ecran book of ra deluxe 10 gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
10 de oameni joacă acum
Categorie
Egipt, Speciale
Producător
Novomatic
Simboluri Speciale
Wild
Linii de plată
100
RTP
95,02%
Funcții
Runde gratuite, Gamble, Wild expandabil
betano casino
Bonus Fără Depunere

100 Rotiri Gratis Fără Depunere și Fără Rulaj

Book of Ra Deluxe 10

Book of Ra Deluxe 10 gratis este un joc de păcănele extraordinar, pe care trebuie să-l încerci! Mai ales dacă îți plac jocurile ce abordează tema Egiptului Antic. Jocul de păcănele Book of Ra Deluxe 10 demo vine de la Novomatic, deci știi din start că va fi ceva distractiv. Dacă nu ai auzit de provider până acum, încearcă Book of Ra Mystic Fortunes gratis. Sau orice alt joc de la ei. 

Book of Ra Deluxe 10 gratis – cum joci?

Imediat ce deschizi Book of Ra Deluxe 10 gratis vei fi surprins. Nu ai unul, ci două ecrane de joc. Cel din stânga are 5 role și 4 rânduri, iar cel din dreapta 5 role și 12 rânduri. Ei bine, acestea nu sunt un motiv de îngrijorare! Modul de joc la Book of Ra Deluxe 10 demo slot este la fel de simplu și ușor de învățat ca în edițiile precedente. Din nou, speficic versiunilor precedente, este una dintre cele mai tari păcănele cu Egipt

Pentru început, va trebui să îți îndrepți privirea în partea de jos. Acolo vei găsi toate butoanele și afișajele de care ai nevoie pentru a juca Book of Ra Deluxe 10 gratis. Începe prin a seta miza cu butonul „Miză totală” sau „+” și „-”. Apoi, odată ce ești fericit cu aceasta, tot ce rămâne de făcut este să apeși „Start”.

Pe lângă acestea, la Book of Ra Deluxe 10 free play poți să joci automat, cu ajutorul butonului „Auto”. Apoi, dacă vrei mai multe informații despre joc, scrise direct de cei de la Novomatic, apasă butonul „Meniu”, apoi „Info”.

Book of Ra Deluxe 10 online – unde îl joci pe bani reali?

Book of Ra Deluxe 10 gratis înseamnă distracție pentru ore în șir. Iar asta e doar atunci când vorbim de varianta demo. Dacă vrei să adaugi și un plus de adrenalină, un pic de suspans, atunci îți recomandăm varianta Book of Ra Deluxe 10 online NetBet. Aceasta este versiunea de joc pe care o găsești pe platforma de cazino online NetBet.

Acolo vei putea să mizezi folosind bani reali, nu fonduri virtuale. Iar asta înseamnă că și ce câștigi este 100% real. La NetBet ai o mulțime de avantaje, ce pleacă de la servicii și ajung până la oferte, dar nu se opresc acolo. Suntem siguri că te vei bucura de o experiență de top dacă alegi să joci aici. Iar când vrei să iei o pauză de la Book of Ra 10 Novomatic, poți să iei un bonus Esports NetBet și să te distrezi pariind pe alt fel de jocuri video.

Despre Book of Ra Deluxe 10 demo Novomatic

Book of Ra Deluxe 10 gratis este o nouă intrare în populara serie de la Novomatic. Primul joc de acest tip a făcut furori la lansare și este chiar și acum jucat de câteva milioane de iubitori ai sloturilor. De-a lungul timpului, Novomatic a făcut tot felul de îmbunătățiri, întrecându-se pe ei înșiși de la un joc la altul. 

Astăzi ne concentrăm asupra lui Book of Ra Deluxe 10 demo. El păstrează aceeași grafică extraordinară și atmosferă de legendă. Dar, el adaugă, deasupra combinației deja de succes, mai multe funcții speciale. Din multiplele versiuni Book of Ra, acesta vine cu o abordare nouă, menită să atragă atât jucătorii noi, cât și pe cei mai experimentați. Vom vorbi și despre acestea mai pe larg, dar în secțiunea următoare. Acum, hai să vedem care sunt simbolurile din acest joc.

  • Cercetătorul aventuros: 200 de credite;
  • Sarcofagul faraonului: 160 de credite;
  • Statuia zeiței Isis: 80 de credite;
  • Scarabeul: 80 de credite;
  • Simbolurile A și K: 40 de credite;
  • Simbolurile Q, J și 10: 40 de credite.

Valorile de mai sus sunt calculate pentru jocul cu miză maximă și combinații de câte 5 simboluri. Totuși, asta nu înseamnă că sunt valorile maxime. Deoarece Book of Ra Deluxe 10 gratis are două ecrane de joc, poți să nimerești mai multe combinații.

Păcănele Book of Ra Deluxe 10 gratis – speciale

După cum spuneam și în introducere, Book of Ra Deluxe 10 gratis are ceva mai multe speciale față de jocul de bază. Despre una dintre ele deja am vorbit, adică despre cele două ecrane de joc. Acum, hai să le vedem pe restul!

  • Simbolurile Wild – sunt două, unul reprezentat de o monedă cu capul lui Anubis și celălalt de o carte. Ambele vor înlocui orice alt simbol dacă pot completa o combinație câștigătoare. Dacă aduni 4 Wild-uri verticale (cartea) pe ecranul din stânga, atunci întreaga rolă corespunzătoare din ecranul din dreapta se va transforma într-un Wild stivuit.
  • Rundele gratuite – 3 sau mai multe simboluri Wild Carte vor declanșa rotiri gratuite și multiplicatori pentru miza totală. La începutul modului de joc gratis Book of Ra 10 Deluxe se va selecta aleatoriu un simbol. Dacă acesta apare în timpul rundelor, el se va extinde în primul ecran și apoi se va transfera și în cel de-al doilea.
  • Funcția Gamble – după o rundă câștigătoare, poți să alegi dacă încasezi sau încerci să dublezi. Pentru asta, butonul de miză se va transforma în „Gamble”. De aici, va trebui să ghicești culoarea cărții. Dacă reușești, câștigul se va dubla. Dacă nu, vei pierde întreaga sumă. Apoi, dacă te simți norocos, poți să repeți de mai multe ori.

Concluzii

În final, îți urăm distracție plăcută și mult noroc la Book of Ra Deluxe 10 gratis! Sperăm că te vei bucura jucând măcar atât cât ne-am bucurat noi scriind despre joc. Iar dacă l-ai încercat și îți place, atunci ar trebui să știi că nu este singurul. La noi vei găsi mai multe jocuri ca Book of Ra Deluxe 10 slot, pe care le poți juca oricând, fără să-ți faci cont sau să depui bani. Un bun exemplu este Book of Ra Magic demo, un alt joc de la Novomatic, din seria arhipopulară. 

Alte păcănele recomandate

Play’n Go
Mermaid Diamond
4.7/5 – (6 votes)
1×2 Gaming
Megaways Jack
3.2/5 – (17 votes)
Pragmatic Play
Hercules and Pegasus
4/5 – (9 votes)
Novomatic
Rumpel Wildspins
4/5 – (3 votes)