Novomatic producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Pharaoh's Tomb online gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Pharaoh’s Tomb

Producator

Novomatic

Rating

3.7/5 - 16 voturi

Fanii păcănelelor inspirate din Egiptul antic vor fi încântați să descopere jocul de păcănele cu faraoni Pharaoh’s Tomb gratis! Citește și află tot ce trebuie să știi despre joc, apoi încearcă Pharaoh’s Tomb online gratis pe Joc Păcănele! Dacă acesta ți-a plăcut, sunt șanse foarte mari să fii încântat și de jocul de păcănele Dolphins Pearl demo!

Păcănele cu faraoni Pharaoh’s Tomb gratis, o aventură pe cinste

La jocul de păcănele cu faraoni Pharaoh’s Tomb gratis vei experimenta un joc tematic spectaculos. Este inspirat din misterele mormântului faraonilor și vine cu o grafică extraordinară, deși mai puțin pretențioasă decât te-ai fi așteptat. Fundalul este reprezentat de un zid cu hieroglife, iar simbolurile sunt de două feluri. La Pharaoh’s Tomb demo găsești simboluri tematice: Ankh, scarabeul, șarpele, șoimul lui Horus și două hieroglife (aripi și apă). Printre simbolurile speciale poți vedea sarcofagul faraonului și piramide. Există și simbolurile clasice ale cărților de joc: A, K, Q și J.

Structura jocului de păcănele Pharaoh’s Tomb online gratis este de 5 role și 3 rânduri. Este creat de Novomatic, unul dintre cei mai importanți furnizori ai jocurilor de noroc online. Dezvoltatorii sunt cunoscuți pentru funcțiile speciale ale jocurilor, iar acesta nu este diferit. Rata de câștig teoretic la jocul de păcănele cu faraoni Pharaoh’s Tomb gratis este de 95,08%. Poate nu pare atât de mare, dar există multe moduri de câștig.

Pharaoh’s Tomb online gratis: simboluri și plăți

Jocul de păcănele cu faraoni Pharaoh’s Tomb gratis are 10 linii de plată. Poți selecta numărul dorit de linii de la 1 la 10. Simbolurile te răsplătesc dacă nimeresc în formații aranjate de la stânga la dreapta. Ai nevoie de cel puțin 3 simboluri similare pentru a genera plată. Simbolurile jocului de păcănele Pharaoh’s Tomb au următoarele plăți:

  • Ankh: până la 2,500 de credite;
  • Șoimul lui Horus: până la 2,000;
  • Scarabeul: până la 1,500;
  • Șarpele: până la 1,250;
  • Hieroglifele: până la 1,000;
  • A, K, Q și J: până la 500.

Aceste plăți la jocul de păcănele cu faraoni Pharaoh’s Tomb gratis sunt maxime. Deci, te vei bucura de ele dacă nimerești 5 simboluri pe linia de câștig jucând cu miza maximă.

Pharaoh’s Tomb game free: funcții speciale

La jocul de păcănele cu faraoni Pharaoh’s Tomb gratis poți testa și funcțiile speciale. Acestea sunt:

  • Simbolul Wild: este ilustrat prin sarcofagul faraonului. Substituie orice alt simbol, cu excepția Scatter. Apare doar pe rolele 2, 3 și 4. Se extinde pe toată rola. În timpul rundelor gratuite, simbolul Wild poate da mai multe runde bonus. Cu 1 Wild primești o rundă, cu 2 Wild primești 3 runde, iar cu 3 Wild ai 5 runde suplimentare.
  • Simbolul Scatter: este ilustrat prin piramide. Cel puțin 3 simboluri Scatter, oriunde pe role, declanșează 12 runde gratuite. Aduce plăți de până la 2,500 de credite.
  • Runde gratuite: în timpul acestor runde gratuite, simbolul Wild se extinde la fel, dar va înlocui simbolurile cu plată mare cu simbolul Ankh.
  • Gamble: funcția de dublaje poate fi activată după fiecare rundă câștigătoare. Îți poți dubla câștigul dacă ghicești culoare cărții aleasă aleatoriu dintr-un pachet.

Păcănele cu faraoni Pharaoh’s Tomb gratis: cum joci?

Jocul de păcănele cu faraoni Pharaoh’s Tomb gratis este cât mai simplu cu putință. Butoanele necesare se află în josul ecranului de joc. Poți juca manual, fiecare rundă, cu butonul „Start”. Poți alege și modul de joc automat, cu butonul „Auto”.

Setarea pariului la Pharaoh’s Tomb online gratis se face cu butoanele „-” și „+”. Aceste butoane vor fi înlocuite de butonul Gamble după o rundă câștigătoare. Poți stabili direct pariul maxim, prin butonul „Max Bet”. Alte butoane sunt numărul de linii și meniul. Folosind butonul de meniu poți consulta tabelul de plăți și alte informații despre joc.

Concluzii

După câteva rotiri cu jocul de păcănele cu faraoni Pharaoh’s Tomb gratis, vei observa că acesta este foarte distractiv. Te va captiva cu tematica sa misterioasă, iar apoi vei dori să profiți de funcțiile speciale și de comorile mormântului faraonului. Dacă Pharaoh’s Tomb online gratis a fost pe placul tău, încearcă și jocul Lord of The Ocean gratis! Și acesta poate fi testat pe Joc Păcănele și îți poate oferi cel puțin aceeași experiență de top!

Alte sloturi


Kingdom of Legend
4/5 - 2 voturi
Spinata Grande
3.1/5 - 9 voturi
Magic Stars 3
4/5 - 5 voturi
Ice Valley
5/5 - 6 voturi
Temple of Secrets
4.3/5 - 15 voturi
Shaolin Spin
5/5 - 1 voturi