EGT producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran 4 of a kind bonus poker gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

4 of a Kind Bonus Poker

Producator

EGT

Rating

4.5/5 - 91 voturi

4 of a Kind Bonus Poker gratis face parte de curând din gama noastră de jocuri pacanele gratis de tip video poker. Jocurile de acest tip sunt foarte atractive pentru iubitorii de jocuri de noroc, întrucât îmbină două dintre cele mai îndrăgite jocuri. 4 of a Kind Bonus Poker demo este creat de cei de la EGT și are caracteristici foarte interesante. Rămâi alături de noi și află mai multe despe acest joc!

Dacă vrei să vezi și alte păcănele poker ca la aparate, dă click pe link. La noi pe site vei descoperi multe alte sloturi, inclusiv tip ruletă online și blackjack. Tot pe Joc Păcănele ai cele mai populare jocuri ca la aparate 100% gratis, cum ar fi Sweet Bonanza, Shining Crown, Sizzling Hot, 20 Super Hot etc. Joacă free aici!

4 of a Kind Bonus Poker: unul dintre acele jocuri pacanele gratis cu poker profitabile

Jocul de pacanele 4 of a Kind Bonus Poker gratis de față arată și funcționează ca un joc obișnuit la aparate, având role (tamburi) pe care se învârtesc simbolurile. Aspectul special constă în faptul că simbolurile sunt cele standard de cărți, iar combinațiile câștigătoare sunt cele din poker. Scopul este astfel să obținem cea mai bună mână posibilă cu 5 cărți de poker. Chiar dacă grafica este diferită, te asigurăm că te obișnuiești rapid și o să începi să prinzi cele mai bune câștiguri.

Odată lansat jocul, putem plasa pariuri cu 1-5 monede. Cei care folosesc o monedă în plus (a 6 a) au șansa de a juca o rundă bonus dacă prind o mână cu 4 simboluri de același tip. În funcție de tipul simbolurilor pe care le nimerim, în timpul aceste runde bonus din 4 of a Kind Bonus Poker gratis putem să alegem 1-3 cărți dintr-un set de 53. Aceste cărți aduc premii foarte generoase.

Iată câte cărți aduce fiecare simbol și ce valori au premiile din 4 of a Kind Bonus Poker gratis!

 • 4 ași – 3 cărți
 • 4 cărți între 2-4 – 2 cărți
 • 4 cărți între 5 și K – 1 carte

Cărțile din 4 of a Kind gratis valorează în felul următor:

 • Joker – 3996
 • As – 400
 • Cărțile între 2 și 4 – 300
 • Cărțile între 5 și K – 200

Atunci când își face apariția jokerul din jocul demo 4 of a Kind, câștigul sare automat la 3996 și runda bonus se termină. Nu este deloc complicat, vei vedea pe măsură ce joci. Și, tot legat de joc, vezi că poți juca și de pe telefon, nu doar de pe calculator. EGT concepe sloturi ce funcționează după cele mai moderne tehnologii, punând accentul pe calitate la orice pas. Grafica este de excepție, la fel și coloana sonoră, iar meniul este foarte intuitiv.

Unde joci 4 of a Kind Bonus Poker pe bani?

După ce ai jucat de mai multe ori 4 of a Kind Bonus Poker gratis la noi pe site, suntem siguri că vei dori și câștiguri reale. Datorită ratei de returnare către jucător super avantajoase, slotul de video poker a ajuns să fie unul dintre cele mai populare de acest gen din cazinouri. Și nu doar în cele din țară!

Revenind la ce te interesează, poți juca chiar acum 4 of a Kind Bonus Poker slot la NetBet Casino. Dacă nu ai cont la acest operator de jocuri de noroc, vezi că la înregistrare beneficiezi de un super bonus de bun venit. Ai de ales între pachetul cu depozit și bonusul fără depunere. Îți recomandăm pachetul, deoarece îți oferă infinit de multe avantaje, la o depunere mai mult decât ok. Totuși, tu alegi ce vrei! Îți urmăm succes indiferent de ce ai hotărât!

Alte informații utile despre slotul de video poker 4 of a Kind

Tot despre 4 of a Kind Bonus Poker, ține cont de următoarele!

 • Înainte de toate, alegem valoarea pe care o pariem și de câte ori vrem să o folosim – prin click pe butonul „Miză 1”.
 • În cazul în care vrem să pariem pe miza maximă, putem selecta direct „Miză Max”.
 • Rolele se vor roti și vom putea alege ce cărți păstrăm și la care renunțăm.
 • După ce apăsăm butonul „Cărți”, dealer-ul va distribui o nouă carte (sau mai multe) pentru a doua mână. Trebuie să avem 5 cărți în mână.
 • Runda Bonus se activează doar atunci când pariem pe 6 monede și avem 4 cărți de același tip (un careu) în mână.

Concluzii

Încearcă și tu 4 of a Kind Bonus Poker gratis și nu uita să verifici mereu lista noastră de jocuri pacanele gratis noi pentru că adăugăm mereu apariții noi! Pe Joc Păcănele găsești multe alte sloturi de la EGT, atât super populare, cât și nume mai puțin cunoscute dar care merită atenția ta. Pe lângă păcănele de la EGT, găsești și de la Greentube-Novomatic, Pragmatic Play, Play N Go, Microgaming etc. Avem un număr impresionant de jocuri ca la aparate free, pe care să le joci oricând vrei. Distracție faină!

Alte sloturi


Sizzling Hot 6 Extra Gold
3.1/5 - 13 voturi
Reactoonz
5/5 - 4 voturi
Big Blox
4.5/5 - 4 voturi
Pizza Prize
4/5 - 5 voturi
Ancient Egypt
3.2/5 - 10 voturi
Funky Chicken
2.6/5 - 8 voturi