și animațiile sunt specifice jocurilor de păcănele clasice Gaminator și te fac să te relaxezi și să privești jocurile de noroc mai mult ca o sursă de divertisment și mai puțin ca o sursă de venit. Multifruit 81 este o altă dovadă a faptului că Play n Go este un dezvoltator ce pune accent pe detalii și pe experiența jucătorului.

Multifruit 81 – RTP de 96.50% și 81 linii de câștig

Un motiv pentru care Multifruit 81 se numără printre cele mai populare jocuri cu păcănele de la Play n Go este profitabilitatea. Există șanse mari să încerci acest joc de noroc și să pui mâna pe un câștig ce îți poate schimba viața pentru că Multifruit 81 oferă câștiguri rar, dar valoarea acestora este mare. Rata de plată a acestui joc este de 96.50%, una peste medie, și are nu mai puțin de 81 linii de câștig fixe, iar acest lucru înseamnă 81 șanse de câștig la fiecare rotire. Nu se știe niciodată dacă rotirea viitoare va fi cea câștigătoare, iar dacă acest lucru se întâmplă, în contul tău vor intra sume de bani destul de mari pentru că un payout mare înseamnă din start șanse mai mari de câștig.

Multifruit 81 gratis – cum se joacă?

Multifruit 81 este un joc de păcănele clasic, iar acest lucru înseamnă reguli simple de joc. Chiar dacă nu ai niciun pic de experiență la jocurile de noroc, îți vei da seama încă de la prima rotire cum merg lucrurile, mai ales că ecranul de joc este unul simplu, iar butoanele extrem de vizibile. Având în vedere că liniile de plată sunt fixe, tot ce va mai trebui tu să faci este să setezi miza cu care vrei să joci și care poate fi între 0.01 și 100 monede, și să apeși butonul de Spin din partea dreaptă a ecranului. Multifruit 81 se numără printre acele jocuri cu păcănele ce permite parierea cu mize mici, deci este recomandat și jucătorilor care nu vor să investească prea mult în jocurile de noroc sau care au un buget bine stabilit și vor să îl folosească cât mai bine. Revenind la butoane, dacă nu vrei să învârți rolele manual, poți face acest lucru automat prin activarea funcției de Autoplay. Acestea sunt singurele butoane de care vei avea nevoie pe tot parcursul jocului. Balanța contului tău și valoarea câștigurilor le poți urmări în partea de joc a ecranului. Dacă ești nesigur pe tine, poți încerca Multifruit 81 gratis, cu bani virtuali, iar când te simți pregătit, poți trece și la varianta cu bani.

Multifruit 81 – simboluri și plăți

Ca în cadrul oricărui joc de păcănele clasice, există simbolurile tematice, legendarele fructe, care îți aduc câștigurile cele mai mari, dar și alte tipuri de simboluri ce îți aduc alte beneficiii sau diverse premii, cum ar fi Jokerul, simbolul BAR sau șeptarul. Iată ce fructe poți găsi pe role și cum se plătesc ele, la o miză de o monedă:

  • Pepene: 40 monede pentru 4 simboluri identice pe role
  • Afine: 20 monede pentru 4 simboluri identice
  • Prune: 5 monede pentru 4 simboluri identice
  • Portocale: 2.5 monede pentru 4 simboluri identice
  • Lămâi sau cireșe: 1.5 monede pentru 4 simboluri identice

După cum ți-ai dat seama, cu cât numărul simbolurilor identice de pe role este mai mare, cu atât câștigurile tale vor fi mai mari. Cel mai bine plătit este șeptarul – dacă prinzi 4 astfel de simboluri pe role te alegi cu un câștig de 100 monede.

Multifruit 81 gratis – caracteristici speciale

Multifruit 81 rămâne un joc clasic și atunci când vine vorba de opțiune speciale pentru că nu vom întâlnit o funcție de dublaje, o specială sau rundă bonus și nici măcar vreun jackpot. Singurul simbol din joc ce îți oferă beneficii multe este jokerul, acesta reprezentând simbolul wild. Rolul simbolului wild este puțin diferit în acest caz pentru că el acționează mai mult ca un multiplicator. 2 astfel de simboluri pe role îți aduc un multiplicator al câștigurilor de 2 ori, 3 simboluri îți aduc un multiplicator de 5 ori, iar 4 jokeri îți aduc un multiplicator de 500 ai mizei pariate. Un alt rol pe care îl îndeplinește jokerul este ”Expanding wild”, simbolul extinzându-se pe toată rola pentru a forma combinații câștigătoare în momentul în care aterizează pe o rolă cu fundal albastru. Acestea sunt singurele caracteristici speciale pe care Multifruit 81 le are, însă dacă prinzi o zi norocoasă, aceste opțiuni îți pot aduce câștiguri extrem de mari.

Multifruit 81 este unul dintre cele mai dinamice jocuri cu păcănele pe care le poți încerca de la Play n Go, din categoria celor clasice cu fructe. Testează Multifruit 81 gratis pe Jocpăcănele și vei vedea că nu te vei mai sătura de el și vei reveni la acest joc ori de câte ori vrei ceva simplu, dar plin de adrenalină!

Alte sloturi


Flame
Lucky Angler
Riches of ra
Butterfly Staxx
Wild North
7 Monkeys