Pragmatic Play producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Golden Beauty gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Golden Beauty

Producator

Pragmatic Play

Rating

3.9/5 - 10 voturi

În recenzia de față îți prezentăm Golden Beauty gratis, un joc cu multe Wilduri și rotiri gratuite. De asemenea, în păcănea te vei delecta cu o grafică superbă, cu multe simboluri inspirate din cultura chineză. Jocul marca Pragmatic Play captivează prin nenumărate aspecte și merită încercat și pe bani reali!

Un alt slot cu o tematică interesantă este John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen free, tot de la Pragmatic, ce te va duce însă în lumea Egiptului Antic. Citește mai multe despre el și joacă-l tot gratis pe Joc Păcănele!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
94,64%5×475Wild, Bonus, Lotus de AurJocuri Gratuite

Golden Beauty gratis – cum joci?

Slotul Golden Beauty gratis se joacă extrem de simplu, la fel ca toate jocurile slots Pragmatic Play. După cum vezi, ecranul de joc este ornat în stilul asiatic, iar pe fundal poți vedea un frumos sat din China. Cât despre ecranul de joc, acesta conține 5 role a câte 4 rânduri.

Butoanele din jocul de păcănele Golden Beauty free se află în partea de jos a ecranului. Cu acestea poți stabili miza și poți porni rundele. De asemenea, poți deschide o secțiune de informații în care găsești detalii despre joc. Dar să vedem mai detaliat ce fac butoanele!

 • În dreapta jos sunt butoanele de joc efectiv: cele de pariu și de redare rundă.
 • Cu „-” și „+”, poți seta pariul dorit la o rundă la slotul Golden Beauty gratis.
 • Cu butonul mare cu săgeți circulare pornești runda în mod manual.
 • Dacă apeși pe „Joc Automat” poți juca în mod automat. Fereastra conține mai multe funcții, printre care condiții de oprire a seriei de jocuri.
 • În partea din stânga jos, la butonul „i”, vei deschide pagina cu informații despre Golden Beauty gratis. Citește-le și află mai multe!

Despre producătorul jocului Golden Beauty demo

Creatorul jocului ca la aparate Golden Beauty gratis este, așa cum am mai spus, Pragmatic Play. Acesta și-a creat un renume pentru jocuri tematice pe care le concepe. Sloturile sale se bazează pe animații spectaculoase și au teme inedite. Aceste elemente vin alături de cea mai bună tehnologie, deci păcănelele funcționează excelent de pe orice dispozitiv, inclusiv (sau mai ales) de pe mobil.

Butoanele din jocurile Pragmatic, inclusiv din Golden Beauty slot, sunt adaptate pentru ecranele mai mici, astfel că nu pierzi din funcțiile de joc. Tot ce am menționat mai sus se găsește și pe smartphone. Mai mult, Pragmatic Play este capabil și de păcănele clasice – un exemplu foarte bun în acest sens este Ultra Burn gratis.

Păcănele Golden Beauty gratis – plăți

Golden Beauty gratis are un coeficient RTP de 94,64% și 75 de linii de plată. Cum am zis mai sus, structura lui este și ea clasică, de 5×4. Simbolurile pe care le vei întâlni în acest slot aduc următoarele câștiguri:

 • Femeia: până la 2.800 de fise;
 • Vas cu monede: până la 1.200;
 • Bijuterie: până la 1.200;
 • Piatră prețioasă: până la 1.000;
 • Pieptăn: până la 1.000;
 • Chitară: până la 800;
 • Floare roz: până la 800;
 • A, K, Q, J și 10: până la 320.

Pentru primul simbol Golden Beauty online free se plătesc combinații și de câte 2. Restul simbolurilor plătesc de la minim 3 simboluri pe o linie de plată. Câștigurile pe care le obții din simbolurile de bază pot ajunge să fie foarte mari, deci merită să încerci păcăneaua.

Golden Beauty free – funcții speciale

În cele ce urmează vom discuta despre caracteristicile speciale ale jocului de păcănele Golden Beauty gratis. Ai destule metode la dispoziție pentru plăți suplimentare. Hai să vedem care sunt acestea!

 • Simbolul Wild: apare pe toate rolele din jocul de aparate Golden Beauty demo și substituie simbolurile obișnuite pe liniile de plată.
 • Simbolul Bonus: și acesta apare pe toate rolele și acordă rotiri gratuite. Poți stabili tu câte rotiri gratuite primești, iar fiecare va avea un număr de Wild-uri. Cu cât sunt mai multe învârtiri, cu atât numărul de simboluri Wild este mai mic. Reciproca este valabilă.
 • Jocuri gratuite: în această secvență din Golden Beauty gratis se adaugă numărul de Wild-uri aferent. Acestea își mută poziția aleatoriu după fiecare rotire gratuită.
 • Simbolul Lotus de aur: pozițiile pe care pică acest simbol sunt marcate. După fiecare 10 runde, aceste poziții vor avea Wild. Apoi, după plată, contorul o va lua de la capăt și va începe de la prima rotire. Schimbarea mizei determină resetarea contorului, dar progresul este salvat pentru fiecare valoare a pariului.

Unde joci Golden Beauty slot pe bani reali?

Ai mai multe posibilități să joci Golden Beauty slot pe bani reali. Noi îți recomandăm să încerci NetBet, o platformă completă de jocuri de noroc online. Găsești aici un portofoliu bogat de jocuri de păcănele pentru toate gusturile. Colecția de slots depășește o mie de produse, majoritatea cu plăți excelente și de la furnizori renumiți.

NetBet stă foarte bine și la capitolul promoții. Așadar, te vei putea bucura de bonusuri de bun venit consistente și de multe alte surprize. Turneele sunt și ele ceva ce sigur te va încânta. Cu ele poți câștiga premii în bani reali. Iar tot ce trebuie să faci este să te distrezi!

Concluzii

Slotul Golden Beauty gratis este genul de joc simplu, dar cu moduri distractive de plată. Vei avea pe ecran multe Wilduri datorită modului progresiv. De asemenea, te vei bucura de nenumărate rotiri gratuite, care aduc întotdeauna plăți colosale.

Grafica Pragmatic este și ea la cel mai înalt nivel, iar de acest lucru te vei putea bucura și pe mobil, Golden Beauty gratis fiind optimizat și pentru această versiune. Încearcă-l fără bani pe Joc Păcănele și apoi revino pentru mai multă distracție! Avem un top de păcănele cu femei unde vei descoperi o nouă colecție de jocuri captivante.

Alte sloturi


Baron Samedi
5/5 - 3 voturi
Thunderstruck 2
4.5/5 - 16 voturi
Jungle Spirit
4/5 - 17 voturi
Highway to Hell
4.1/5 - 8 voturi
Great Empire
3.8/5 - 5 voturi
Wicked 777
3.4/5 - 14 voturi