Wazdan producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Telly Reels gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Telly Reels

Producator

Wazdan

Rating

4.2/5 - 12 voturi

Astăzi îți prezentăm un joc cu totul și cu totul special: Telly Reels gratis de la Wazdan. Ecranul păcănelei este un televizor. Slotul impresionează și prin funcțiile făcute special pentru tematică, deci citește articolul nostru și află toate detaliile de care ai nevoie pentru câștiguri bune!

Jocul Telly Reels demo este unul în care poți cumpăra funcții super. Este un altul ce merită un loc în lista de păcănele cumpără speciala. Deci, dacă-ți place acest tip de jocuri, dă un click pe link!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,19%5×420Wild, Scatter, Stea, SăgețiRotiri gratuite, Bonus, Dublaje

Despre Telly Reels gratis

Telly Reels gratis are un ecran asemenea unui televizor, cu structura de 5 role și 4 rânduri. În partea din dreapta vei vedea butoane și grile care aparțin unor funcții speciale. Per ansamblu, este un slot atipic, ce merită clar câteva spinuri din partea ta.

Creatorul Telly Reels free este Wazdan, unul dintre cei mai populari furnizori. Acesta aduce multe funcții de joc super drăguțe. Poți seta chiar tu volatilitatea păcănelei și rapiditatea rundelor. De asemenea, poți cumpăra speciale. Așa cum vezi și în cazul nostru, jocul are o tematică inedită. Acesta este un alt aspect la care trebuie să te aștepți din partea dezvoltatorului. Un alt joc pe care îl recomandăm este Burning Stars 3 de la Wazdan.

Păcănele Telly Reels demo – cum joci?

Următoarele funcții de joc ale Telly Reels gratis trebuie știute dacă vrei să începi să te distrezi:

 1. Stabilește miza cu butoanele din bara de jos. Ai la dispoziție valori de la 0,20 la 100 de fise.
 2. Stabilește volatilitatea păcănelei Telly Reels free (mică, medie și mare) din butonul cu ardei iuți.
 3. Setează rapiditatea rolelor cu butonul ce ilustrează un animal: mică, medie, mare.
 4. Dă spin și pornește o rundă la Telly Reels demo cu butonul care are două săgeți în cerc. Joacă automat cu butonul din dreapta jos. 
 5. Cumpără speciale cu butonul care ilustrează un coș de cumpărături. Vorbim imediat mai multe despre acesta. 
 6. Apasă pe „i” și „?” pentru informații suplimentare despre jocul Telly Reels online slot.
 7. Apasă pe „X2”, butonul din stânga valorii câștigului, pentru a juca dublaje. Această funcție este activă numai după o rundă câștigătoare.

Păcănele Telly Reels online – simboluri și plăți

Simbolurile din jocul de păcănele online Telly Reels gratis aduc plăți pe 20 de linii fixe, cu următoarele valori:

 • BAR: până la 1.000 de fise;
 • Șeptari: până la 500;
 • Clopoței: până la 400;
 • Cireșe: până la 300;
 • Struguri: până la 250;
 • Lămâi: până la 200;
 • Portocale: până la 150;
 • Prune: până la 100.

Coeficientul RTP de la păcănele Telly Reels este de 96,19%, adică peste medie. Deci dacă alegi să joci și pe bani reali, noi te susținem.

Slotul Telly Reels gratis – speciale

Caracteristicile speciale de la Telly Reels gratis dau culoare jocului. Să vedem mai exact ce te așteaptă!

 • Simbolul Wild: substituie toate simbolurile menționate în capitolul anterior. Aduce plăți de până la 2.500 de fise.
 • Simbolul Scatter: minim 3 simboluri Scatter declanșează funcția de 10 runde gratuite. Poate aduce plăți de până la 1.000 de fise.
 • Rotiri gratuite: înainte de rularea secvenței, dă spin la roata norocului Telly Reels demo pentru o funcție suplimentară. Aceasta poate fi un multiplicator de câștig, runde suplimentare sau simboluri Wild aleatorii. Funcția poate fi cumpărată la 28x pariu.
 • Simbolul Stea: adaugă o stea pe grila și poziția aferentă din dreapta. Dacă vei completa grila, se va declanșa secvența de rotiri bonus.
 • Simboluri Săgeți: săgețile mută butoanele glisante din dreapta în sus și-n jos. Dacă se aliniază, vei primi un câștig aleatoriu de maxim 10x miza.
 • Runde bonus: butoanele glisante din dreapta ecranului Telly Reels slot vor da câte un Wild pe rolă. Primești 10 runde gratis. Poți cumpăra funcția la 37x pariu.
 • Dublaje: după un câștig poți juca mini jocul Gamble, unde trebuie să alegi o culoare. În cazul în care aceasta corespunde cu cea a cărții alease din pachet, vei avea câștigul dublat. Dacă nu, vei pierde suma pariată.

Joacă Telly Reels online pe bani reali!

Ai descoperit cât de tare este Telly Reels gratis! Acum este timpul să-l joci și pe bani reali. O poți face fără probleme la NetBet, o platformă care punctează maxim la toate capitolele. Portofoliul de jocuri conține o sumedenie de produse de top, precum cel de față. Mai ai parte și de promoții excelente, mai ales de bonusul de bun venit consistent. Turneele sunt și ele foarte căutate aici datorită premiilor mari în bani reali.

Nu în ultimul rând, aplicația de pe mobil NetBet îți permite să iei jocurile cu tine oriunde. Din câteva apăsări de ecran, te distrezi cu cele mai tari câștiguri! Astfel, Telly Reels casino poate fi jucat oriunde și oricând, datorită optimizării ireproșabile a furnizorului de jocuri Wazdan.

Concluzii

Slotul Telly Reels gratis este unul în care ai parte de plăți foarte bune. Caracteristicile speciale pot fi cumpărate, deci vei avea câștiguri mari garantate. Testează și tu jocul la noi și bucură-te și de alte păcănele spectaculoase! Un alt exemplu excelent este Millionaire Mystery Box gratis.

Alte sloturi


20 Super Hot
4.2/5 - 1008 voturi
Combat Masters
4/5 - 7 voturi
Los Muertos
4/5 - 13 voturi
Boost Racers City Edition
2.6/5 - 5 voturi
Super Diamond Wild
4.5/5 - 26 voturi
Wicked Flamingo
3.7/5 - 16 voturi