Novomatic producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere + 20 Tichete Be The Boss

Prinde Oferta Maxbet
ecran asian diamonds gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Asian Diamonds

Producator

Novomatic

Rating

4.1/5 - 12 voturi

Pe Joc Păcănele poți testa Asian Diamonds gratis, unul dintre cele mai îndrăgite păcănele online cu tematică asiatică. Explorează o lume exotică și descoperă multe comori! Cu acest text te vom ajuta și îți vom arăta tot ce trebuie să știi despre jocul de păcănele Asian Diamonds, precum plăți, simboluri, modul de joc și funcții speciale. După ce te vei convinge, poți juca și cu bani reali la unul dintre operatorii de jocuri de noroc online. Avem multe recenzii cazinouri care îți vor arăta la ce să te aștepți.

Asian Diamonds gratis, un joc plin de comori

Din grafica sa, Asian Diamonds gratis arată tot ce trebuie să știi despre tematică. Este plin de motive asiatice, precum floarea lotus, geishe și alte elemente inspirate din această cultură. Desigur, există și câteva diamante sau simboluri ornate cu pietre prețioase. Fundalul galben este simplu, cu câteva motive specifice culturii asiatice.

Chiar dacă tematica este exotică, Asian Diamonds slot are o structură bine cunoscută de jucători: 3 rânduri și 5 role. Jocul a fost creat de Novomatic, unul dintre cei mai importanți producători de jocuri de noroc online. 

La fiecare câștig, animațiile sunt spectaculoase și în ton cu tematica jocului. Și nu te vei bucura doar de animații. Câștigurile sunt substanțiale, jocul având rata de plată (coeficientul RTP) de 95,04%, una suficient de mare pentru sume frumoase.

Asian Diamonds online gratis: simboluri și plăți

Cu Asian Diamonds gratis, simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta și trebuie să fie minim 3 simboluri similare (în unele cazuri 2) pentru plată. Sunt maxim 30 de linii de plată, dar poți opta pentru 20, 10, 5 și chiar o singură linie. Simbolurile se plătesc în felul următor:

  • Femeia în fundal roz: până la 75 de credite, se plătește și când apare de două ori;
  • Femeia în fundal turcoaz: până la 67,5 credite, se plătește și când apare de două ori;
  • Femeia în fundal mov: până la 60;
  • Femeia în fundal albastru: până la 45;
  • Lotus: până la 37,5;
  • A, K: până la 30;
  • Q, J: până la 22,5.

Asian Diamonds Novomatic: funcții speciale

Așa cum ți-au confirmat și testările cu Asian Diamonds gratis, jocul are câteva funcții și simboluri speciale interesante:

  • Simbolul Wild: reprezentat printr-un diamant, substituie toate simbolurile, cu excepția Scatter. Poate aduce până la 1.500 de credite;
  • Simbolul Scatter: este reprezentat printr-un glob auriu și apare doar pe rolele 2, 3 și 4. 7 Scatter dau 90 de credite și 8 jocuri gratuite, 8 Scatter dau tot 90 de credite și 16 jocuri bonus, iar 9 Scatter oferă 90 de credite și 32 de runde gratis.
  • Gamble: cu ajutorul acestei funcții îți poți dubla câștigul dintr-o rundă dacă ghicești culoarea cărții (roșu sau negru). Atenție, totuși! Dacă nu ghicești, vei pierde tot câștigul.

Asian Diamonds gratis: cum joci

Asian Diamonds gratis se joacă extrem de simplu. Toate butoanele de care ai nevoie se găsesc sub role. În partea din dreapta se găsește butonul de Start, care îți permite să pornești runda. Dacă runda este câștigătoare, ai două posibilități: să mai apeși încă o dată pentru încasare sau să accesezi funcția Gamble dintr-un buton mai în stânga ce înlocuiește temporar butoanele „-” și „+” de selectare a mizei.

Lângă butonul de Start, este opțiunea de joc automat, reprezentată printr-un buton on/off. Meniul se află în stânga, iar de aici poți modifica unele setări și poți consulta secțiunea de informații. Lângă acest buton, găsești butonul de unde poți modifica numărul de linii de plată.

Concluzie

Încearcă și tu jocul Asian Diamonds gratis pentru a explora lumea necunoscută a Orientului Îndepărtat și descoperă câștigurile pe care ți le poate aduce. Slotul este foarte simplu, ideal pentru jucătorii începători, dar și pentru avansați, care preferă jocuri unde pot modifica numărul de linii de plată.

Dacă ești hotărât să-l încerci pe bani reali, îți recomandăm să deschizi un cont nou la Magic Jackpot unde vei avea multe beneficii!

Alte sloturi


3888 Ways of the Dragon
3.3/5 - 38 voturi
House of Doom
5/5 - 4 voturi
Fruit Cocktail
4.2/5 - 38 voturi
Pixel Reels
3.7/5 - 7 voturi
Aztec Power
4/5 - 9 voturi
Karak Forge
2.9/5 - 8 voturi