Wazdan producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Choco Reels

Producator

Wazdan

Rating

4.6/5 - 5 voturi

Joacă o rundă de Choco Reels gratis pentru a te bucura de tot felul de dulciuri și de câștiguri gustoase! Acest deliciu de la Wazdan îți pune la dispoziție mii de moduri de câștig, designul fiind impresionant. Iar dacă ești amator de jocuri cu bomboane, dă o șansă interesantului Sweet Bonanza Pragmatic Play, un joc extrem de popular!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,22% 6×6 46.656 Wild, Scatter Rotiri Gratuite, Gamble, Moduri Speciale

Păcănele Choco Reels gratis – cum joci?

Slotul Choco Reels gratis e considerat un joc unic, cu atracții speciale, de care jucătorii au toate șansele să se îndrăgostească. Jocul are o rată de returnare la jucător de 96,22%, peste media găsită, de regulă, pe nișa de piață. Cu un RTP generos șansele tale teoretice de a câștiga la rotiri sunt mai mari. Meniul jocului este simplu de urmărit.

  1. În centrul meniului Choco Reels slot ai valoarea mizei. Poți selecta de la 0,20 până la 100 credite. Dacă preferi rundele de rotiri bonus, acestea sunt disponibile spre achiziționare. 
  2. Magazinul cu bonusuri rotiri gratuite se află în stânga listei de mize. Nu lipsesc butonul cu mai multe informații, cel cu regulile de joc și cel de setări. Cu ajutorul lor ești în temă privitor la diferite schimbări de structură sau stil de joc.
  3. În dreapta ai butonul mare și rotund pentru rotire, alături de care se află cel de Autorotire, unde selectezi un număr de jocuri automate. În imediata stângă a butonului de Start se află cel cu care reglezi volatilitatea jocului, o setare specifică jocurilor Wazdan.

Choco Reels gratis pornește de la 2304 moduri active de câștig pe cele șase role cu șase rânduri. Colțurile rolelor sunt acoperite de bucăți de ciocolată. Pe măsură ce câștigi runde, acele pătrățele de ciocolată vor fi îndepărtate, crescând numărul liniilor de plată disponibile, strategie numită câștig multilevel.

Despre Choco Reels slot online

Luând în considerare structura inedită a jocului Choco Reels gratis, îți explicăm cum câștigi. Plata se face de la stânga la dreapta, la simboluri identice situate unele lângă altele. Ai 46,656 combinații posibile, deci o grămadă de șanse la câștig. Tematica păcănelei este, evident, una dulce, simbolurile fiind reprezentate prin bomboane. Wazdan își încântă clienții cu dulciuri colorate, frumos animate.

Câștigi o rotire dacă obții cel puțin 3 simboluri identice adiacente. Maximul pe care îl poți câștiga la Choco Reels gratis este de 1,000 credite când apare acadeaua spiralată de șase ori. Fundalul plin de dulciuri și cerul albastru vor da o senzație plăcută și te vor înviora.

După ce câștigi o rundă Choco Reels demo deblochezi două pătrățele de ciocolată, crescând astfel numărul de opțiuni de câștig valabile. Dacă îți apare simbolul insectă pe role, el va duce la deblocarea a două poziții în plus, deoarece mănâncă ciocolată! Un alt joc interesant de încercat, mai ales pentru cei care preferă fructele, este Fruitilicious slot free.

Păcănele Choco Reels online – unde joci pe bani reali?

Choco Reels gratis poate fi jucat la cazinouri online românești. Se găsește în portofoliul de jocuri NetBet, alături de alte jocuri de păcănele apreciate de români. Printre titlurile disponibile la NetBet de la același producător – Wazdan – mai găsești 9 Lions, Larry The Leprechaun, Black Hawk deluxe, Magic Stars, Black Horse deluxe, Juicy Reels și Power of Gods Egypt.

Încă nu ești sigur că vrei să-ți faci cont pe NetBet pentru a juca Choco Reels Wazdan? E posibil să te convingă bonusul de înregistrare, un cadou cu bani bonus din partea operatorului, care îți sporește șansele la dezvoltarea unui sold consistent.

Joacă Choco Reels gratis și descoperă specialele!

Te interesează ce speciale are Choco Reels gratis? Iată cu ce te întâlnești în călătoria prin lumea dulciurilor:

  • Bonus de rotiri choco – îl declanșezi după ce se deblochează toate pozițiile blocate de ciocolată. Acordă 6 rotiri gratis. În urma fiecărei rotiri, multiplicatorul de câștig crește cu 1, pentru victorii mai valoroase.
  • Wild – înlocuiește toate celelalte simboluri, mai puțin Scatter și alte speciale.
  • Scatter – gogoașa glazurată activează rotiri gratuite când este extrasă de minimum trei ori la o rundă.
  • Gamble – joacă Choco Reels free și, când obții o victorie, ai posibilitatea de a juca un joc adițional cu cărți pentru a-ți dubla câștigurile.
  • Guma de mestecat – îți acordă mai multe rotiri gratuite dacă își face apariția pe role.

Concluzie

Choco Reels gratis este un joc complex, cu mii de oportunități de câștig. Și e optimizat pentru mobil. Interfața jocului a fost adaptată pentru a se potrivi unui ecran mobil și a nu modifica experiența de joc. Pentru mai multe informații despre jackpot păcănele, rămâi pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


Million Coins Respin
4.4/5 - 13 voturi
Book of Shadows
5/5 - 4 voturi
Western Wilds
3.9/5 - 7 voturi
Temple Tumble Megaways
4.1/5 - 7 voturi
Secret Elixir
3.8/5 - 6 voturi
Game of Thrones
4.2/5 - 15 voturi