Burning Stars 3

Burning Stars 3 gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Burning Stars 3 gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
49 de oameni joacă acum
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite

3.4/5 – (8 votes)

Astăzi îți prezentăm Burning Stars 3 gratis, un joc ca la aparate care doar pare clasic. Are caracteristici inedite, așa cum îți vom arăta în această recenzie, deci e retro doar din anumite puncte de vedere. De exemplu, are funcții precum dublajele și simbolurile fructe și șeptari, dar ne surprinde printr-o grafică modernă și niște speciale aparte. Descoperă și alte jocuri cu Gamble în portofoliul nostru de păcănele roșie neagră gratis!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,12% 3×3 9 Wild, Bonus Respin, Jackpot, Gamble

Burning Stars 3 gratis – funcții de joc unice

Dacă ai mai încercat până acum jocuri Wazdan, vei ști la ce să te aștepți de la Burning Stars 3 gratis. Are multe butoane care îți permit să-ți ajustezi modul de joc, dar și unele clasice. Oricum, toate se găsesc în partea de jos a ecranului.

Hai să vedem despre ce e vorba, mai exact, în jocul de păcănele Burning Stars 3 demo!

 • Setarea pariului se face prin selectarea valorilor din bara din mijloc. Apasă „-” și „+” pentru a alege miza dorită.
 • Stabilește viteza de joc din butonul din dreapta, prin intermediul celor 3 trepte reprezentate de câte un animal: țestoasă, iepure și ghepard.
 • Stabilește și numărul de ardei iuți (1-3), pentru a modifica volatilitatea jocului ca la aparate de păcănele.
 • Apasă butonul mare de Spin, ilustrat prin două săgeți circulare, pentru a începe o rundă la Burning Stars 3 free.
 • În dreapta butonului de spin se găsește și butonul pentru joc automat. Alege numărul de rotiri automate pe care îl dorești, asta dacă nu vrei să dai pe Spin de fiecare dată. 
 • Apasă pe coșul de cumpărături pentru a cumpăra mini jocul de jackpot. Vom vorbi mai pe larg și despre acesta în cele ce urmează.
 • Apasă pe „i” și „?” pentru informații despre Burning Stars 3 gratis. Vei vedea mai clar cum plătesc simbolurile și alte detalii importante. 
 • Butonul de meniu se găsește în stânga și este reprezentat clasic, prin cele 3 linii paralele. Vei găsi aici cam totul despre păcănea. 

Despre Burning Stars 3 demo

Așa cum poți vedea, structura Burning Stars 3 gratis este de 3×3. Fiecare poziție se învârte independent, astfel că putem spune că jocul are 9 role. Chiar dacă are multe butoane, cu multe funcții de joc, te vei obișnui instant cu el. Ba chiar îl vei îndrăgi de-ți va fi greu să schimbi distracția.

Wazdan se remarcă pe piața creatorilor de jocuri de sloturi tocmai prin aceste funcții care îți aduc mai multă libertate. Tu poți stabili cât de alert să fie jocul și chiar cum să fie plățile. Pe lângă Burning Stars 3 Wazdan, mai poți încerca: Magic Stars, Choco Reels și Fruit Mania, de la același furnizor. Iar dacă îți place ritmul alert al acestui slot cu șeptari, suntem siguri că îți va plăcea și Super Lion free. Doar încearcă-l!

Burning Stars 3 slot – plăți

Plățile de la Burning Stars 3 gratis sunt dintre cele mai bune. Asta o spune și coeficientul RTP de 96,12%. Câștigurile sunt colosale, chiar și de 2.187 pariul tău. Plățile se fac atunci când minim 4 simboluri de un fel apar pe orice poziție. Să vedem care sunt plățile maxime, pentru 9 de un fel la fiecare simbol!

 • Șeptari: până la 20.000 de fise;
 • Pepeni: până la 5.000;
 • Prune: până la 1.500;
 • Portocale: până la 1.200;
 • Lămâi: până la 800;
 • Struguri: până la 600;
 • Cireșe: până la 400.

Păcănele cu fructe Burning Stars 3 gratis – speciale

Jocul de păcănele Burning Stars 3 gratis este, cum am zis și la început, unul clasic, dacă stai să privești simbolurile. Totuși structura lui este una inedită, destul de departe de cea a unui aparat tradițional. Și specialele vin să completeze atmosfera fantastică!

 • Simbolul Wild: este cel auriu și substituie toate simbolurile din păcănea. Desigur, mai puțin pe cel Bonus!
 • Simbolul Bonus: este simbolul Soare. Ai nevoie de 3 astfel de simboluri pentru a activa Bonusul Jackpot.
 • Bonusurile Jackpot: se păstrează cele 3 Bonus pentru 3 reînvârtiri numai cu simbolurile Bonus. De fiecare dată când se adaugă un simbol nou, contorul de reînvârtiri din Burning Stars 3 gratis se resetează la 3. Secvența va continua până când nu vor mai fi reînvârtiri sau până când ocupi toate cele 9 role. 6 Bonus = Mini Jackpot; 7 Bonus = Minor Jackpot; 8 Bonus = Major Jackpot; 9 Bonus = Grand Jackpot.
 • Gamble: la un câștig, în jocul de bază, îți poți dubla suma prin apăsarea unui buton care apare deasupra celor de setare pariu. Câștigul se pariază pe roșu/negru. Dacă va corespunde culoarea cărții alese în mod aleatoriu, îți vei dubla câștigul.

În Burning Stars 3 free ai posibilitatea și să cumperi Bonusul Jackpot. Mai exact, poți da 50x miza și beneficia de avantajele funcției.

Burning Stars 3 online – joacă-l pe bani reali!

Pe Joc Păcănele joci Burning Stars 3 gratis, deci câștigurile sunt fictive. Dacă vrei să joci pe bani reali, găsești această păcănea Wazdan la Netbet. Acesta este unul dintre cele mai bune cazinouri din online și oferă o sumedenie de sloturi, de la cei mai buni producători din lume.

Pe platforma Netbet ai multe jocuri Wazdan, deci inclusiv Burning Stars slot, dar și aparate de la EGT, Novomatic, Pragmatic, Skywind etc. Dacă nu ai cont, poți să-ți faci unul foarte repede. Ba chiar poți lua, la înregistrare, fie un bonus cu depunere, fie unul fără – e alegerea ta.

Concluzii

Jocul ca la aparate Burning Stars 3 gratis este unul ce intră ușor în categoria păcănelelor cu fructe și șeptari. Poți să-l joci oricând dorești, chiar și de pe telefon, fără a fi nevoie să îți faci cont sau să dai pe vreun buton de Download. Dacă îți plac astfel de sloturi, poți încerca tot când vrei și Hot 777 Deluxe demo pe Joc Păcănele. De fapt, la noi pe site ai foarte multe păcănele 777 sau cu fructe, deci joacă cât ai chef!

Alte păcănele recomandate

GAMING1
Amazon Fierce
4.1/5 – (7 votes)
Wazdan
Fruit Fiesta
3.7/5 – (22 votes)
Microgaming
Bikini Party
4.1/5 – (13 votes)
Quickspin
Hall of The Mountain King
4.3/5 – (9 votes)