...

Hong Bao

Autor: Gabi

Actualizat: 6 martie 2024

hong bao gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
hong bao gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
38 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (1 vote)
Structură
5×4
Linii de plată
50
RTP
97,2%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Martie 2019
logo mr bit casino
Bonus Cu Depunere

Până La 2500 RON + 650 Rotiri Gratuite

Hong Bao gratis este o excursie în cultura asiatică. La chinezi, hong bao este un plic roșu în care sunt oferiți bani. O specială a jocului se referă exact la asta. Dar aparatul semnat de Kalamba are mai multe funcții care te vor face să dai spin după spin. Citește ghidul nostru și descoperă-l în versiunea gratuită din acest articol. Așadar, joacă Hong Bao gratis pe Joc Păcănele, locul în care găsești cele mai populare jocuri de noroc!

Aspecte generale despre Hong Bao gratis

Hong Bao gratis este un aparat cu 5 role și 4 rânduri. Tema asiatică se vede la fiecare element al aparatului. Fundalul este un peisaj idilic cu munți și un lac. Simbolurile sunt inspirate din cultura chinezească. Vezi evantaie, medalioane, cutii, flori și vase. Chiar și simbolurile clasice de numere de cărți de joc sunt stilizate pentru această cultură.

Hong Bao demo este compatibil și pe mobil. Dispunerea butoanelor se modifică în funcție de ecran. Dacă joci în modul portret, vei găsi butoanele în partea de jos. În landscape, acestea sunt dispuse în dreapta și în stânga ecranului. Ca să setezi pariul de pe mobil, apasă pe butonul cu fise. Pe computer, folosește săgețile „înainte” și „înapoi”. Butonul de spin este același: cel mare, cu o săgeată circulară.

Dar cele mai interesante lucruri la păcănelele asiatice sunt specialele. Această caracteristică este valabilă pentru toate jocurile din această categorie, inclusiv Golden Beauty demo.

Hong Bao slot – speciale

Hong Bao gratis are mai multe funcții speciale inedite. Cea care iese prima în evidență este antebetul. Apasă pe una dintre valorile din bara Hyper Bet. O vezi ori sub role, ori în stânga. Poți juca cu 1x, 2x, 3x sau 5x. Aceștia sunt multiplicatori de câștig. În runde vor apărea chenare pe orice rolă și pe primele poziții. Acestea vor deveni simboluri Wild, iar combinațiile câștigătoare pe care le formează vor avea multiplicatorul selectat de tine. La fiecare nouă rundă, chenarele se deplasează o poziție.

Există și un simbol Wild clasic, iar ambele au același rol de înlocuitor. Substituie pe liniile de câștig simbolurile standard. 

Rotiri gratuite la păcănele Hong Bao

Trei simboluri Bonus acordă secvența specială cu rotiri gratuite de la Hong Bao gratis. În funcție de pariul pe care l-ai selectat, primești un anumit număr de runde. La 1x, 2x, 3x sau 5x, primești 5, 7, 8 sau, respectiv, 9 rotiri. 

Simbolurile Wild cu multiplicatorul ales de tine va apărea aleatoriu pe orice poziție. Va rămâne pe acea poziție pe toată durata secvenței. Simbolul Gong acordă o rotire gratuită suplimentară. Totodată, poți cumpăra secvența cu Wild multiplicator 1x, 2x sau 3x.

Spinuri bonus la Hong Bao online

Hong Bao gratis are și simboluri pliculețe roșii, altfel nu s-ar fi putut numi așa. În jocul de bază colectează pliculețe. Vezi evoluția în bara de progres. Pentru nivelul bronz, ai nevoie de 50 de pliculețe. 

Poți juca la nivelurile bronz, argint, aur sau platină. Dacă ajungi la bronz, ai de ales: să joci sau să continui acumularea pentru un nivel superior. Dacă le joci, bara de progres se resetează. 

În timpul jocului bonus, adună pliculețe cu care urci în premiu. Urmărește bara de progres din secvență, ca să vezi cât câștigi. Simbolul Gong acordă o rotire suplimentară.

Cât plătește Hong Bao gratis?

Hong Bao gratis plătește pe 50 de linii și are un RTP ce poate ajunge și la 97,2%. Plățile au loc de la stânga spre dreapta, cu minim 3 simboluri de-un fel pe role vecine. Simbolurile cu plată mare sunt cele tematice: flori, evantai, cutie, vas și medalion Wild. Cele cu plată mică sunt numerele cărților de joc 9, 10, J, Q, K și A.

Putem spune că jocul plătește excelent datorită multiplicatorilor și numeroaselor linii de câștig. Nu ezita să-l joci și pe bani reali la cazinouri tari precum Winboss, Mr Bit și SlotV. Înscrie-te, depune, ia bonusul de bun venit și pornește în aventura asiatică!

Concluzii

Hong Bao gratis este unul dintre cele mai inedite păcănele asiatice. Și sunt foarte multe pe piață, inclusiv renumitul Triple Dragons de la Pragmatic Play. Acesta îți oferă o sumedenie de funcții speciale cu multiplicatori, simboluri Wild lipicioase și rotiri gratuite. Încearcă toate sloturile pe care ți le-am recomandat, distrează-te și obține cele mai tari premii! Multă baftă!

Alte păcănele recomandate

Amatic
Book of Aztec
3.8/5 – (15 votes)
Relax Gaming
Boost it
4.2/5 – (9 votes)
Playson
Super Burning Wins
3.6/5 – (30 votes)
EGT
5 Juggle Fruits
3.4/5 – (720 votes)
Autor