Wazdan producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran Relic Hunters and the Book of Faith gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Relic Hunters and the Book of Faith

Producator

Wazdan

Rating

3.9/5 - 8 voturi

Jocul Relic Hunters and the Book of Faith gratis vine de la producătorul Wazdan. Iar acum, pe Joc Păcănele, ai oportunitatea de a-l juca 100% gratuit! Evident, poți paria și pe bani reali în unele din cazinourile online din țara noastră. Dacă îți plac jocurile tematice cu căutători de comori, dă o șansă jocului Book of Ra: Temple of Gold slot free!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,37% 6×3 20 Wild, Scatter Rotiri Gratuite, Gamble, Moduri Speciale

Păcănele Relic Hunters and the Book of Faith gratis – cum joci?

Relic Hunters and the Book of Faith gratis este un joc cu volatilitate ajustabilă, multe simboluri speciale și un RTP generos, de 96,37%. Adică poți selecta tu, într-o oarecare măsură, cât de riscantă e fiecare rundă pentru soldul tău. Și, cel puțin teoretic, rundele câștigătoare ar trebui să vină des.

Ai la dispoziție 20 de linii de câștig de la stânga la dreapta pe cele șase role cu câte trei rânduri fiecare. Deci, ample ocazii să devii câștigătorul unei runde. Maximul pe care îl poți câștiga este de 750 de ori pariul făcut, cu posibilitatea declanșării rundelor gratuite și a simbolurilor care se expandează.

Modul de joc Relic Hunters and the Book of Faith slot e cât se poate de simplu. 

 1. Din meniul din partea inferioară citești regulile și alegi pariul. Miza minimă este de 0,20 credite, iar maximul de 100 credite.
 2. În stânga butonului mare de start găsești setarea pentru volatilitate, sub formă de ardei chilli. Ai de ales între volatilitate mică, medie și ridicată. Adică risc minim, mediu sau mare.
 3. Pentru a porni jocul, doar apasă butonul de Start!

Unul din cele mai utile sfaturi păcănele e butonul de rotiri automate, unde selectezi un număr de jocuri în Relic Hunters and the Book of Faith demo. Le poți opri oricând dorești, deci setarea nu implică riscuri. 

Despre Relic Hunters and the Book of Faith demo

Relic Hunters and the Book of Faith gratis poate fi visul oricărui aventurier. Ajungi în lumea Egiptului Antic, unde mumiile se pot ivi din orice colț! Fundalul este format din dune, pietre ornate cu hieroglife și făclii care țin rolele.

Wazdan implementează din nou simboluri animate, care se activează atunci când ai o linie câștigătoare la Relic Hunters and the Book of Faith gratis. Providerul care s-a lansat în 2010 a evoluat foarte mult în timp, jocurile sale din prezent fiind accesibile atât pe desktop, cât și pe mobil.

Nu lipsesc simbolurile clasice (A, 10, J, K, Q), care trebuie să îți apară de cel puțin 3 ori pe linii valide de plată pentru a-ți acorda credite. Celelalte simboluri din slot acordă:

 • Simbolurile animalelor (șarpe, scarabeu, scorpion) – până la 1,250 credite.
 • Sarcofagul – până la 1,600 credite.
 • Faraonul –  până la 2,000 credite.
 • Scatter – până la 1,000 credite.

Relic Hunters and the Book of Faith slot – unde joci pe bani reali?

Jocul Relic Hunters and the Book of Faith gratis se poate desfășura și cu mize pe bani reali, evident. Wazdan, producătorul său, se găsește în lista providerilor disponibili la NetBet, unul din cei mai apreciați operatori de jocuri de noroc online din România.

De ce să alegi Netbet? Pentru că te poți desfăta la câteva runde online gratuit, iar, dacă îți faci cont, te bucuri și de runde pe bani. În plus, mai revendici bonusul de bun venit pentru casino, unde operatorul îți acordă bani bonus și rotiri gratis la anumite jocuri! Practic, ai un buget mai mare cu aceeași sumă de bani depusă.

Relic Hunters and the Book of Faith slot nu este singurul joc de la Wazdan din portofoliul Netbet. Alte exemple sunt Sizzling 777 Deluxe, Larry The Leprechaun, Great Book Of Magic Deluxe, Juicy Reels și 9 Lions. 

Joacă Relic Hunters and the Book of Faith gratis și descoperă specialele!

Iată ce simboluri speciale ai la Relic Hunters and the Book of Faith gratis:

 • Wild – Înlocuiește orice alt simbol în afară de scatter pentru a forma mai ușor linii câștigătoare.
 • Bastet – Joacă Relic Hunters and the Book of Faith free și strânge un număr de giuvaiere pentru a activa 5 rotiri gratis!
 • Piramida – Activează un joc bonus cu multiplicatoare și niveluri.
 • Mumia – Epuizează protecția torței, care se activează pentru a fortifica celelalte bonusuri.

Concluzie

La Relic Hunters and the Book of Faith gratis joci dacă ești un aventurier curajos pe calculator sau pe mobil. Jocul a fost optimizat și pentru dispozitive mobile, deci se găsește și pe aplicația Netbet, la fel ca Book of Secrets demo.

Alte sloturi


Madame Destiny Megaways
4.2/5 - 8 voturi
Voodoo Reels
3.5/5 - 6 voturi
Holiday Spirits
4.1/5 - 7 voturi
Ultra Joker
3.3/5 - 19 voturi
Wild Jack
4.2/5 - 11 voturi
Fruit Party 2
4.2/5 - 22 voturi