Play'n Go producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
SuperFlip slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Super flip

Producator

Play'n Go

Rating

Câștigarea a nu mai puțin de 1.000.000 de monede virtuale la un joc de păcănele online sună ca și când ar face parte din domeniul SF-ului? Ei bine, este cât se poate de real și disponibil pe site-ul nostru. Produs de cei de la Play n Go, Super Flip gratis îți oferă zilnic premii variate. Misiunea ta este una foarte simplă! Tot ce trebuie să faci este să realizezi combinații de simboluri precum diamante, căpșuni, stele, dar și potcoave și trifoi cu 4 foi, printre multe altele.

Cum se joacă Super Flip gratis

Simplu și fără prea multe clopote și fluiere menite să îți distragă atenția în timpul jocului, atent colorat astfel încât să te ducă cu gândul la unele dintre cele mai vechi sloturi și îmbunătățit cu câteva simboluri diferite, Super Flip dispune de nu mai puțin de 5 role, 20 de linii de câștig și 800 de moduri diferite de a paria, special pentru tine.

După încărcare, următorul pas pe care trebuie să îl faci este selectarea a trei lucruri diferite:

 • valoarea monedelor tale;
 • numărul de monede pe care dorești să le pariezi;
 • numărul de linii pe care dorești să le joci.

Toate aceste trei lucruri vor avea impact asupra sumei pe care o vei paria.

Simboluri și valoarea acestora

 • căpșuni și trifoi cu 4 foi – până la 40 coins
 • potcoave norocoase și stele – până la 80 coins
 • diamante și Wilds (poate înlocui alte simboluri pentru a crea alte combinații câștigătoare) – până la 250 coins
 • Scatter – are două scopuri: oferă spin între 2-5 simboluri Scatter și multiplicarea pariului total de 250 de ori în momentul în care loviți 5 simboluri

Rânduri bonus și super premii

 • Near Win Re-Spin – poate apărea numai dacă obții un set complet de simboluri pe prima și pe a doua rolă și nu obții o victorie. Simbolurile care apar pe role trebuie să fie aceleași, astfel, în caz contrar, caracteristica nu va fi declanșată.
 • Free Spins – apare în momentul în care primești trei sau mai multe simboluri Super Flip pe role, iar în momentul apariției va întoarce efectiv slotul (ultima rolă va fi prima) și acordă 15 rotiri gratuite și poate fi repetat de 5 ori în timpul bonusului.
 • The Holy Grail – ar putea însemna 1.000.000 coins.
 • Respin – apare atunci când pe rolele 1 și 3 se găsesc aceleași simboluri, dar nu se acordă niciun câștig.

Super Flip, și pe miză reală

Dacă Super Flip gratis este deja în topul preferințelor tale, află că îl poți juca și pe miză reală. Iar veștile bune nu se opresc aici! NetBet îți oferă un bonus de 150% până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis la prima depunere dacă apeși Butonul Prinde Oferta NetBet. Imaginează-ți cum ar fi să câștigi în realitate acel milion de monede! Ei bine, se poate!

Alte sloturi


More Dice & Roll
Double Stacks
Shaolin Spin
Katana
Jack and the Beanstalk
Wild O Tron 3000