...

Magic Guardians

Autor: Gabriel

Actualizat: 30 ianuarie 2024

Magic Guardians online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Magic Guardians online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
12 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (3 votes)
Structură
5×3
Linii de plată
25
RTP
96,02%
Volatilitate
Mare
Data lansării
Iulie 2022
vlad cazino logo
Bonus Cu Depunere

Până La 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite CASH

La Magic Guardians gratis te întâlnești cu doi vrăjitori puternici. Jocul cu tema magiei are structura de 5X3 și provine de la Amusnet/EGT. Mecanica sa este simplă și oferă 2 tipuri de speciale cu rotiri bonus. Citește articolul de astăzi și familiarizează-te cu funcțiile în versiunea noastră demo. Joacă Magic Guardians free la noi pe site și continuă expediția în universul magiei cu Book of Magic online!

Cât plătește Magic Guardians gratis?

Magic Guardians gratis are un RTP foarte bun, de 96,02%, și o volatilitate ridicată. Plătește mai rar, dar merită așteptarea, pentru că aduce câștiguri consistente. 

Are maxim 25 de linii de plată, dar poți modifica numărul la 20, 10, 5 sau o singură linie. Toate câștigurile au loc pe simboluri identice, pe role vecine, începând cu rola din stânga. Hai să-ți arătăm de ce câștiguri te bucuri la 5 de-un fel:

 • Vrăjitorul: 1.500x miza;
 • Vrăjitoarea: 250x miza;
 • Scorpionul și Șarpele: 125x miza;
 • Săbiile: 20x miza;
 • A și K: 15x miza;
 • Q și J: 10x miza.

Așa cum vezi, simbolurile plătesc excelent. Găsești cele două personaje, dar și creaturi fantastice. Iar Magic Guardians demo este doar începutul. Călătoria ta continuă cu jocul de păcănele Dragons and Magic, un alt slot de excepție pe care te invităm să-l încerci.

Care sunt specialele Magic Guardians slot?

Pe lângă dublaje și jackpoturi, Magic Guardians gratis are și două secvențe cu rotiri gratuite. Mai are și simboluri speciale, deci e clar că aventura ta va fi condimentată cu tot felul de întâmplări fantastice. 

 • Simbolul Wild: apare pe rolele 2, 3, 4 și substituie simbolurile menționate mai sus.
 • Simbolul Scatter: își face apariția pe rolele 1, 3, 5 și declanșează secvența cu 15 rotiri gratuite.
 • Rotiri gratuite: se acordă secvența doar atunci când apar 3 Scatter. Funcția se poate redeclanșa cu alte 3 simboluri Scatter. Atunci când se redeclanșează, multiplicatorul de câștig devine x2. Multiplicatorul poate crește până la maxim x5. În secvență apare și simbolul special Super Games. Acesta aterizează numai pe ultima rolă.
 • Secvența Super Games: se declanșează cu 2 Scatter pe rolele 1 și 3 și cu un simbol Super Games. Vei primi 10 runde speciale care se desfășoară numai cu simbolurile Vrăjitor, Vrăjitoare, Scorpion, Șarpe și Wild. Rundele se joacă imediat după declanșare. După terminarea lor, reintri în secvența de rotiri gratuite. Jocul Super Games nu poate fi redeclanșat.
 • Gamble: apasă pe X2 după o rundă câștigătoare ca să pariezi o plată de până la 35x miza. Ghicește culoarea ca să-ți dublezi câștigul.
 • Jackpot Cards: se declanșează aleatoriu și poți câștiga unul dintre jackpoturile progresive. Premiile sunt reprezentate de suitele cărților de joc: pică, inimă, romb și treflă.

Cum joci Magic Guardians gratis? 

Magic Guardians gratis este chiar foarte simplu de jucat. Dacă nu ești chiar la primul aparat, atunci nu ar trebui să întâmpini dificultăți. Iată ce trebuie să faci:

 • Apasă pe butonul de meniu (cel cu trei linii paralele) ca să intri în setări.
 • Din setări, alege numărul de linii de plată pe care îl dorești. 
 • Ieși apoi din setări și apasă pe oricare dintre cele 5 butoane de pariere de jos. Acestea au rolul de a porni o rundă cu miza selectată.
 • Alternativ, poți juca și cu butonul de rotire, cel cu săgeți circulare. Dacă ești pe computer, pornești runda foarte simplu și cu tasta SPACE.

Magic Guardians online este bine optimizat pentru orice dispozitiv. Acesta este alt motiv pentru care merită să-l încerci și cu bani reali, pe lângă plățile excelente. Ai mai multe opțiuni pentru asta, precum Netbet, Superbet, SlotV, Vlad Cazino și Fortuna. Ca să te joci la păcănele Magic Guardians pe bani, îți trebuie un cont și o depunere. Primele depuneri îți aduc și bonusuri de bun venit pe care sugerăm să le revendici.

Concluzii

Magic Guardians gratis este un joc care îți lasă libertatea să-ți alegi numărul de linii. Mai poți declanșa o specială cu rotiri gratuite. În cadrul acesteia, lucrurile devin cu adevărat magice dacă reușești să primești secvența Super Games. Continuă descoperirile de jocuri incitante cu magie de pe Joc Păcănele! Noi îți recomandăm să încerci și Buffalo Magic demo, un alt aparat cu rotiri gratuite. Mult noroc și un joc cât mai responsabil!

Alte păcănele recomandate

EGT
Flaming Hot 6 Reels
4.2/5 – (8 votes)
Novomatic
Arctic Race
3.4/5 – (12 votes)
Relax Gaming
Caveman Bob
3.3/5 – (11 votes)
Gamevy
Cheeky Fruits Split
3.7/5 – (21 votes)
Autor