Novomatic producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Asian Diamonds

Producator

Novomatic

Rating

Vrei să pornești într-o călătorie în lumea asiatică și să te distrezi într-un joc interactiv? Dacă răspunsul tău este da, atunci trebuie să încerci Asian Diamonds gratis! Pregătește-te să descoperi cele mai prețioase comori!

Cum se joacă Asian Diamonds?

Dacă ești nou în această industrie și vrei să încerci jocul Asian Diamonds, tot ce trebuie să faci este să selectezi miza din meniul din josul paginii. Din același meniu îți poți selecta liniile de plată, precum și miza depusă pe linie. Tot de acolo te vei putea bucura și de caracteristica autoplay. Utilizatorii își pot roti în mod automat rolele, până când vor dori să le oprească sau până când se va consuma creditul jocului.

Gameplay-ul este unul destul de simplu pentru Asian Diamonds gratis, așa ca nu vei avea de ce să îți faci griji. Jucătorul poate opta dacă dorește să asculte sau nu coloana sonoră a jocului, precum și dacă vrea să se joace Asian Diamonds gratis pe ecran complet.

Interfața este cea standard de la jocuri Novomatic.

Simboluri

Unul dintre cele mai bune simboluri ale acestui joc este chiar cel Wild. Acesta este reprezentat de un diamant și are rolul de a înlocui orice alt simbol, cu excepția celui scatter. Printre simboluri vei mai găsi o femeie asiatică, flori de lotus și alte elemente inspirate de cultura asiatică.

Există și simboluri normale, conturate de litere – ele nu plătesc la fel de bine ca femeia asiatică sau ca floarea de lotus, însă îți vor oferi oportunitatea cu fiecare rotire făcută să te îmbogățești mai mult și mai mult.

Caracteristici speciale la Asian Diamonds gratis

Una dintre cea mai cunoscută caracteristică regăsită în jocurile de noroc este cea Gamble. Aici, fiecare utilizator în parte va avea șansa de a dubla câștigul precedent, cu condiția să ghicească culoarea corectă a cărții de joc – roșie sau neagră.

Rotirile gratuite sunt un alt avantaj al acestui joc. Simbolul scatter poate să activeze între 8 și 32 rotilri în următoarea ordine:

  • 7 Scatter îți vor aduce 8 rotiri gratuite care se vor derula automat.
  • 8 Scatter îți aduc nici mai mult nici mai puțin de 16 rotiri gratuite.
  • 9 Scatter oferă un premiu de 32 de rotiri gratuite.

Simbolul scatter este regăsit în joc prin intermediul pictogramei speciale, reprezentate de o bilă de aur.

Verdict

Cu o rată de plată care ajunge la 95.04%, acest joc va reuși să îți trezească admirația încă de la primele rotirii făcute. Dacă ești un pasionat al popoarelor asiatice și vrei să afli mai multe detalii despre cultura lor, te invit să încerci și tu în versiunea demo a acestui joc produs de cei de la Novomatic. Pe jocpacanele.ro te vei putea juca chiar și de pe dispozitivele touch. Bineînțeles, vorbim despre telefoane de ultimă generație, tablete, laptopuri sau sisteme PC. Vei avea nevoie de o conexiune foarte bună la internet, iar în rest ești pregătit de joc.

Distracție plăcută!

Alte sloturi


Dark Queen
Spellcast
Book of Ra
Oil Company 2
Avalon
Cash Camel