Book of Ra Temple of Gold

Autor: Gabriel

Actualizat: 12 decembrie 2023

ecran book of ra temple of gold gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran book of ra temple of gold gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
22 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.2/5 – (9 votes)
Simboluri Speciale
Scatter
Linii de plată
10
RTP
95,28%
Funcții
Runde gratuite, Gamble
logo seven
Bonus Fără Depunere

107 Rotiri Gratuite Fără Depunere

4.2/5 – (9 votes)

Book of Ra Temple of Gold gratis de la Novomatic a ajuns și pe Joc Păcănele! Acum poți să te distrezi cu un produs de calitate, dintr-o serie populară, dar care are o tematică ceva mai diferită. Vom prezenta tema și toate celelalte aspecte ale jocului în articolul ce urmează. Citește-l cu atenție și, dacă ți se pare atractiv, încearcă top păcănele cu Egipt la noi!

Book of Ra Temple of Gold gratis – cum joci?

Este foarte ușor să joci Book of Ra Temple of Gold gratis. Deși tematica este ceva mai diferită de cea cu care te-ai obișnuit în jocurile din serie, butoanele au rămas aceleași. Așa că, dacă ai mai jucat păcănele cu Egipt de la Novomatic, acest joc cu tematică aztecă nu îți va pune probleme. Primul pas pe care trebuie să-l faci este să pornești Book of Ra Temple of Gold demo și să te uiți în partea de jos.

De aici vei controla tot ce se întâmplă în Book of Ra Temple of Gold gratis, folosind butoanele. Pentru început, apasă „-”, „+” sau „Miză totală” pentru a alege câte credite vrei să pariezi. După ce ai găsit o sumă cu care ești fericit, nu rămâne decât să apeși pe „Start”. 

Înainte de a roti, poți să mai consulți câteva informații și indicații, scrise chiar de producătorii jocului de păcănele Book of Ra Gold. Vei face asta printr-un simplu click pe „Meniu”, apoi pe „Info”.

Book of Ra Temple of Gold online – unde îl joci pe bani reali?

Book of Ra Temple of Gold gratis este un joc foarte distractiv. Te vei convinge chiar tu de asta, dacă apeși „Joacă Gratis” și urmezi pașii din secțiunea de mai sus. Dar, dacă vrei să adaugi puțină adrenalină, atunci ar trebui să te orientezi înspre această versiune Book of Ra Gold la NetBet. Aceasta este varianta în care poți să pariezi bani reali, la cazinoul online NetBet. 

Acest operator este unul dintre cei care conduc piața de gambling din România la momentul actual. Vei găsi la ei o mulțime de oferte de care să te bucuri și servicii de înaltă calitate. În plus, au o grămadă de jocuri de păcănele. Bineînțeles, inclusiv Book of Ra Temple of Gold Novomatic. Dar, poți încerca și altele, precum Sweet Bonanza, Burning Hot, Temple Tumble, Book of Ra Deluxe 10 gratis etc.

Despre Book of Ra Temple of Gold Novomatic

Book of Ra Temple of Gold gratis este o nouă adiție în seria populară de la Novomatic. Până acum, mai toate au fost jocuri de păcănele cu Egiptul Antic. Ei bine, de data asta, vei explora misterele Aztecilor și a legendarului orașului de aur. Deși nu este chiar Egiptul, templele civilizației antice din Mexic sunt și ele foarte interesante. Iar asta se poate observa chiar în grafica jocului.

Book of Ra Temple of Gold slot prezintă tematica fascinantă cu o mulțime de detalii. Asta se vede atât în simboluri, cât și în fundal. Totul este colorat viu, reprezentând sălbăticia și frumusețea junglei ce înconjoară templele. Acum, că tot a venit vorba de simboluri, hai să vedem care sunt acestea și valorile asociate lor.

  • Exploratoarea: până la 10,000 de credite;
  • Războinicul aztec: până la 4,000 de credite;
  • Statueta de aur: până la 1,500 de credite;
  • Calendarul aztec: până la 1,500 de credite;
  • Simbolurile A și K: până la 300 de credite;
  • Simbolurile Q, J și 10: până la 200 de credite.

Valorile de mai sus au fost calculate folosind miza maximă și combinații de câte 5 simboluri. În Book of Ra Temple of Gold gratis vei putea aduna câștiguri mult mai mari, dacă reușești să nimerești specialele. Citește în continuare pentru a vedea care sunt acestea!

Colecția Book of Ra este una foarte vastă. Succesul acestor variante de jocuri cu Egipt de la Novomatic se datorează calității pe care furnizorul a implementat-o. Dacă vrei să te convingi de acestea, încearcă și alte sloturi din această colecție, cum ar fi Book of Ra Mystic Fortunes gratis.

Book of Ra Temple of Gold gratis – speciale

În Book of Ra Temple of Gold gratis, pe lângă simbolurile din secțiunea anterioară, mai sunt câteva speciale. Împreună cu funcțiile speciale, acestea formează o suită de oportunități de câștig. Ele sunt caracteristici ale jocului care te vor putea ajuta să câștigi mai mult și mai des.

  • Simbolul Scatter: este reprezentat de o carte mistică, pe fundal roșu. Acesta poate înlocui orice alt simbol de pe ecran, dacă va forma o combinație câștigătoare. În plus, 3 astfel de simboluri vor declanșa jocuri gratuite. 
  • Jocurile gratuite: la începutul rundelor gratuite, se va face o alegere aleatorie. Este vorba de un simbol care se va extinde pe întreaga rolă atunci când apare într-o rundă bonus. În funcție de câte Scatter-uri ai prins la început, vei avea parte de mai multe astfel de simboluri expandabile.
  • Funcția Gamble: butonul de miză se va transforma în „Gamble” atunci când câștigi o rundă. Apăsându-l, poți să-ți dublezi suma de credite obținută. Ce va trebui să faci pentru asta e să ghicești culoarea unei cărți. Dacă alegi corect, primești de două ori mai multe credite. Dacă nu, atunci vei pierde toate creditele.

Concluzii

În concluzie, Book of Ra Temple of Gold gratis este un joc demn de încercat. El face parte dintr-o serie deja cu renume, deci poți să fii sigur că ai un produs de calitate în față. Book of Ra Temple of Gold slot te va ține în priză un timp îndelungat, datorită graficii și a câștigurilor. Dacă tematica ți se pare una atractivă și ai vrea să încerci alte jocuri la fel, atunci îți recomandăm Pharaoh’s Tomb demo.

Alte păcănele recomandate

iSoftBet
Gem Roulette
4.2/5 – (5 votes)
Relax Gaming
Dynamite Mine Explosion
3.7/5 – (12 votes)
WMS
Crystal Forest
4.3/5 – (3 votes)
Synot
Diamond Fever
4/5 – (1 vote)
Autor