EGT producator pacanele

200 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
4-of-a-Kind-Bonus-Poker

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

4 of a kind

Producator

EGT

Rating

4 of a Kind Bonus Poker face parte de curând din gama noastră de jocuri pacanele gratis de tip video poker. Jocurile de acest tip sunt foarte atractive pentru iubitorii de jocuri de noroc, întrucât îmbină două dintre cele mai îndrăgite jocuri. 4 of a Kind Bonus Poker este creat de cei de la EGT și are caracteristici foarte interesante.

Jocuri pacanele gratis cu poker

Jocul de pacanele de față arată și funcționează ca un joc obișnuit la aparate, având role (tamburi) pe care se învârtesc simbolurile. Aspectul special constă în faptul că simbolurile sunt cele standard de cărți, iar combinațiile câștigătoare sunt cele din poker. Scopul este astfel să obținem cea mai bună mână posibilă cu 5 cărți de poker.

Odată lansat jocul, putem plasa pariuri cu 1-5 monede. Cei care folosesc o monedă în plus (a 6 a) au șansa de a juca o rundă bonus dacă prind o mână cu 4 simboluri de același tip. În funcție de tipul simbolurilor pe care le nimerim, în timpul aceste runde bonus putem să alegem 1-3 cărți dintr-un set de 53. Aceste cărți aduc premii foarte generoase.

Iată câte cărți aduce fiecare simbol și ce valori au premiile:

4 ași – 3 cărți

4 cărți între 2-4 – 2 cărți

4 cărți între 5 și K – 1 carte

Cârțile valorează în felul următor:

Joker – 3996
As – 400
Cărțile între 2 și 4 – 300
Cărțile între 5 și K – 200

Atunci când își face apariția jokerul, câștigul sare automat la 3996 și runda bonus se termină.

Jocul este de fapt mult mai simplu decât pare. Să recapitulăm cum decurge!

Înainte de toate, alegem valoarea pe care o pariem și de câte ori vrem să o folosim – prin click pe butonul „Miză 1”. În cazul în care vrem să pariem pe miza maximă, putem selecta direct „Miză Max”.

Rolele se vor roti și vom putea alege ce cărți păstrăm și la care renunțăm. După ce apăsăm butonul „Cărți”, dealer-ul va distribui o nouă carte (sau mai multe) pentru a doua mână. Trebuie să avem 5 cărți în mână.

Runda Bonus se activează doar atunci când pariem pe 6 monede și avem 4 cărți de același tip (un careu) în mână.

Încearcă și tu acest joc și nu uita să verifici mereu lista noastră de jocuri pacanele gratis pentru că adăugăm mereu apariții noi.

Mult noroc!

Alte sloturi


Joker Stacks
Blood Suckers
Temple of Nudges
The Final Countdown
Mermaid Diamond
Xmas Joker