Wazdan producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran Butterfly Lovers gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Butterfly Lovers

Producator

Wazdan

Rating

4.2/5 - 5 voturi

Iubitorii de jocuri de păcănele cu tematică asiatică vor fi plăcut impresionați de Butterfly Lovers gratis. Bucură-te și tu de impresionanta poveste de iubire dintre cele două personaje principale și colecționează fluturașii pentru a te bucura de bonusuri! Un alt joc cu o astfel de tematică, ce merită o încercare, este Asian Diamonds demo

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,16% 4×4 Cluster Pays Wild, Scatter Runde Gratuite, Gamble, Moduri Speciale

Păcănele Butterfly Lovers gratis – cum joci?

Din punctul de vedere al structurii, putem spune că Butterfly Lovers gratis e un joc mai atipic, cu patru role a câte patru rânduri. Jocul are 11 simboluri diferite, ținta principală fiind obținerea de simboluri identice în grupuri de minimum 8, oriunde pe role. 

Butterfly Lovers slot are un RTP de 96,16%, plățile fiind generoase cu jucătorii. Și, ca majoritatea jocurilor Wazdan, aici găsești în meniu un buton care îți permite să setezi volatilitatea jocului. O faci din butonul cu semne cu ardei, unde fixezi gradul de risc pe care ți-l asumi când pariezi. 

 1. Punctul central din meniu îl dețin mizele. Poți seta o miză între 0,20 și 100 de credite. 
 2. Pentru pornirea jocului Butterfly Lovers gratis te folosești de butonul de Start. În dreapta lui ai și funcția de „Autorotire”, care îți permite să plasezi un număr automat de pariuri și să joci rundele automat. 
 3. Modul practic de joc este simplu. Setezi miza și apeși butonul mare de „Rotire” din partea dreaptă.

Un detaliu extrem de folositor este butonul „i”, pe care îl apeși pentru a afla mai multe despre joc. Aici descoperi tabelul de plată și simbolurile. Alături mai ai un buton de setări, unul pentru volum și unul pentru regulile jocului. Practic, Butterfly Lovers gratis te dotează cu toate informațiile de care ai nevoie pentru runde reușite de joc. 

Joc Butterfly Lovers slot – unde joci pe bani reali?

Poți juca Butterfly Lovers gratis sau pe bani reali la cazinourile online din țară, NetBet fiind unul din operatorii care oferă acest joc în portofoliul său. Nu degeaba este unul din cele mai apreciate nume din industrie. 

Iar portofoliul NetBet include mai mult decât Butterfly Lovers Wazdan. Producătorul de jocuri din industria iGaming este prezent și cu alte titluri, dintre care amintim 5 Lions slot free, Choco Reels, Lucky Reels, Larry the Leprechaun și Relic Hunters and the Book of Faith. 

La NetBet te înscrii și primești un generos bonus de bun venit din partea cazinoului. Ca să ai mai multe fonduri de pariat cu aceeași depunere!

Despre slotul Butterfly Lovers online Wazdan

Butterfly Lovers gratis se inspiră din poveștile de dragoste asiatice, bazându-se pe legenda unor tineri îndrăgostiți. Cei doi mor singuri după ce li s-a interzis să fie împreună de către regulile societății. După moarte, ei devin fluturi care pot să-și unească, în sfârșit, destinele. 

Fundalul jocului este pur oriental, dispunând de munți, un râu care curge și copaci înfloriți. Wazdan a realizat un joc cu un aspect deosebit, unde abundă animațiile și culorile frumoase, coloana sonoră fiind și ea demnă de menționat. 

În ce privește simbolurile și semnificațiile lor, le avem la dispoziție atât pe cele clasice, care plătesc mai puțin, cât și simbolurile mai generoase. Iată ce găsești în tabela de plată Butterfly Lovers gratis:

 • A, K, Q, J – până la 4,000 credite;
 • Rodia – 5,000 credite;
 • Floarea de lotus – 6,000 credite;
 • Jadul – 8,000 credite;
 • Fluturele roz – 10,000 credite;
 • Fluturele albastru – 10,000 credite. 

Joacă Butterfly Lovers gratis și câștigă cu specialele!

Jocul Butterfly Lovers gratis dispune și de simboluri speciale. Iată ce rol au ele:

 • Wild – imaginea celor doi îndrăgostiți împreună poate înlocui orice alt simbol. Are și valoare proprie, putând aduce până la 20,000 credite. 
 • Liang Shanbo Spins – este un joc bonus în Butterfly Lovers slot, care atrage fluturii albaștri prinși în tabloul de joc principal, transferându-i în cel al personajului. Declanșează 16 runde bonus cu valoarea mizei. 
 • Zhu Yingtai free spins – acest bonus se activează când umpli tabelul din stânga cu fluturi roz și mai apar cinci fluturi pe role. Se declanșează 16 rotiri gratis.
 • Sacul – pornește un contor de bonus special Butterfly Lovers demo care începe 8 rotiri bonus.
 • Gamble – joci un câștig realizat la o rundă pentru a-l dubla. Alegi între cele două morminte pentru a elibera sufletul fluture al unuia dintre îndrăgostiți. 

Pentru alte păcănele cu Gamble, consultă lista noastră de sloturi cu dublaje online!

Concluzie

Butterfly Lovers gratis te așteaptă cu multe surprize, animații și speciale avantajoase. Îl poți juca și pe mobil, deoarece interfața a fost optimizată pentru ecranele de dimensiuni reduse. Pentru mai multe date referitoare la linii de plată la păcănele și alți termeni specifici jocurilor de acest fel, rămâi pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


Dragon Tiger
3.6/5 - 14 voturi
100 Ladies
3.9/5 - 12 voturi
Dragon Gong
3.7/5 - 8 voturi
Magic Hunter
3.7/5 - 6 voturi
9 Tigers
3.9/5 - 10 voturi
Goddess Rising
5/5 - 4 voturi