Novomatic producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Fruitilicious

Producator

Novomatic

Rating

4.5/5 - 18 voturi

Am adăugat Fruitilicious gratis pe Joc Păcănele! Și suntem siguri că te vei distra! Jocul de păcănele cu fructe vine de la Novomatic, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de pe piață. Așadar, te poți aștepta la calitate. Noi îți vom prezenta toate detaliile mai jos, inclusiv tematică, simboluri, plăți și mod de joc. 

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,38% 5×3 5 777 Gamble

Dacă Fruitilicious gratis este un joc pe gustul tău, atunci îți recomandăm să explorezi întreaga selecție de păcănele cu fructe! Aici vei găsi mai tot, de la mere până la pere, dar, cel mai important, păcănele!

Fruitilicious gratis, păcănele cu fructe și șeptari

Jocul de păcănele cu fructe Fruitilicious gratis este unul dintre cele mai atractive. Acesta ia elemente clasice și mult îndrăgite, apoi le modernizează și le prezintă într-o manieră unică. Când ai auzit de păcănele cu fructe, probabil te-ai gândit la cele clasice, cu 3 role și o singură linie de câștig. Ei bine, acesta nu e cazul și aici.

Fruitilicious slot de la Novomatic are 5 role, 3 rânduri și 5 linii de plată. În plus, acesta ia tema clasică, cea cu portocale, struguri, pepeni, lămâi și șeptari, apoi o transformă în ceva modern. Fiecare simbol are o anumită strălucire, iar liniile folosite în ilustrații sunt simple, curate și bine definite. Fundalul este atractiv, dar nu distrage atenția. Ba chiar din contra, acesta direcționează atenția către ecranul de joc al Fruitilicious online. Un alt joc cu fructe, dar de data aceasta și cu stele, de la același producător, care merită încercat este Amazing Stars demo

Păcănele cu fructe Fruitilicious – simboluri și plăți

Fruitilicious gratis este puțin diferit de restul de păcănele cu fructe. Dacă ai mai jucat, probabil te-ai obișnuit ca simbolurile să plătească de la stânga la dreapta. Ei bine, la Fruitilicious demo ele plătesc în ambele direcții. Ai nevoie de minim 3 simboluri pe o linie de plată și pe role adiacente. Dacă nimerești astfel de combinații, atunci vei fi răsplătit, după cum urmează:

  • Simbolul 7: până la 50,000 de credite;
  • Simbolul struguri: până la 5,000 de credite;
  • Simbolul pepene: până la 5,000 de credite;
  • Simbolurile prună și portocală: până la 1,250 de credite;
  • Simbolurile lămâie și cireșe: până la 1,250 de credite.

Dacă în urma unei rotiri la Fruitilicious online te alegi cu un câștig, atunci îl poți dubla! Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul „Gamble” și să ghicești culoarea cărții – roșu sau negru. Dacă ghicești corect, atunci câștigul va fi dublat. Dacă nu, îl vei pierde.

Fruitilicious online – de ce să joci păcănele clasice?

De ce să joci Fruitilicious gratis? Simplu! Este un joc de păcănele cu fructe modern, dar care își ia inspirația din clasic. Primele aparate cu jocuri de acest gen foloseau fructe. Mai exact, fructele a căror arome o găseai în gumele pe care le câștigai. De atunci, simbolurile folosite au ajuns să aibă o complet altă însemnătate. 

În prezent, să vezi cireșe, portocale sau lămâi rotindu-se pe un număr de role înseamnă distracție. Distracție și o șansă la un câștig frumușel. Combinația dintre cele două atrage milioane de jucători zilnic, dar și o mulțime de dezvoltatori. De aceea, vei găsi o mulțime de astfel de jocuri. Totuși, niciunul la fel ca Fruitilicious slot de la Novomatic.

Cum joci Fruitilicious gratis?

Jocul de păcănele cu fructe Fruitilicious gratis este atât de simplu de jucat pe cât este de atractiv! Odată ce s-a încărcat, privește în partea de jos. Acolo vei găsi toate butoanele de care ai nevoie. În stânga de tot găsești butonul „Meniu”, urmat de afișajul „Linii” și butoanele de reglare a mizei. Apoi, în partea dreaptă, găsești butonul „Miză Max”, „Joc Automat” și „Start”.

Pentru a începe, folosește „+” și „-” pentru a-ți alege miza. Dacă te simți norocos, atunci poți să apeși „Miză Max” și să joci cu cel mai mare pariu. Apoi, odată ce ești fericit cu pariul pe care urmează să-l plasezi, apasă „Start”.

Concluzii

În concluzie, jocul de păcănele cu fructe Fruitilicious gratis este perfect pentru distracție. Te va atrage atât prin aspect, cât și prin simplitatea sa. În plus, dacă alegi vreodată să îl joci pe bani, amintește-ți că are și un RTP mai mult decât decent! Înainte de a-ți face cont la un operator, vezi ce oferte casino online au aceștia!

Alte sloturi


Classic Blackjack
3.8/5 - 26 voturi
Voodoo Reels
3.5/5 - 6 voturi
Black Widow
4.5/5 - 2 voturi
Blackjack Twins and Crazy Twins
3.4/5 - 5 voturi
European Roulette Small Bets
3.7/5 - 7 voturi
Lucky Fish
3.6/5 - 7 voturi