Play'n Go producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Frozen Gems online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Frozen Gems

Producator

Play'n Go

Rating

4/5 - 4 voturi

Brrrr! Facem o călătorie spre tărâmul de gheață din Frozen Gems gratis? Noi credem că merită! Păcăneaua vine de la Play’n Go, deci știm sigur că vorbim despre calitate. Hai să vedem cum se joacă, cum plătește și care-i sunt specialele! Iar dacă tot este iarnă și vrei să simți atmosfera lunii Decembrie, vezi ce păcănele de Crăciun ți-am pregătit în acest top!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții speciale
96,36%5×38748Wild, Frozen SpinsRotiri gratuite

Frozen Gems gratis – despre păcănea

Frozen Gems gratis este un joc de păcănele cu cristale, după cum îi spune și numele. Dar nu doar strălucirea diamantelor de pe role ar trebui să-ți atragă atenția, ci și RTP-ul incredibil de 96.36%. Jocul este unul modern, având 5 role și 8748 linii de plată. Cât despre volatilitate, este una medie. Asta înseamnă că vei avea parte de câștiguri bune care se vor arăta frecvent, dar nu exagerat de des.

Este pur și simplu o păcănea echilibrată. Cele 5 role sunt așezate pe un fundal albastru, înghețat de iarna nemiloasă – încă ninge. Și tot în fundal poți vedea adevărate cristale, care încă n-au fost descoperite. Vrei să le descoperi tu? Păi, atunci va trebui să dai drumul la rotiri! Pe lângă muzica liniștită de pe fundal, și rolele scot sunete ce par a fi cristale care cad unul peste celălalt.

Cum joci Frozen Gems free?

Ăsta-i avantajul pe Joc Păcănele, că poți juca orice păcănea distractivă, inclusiv Frozen Gems gratis, fără să bagi nici măcar un leu. Poate fi startul perfect pentru orice jucător începător, care doar vrea să testeze, dar și pentru veteranii care doar vor să vadă cum plătește jocul.

Dacă ești începător, versiunea demo te poate ajuta să dezvolți strategii la păcănele pe care să le aplici când te joci pe bani reali. Și tot pentru începători, iată și o listă cu pașii necesari pentru a porni păcăneaua. Nu-ți face griji, este extrem de simplu!

  1. Apasă pe butonul „Joacă Gratis” și așteaptă câteva secunde până se încarcă slotul Frozen Gems demo.
  2. Stabilește miza fiecărei rotiri de la 0.20 până la 100 RON, apăsând butoanele „+” și „-”, din mijlocul ecranului.
  3. Dă click pe butonul verde din dreapta ecranului pentru a învârti rolele jocului pentru prima dată.

Cam asta e tot! Vezi cât de simplu e? Și exact la fel se pornesc absolut toate păcănelele de la noi. Iar dacă vrei să te convingi, încearcă și Sweet Bonanza Xmas demo. Nu-ți face griji, este tot o păcănea potrivită sezonului de Crăciun!

Unde joci Frozen Gems online, pe bani reali?

Ai încercat jocul și ți-a plăcut? Atunci, trebuie să abandonezi versiunea Frozen Gems gratis și să treci la lucruri serioase, cu mize reale. Păcăneaua este disponibilă la mai multe cazinouri, dar dacă vrei să te bucuri la maxim de ea și de alte mii de sloturi, Mr Bit este printre cei mai calificați operatori.

Da, 2000+ jocuri de păcănele, iar numărul lor este în creștere. Și nu numai asta, dar cazinoul are și un super bonus de bun venit pe care îl iei imediat ce treci de procesul de înregistrare Mr Bit.

Plăți și speciale Frozen Gems gratis

Gata! Știm că ești nerăbdător să vezi cum plătește Frozen Gems gratis, așa că nu te mai ținem pe jar. În continuare, află care sunt cele mai valoroase simboluri ale jocului, în funcție de plățile lor, cu miza de 2 credite.

  • Diamantul portocaliu plătește 2.00 credite;
  • Diamantul roz plătește 1.80 credite;
  • Diamantul mov plătește 1.50 credite;
  • Diamantul verde plătește 1.30 credite.
Acestea 4 aduc cele mai bune plăți, dar nu sunt singurele. Simbolurile cărți (A, K, Q, J și 10) sunt și ele importante, plătind 1.00 până la 0.60 credite. Capacitatea maximă de plată a jocului de păcănele Frozen Gems este de 10.000x pariul maxim.

Iar când vine vorba de speciale, să știi că nici ele nu lipsesc!

  • Frozen Spins: 3 simboluri Scatter declanșează această funcție, făcând o plată 5x pariul și 9 rotiri gratuite. Fiecare simbol Scatter din timpul sesiunii de rotiri va mai aduce încă o rotire.
  • Simbolul W: Această specială este Wild-ul jocului. Când simbolul Wild este dezghețat, acesta se va extinde pe role și va face ca plățile să fie mai dese.

Concluzii

Frozen Gems gratis este perfect, în special pentru luna Decembrie. Ai o mulțime de modalități de plată, un RTP numai bun, inclusiv pentru joaca pe bani reali, iar secvența cu rotiri gratuite va sparge gheața în adevăratul sens al cuvântului. Nu mai sta pe gânduri și dă-i un spin! E gratis.

Alte sloturi


Mysterious
4/5 - 12 voturi
Shooting Stars
3.5/5 - 2 voturi
Joker Pro
4.5/5 - 8 voturi
300 Shields
3.8/5 - 17 voturi
Pizza Prize
4.2/5 - 6 voturi
Sahara Nights
5/5 - 3 voturi