...

5 Lions

Autor: Gabriel

Actualizat: 12 iulie 2023

ecran 5 lions gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran 5 lions gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
11 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.6/5 – (70 votes)
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

3.6/5 – (70 votes)

Dacă ești pasionat de tradiția chineză și de păcănele, atunci 5 Lions gratis este ceea ce cauți! Citește articolul nostru pentru a cunoaște totul despre slot. Vom discuta despre modul său de joc (nu e nimic greu), simboluri, plăți și speciale. În afară de păcăneaua de azi, mai poți încerca un joc asemănător. Vezi totul despre 5 Lions Dance de la Pragmatic Play!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,5% 5×3 243 / 576 Wild, Scatter Rotiri Gratuite, Multiplicatori

Păcănele 5 Lions gratis – cum joci?

Modul de joc al 5 Lions gratis se încadrează în păcănelele tipice. Setezi miza dorită și pornești runda. Miza se poate stabili folosind nivelul pariului, valoarea fisei în funcție de valuta folosită sau miza totală. Apasă pe butoanele „-” și „+” din dreapta jos. Se va deschide o mică fereastră unde sunt afișate aceste posibilități de pariere. Nivelurile mizei sunt de la 1 la 10, iar miza totală este de la 50 la 500 de fise.

La 5 Lions gratis poți juca manual sau automat. Modul de joc automat are câteva setări avansate. În afară de alegerea numărului de runde, trebuie să stabilești și câteva condiții de oprire. Astfel, poți limita pierderile sau poți opta pentru oprire după câștiguri sau un câștig mare.

Structura 5 Lions online este cea tradițională – 5 role și 3 rânduri. Coeficientul RTP este foarte bun, de 96,5%. De aceea, este un joc pe care vei dori să-l joci și cu bani adevărați. Cum să alegi jocurile în funcție de RTP și alte sfaturi păcănele vei găsi în ghidul nostru!

5 Lions online slot – unde joci pe bani reali?

NetBet este locul în care poți să-ți încerci strategiile dezvoltate la 5 Lions gratis pe mize reale. Este unul dintre cele mai vechi și mai cunoscute cazinouri online din România. Oferta de jocuri este extrem de bogată. În afară de păcănele 5 Lions, mai poți găsi multe alte jocuri marca Pragmatic Play. Sweet Bonanza, Spartan King, Release the Kraken sunt doar câteva dintre jocurile captivante care îți pot aduce câștiguri mari!

Odată cu înscrierea și depunerile, vei primi și bonusul de bun venit, care te va răsplăti pentru primele depozite efectuate. Vei primi bani extra din partea casei, dar și rotiri gratuite, special pentru păcănele. Cu această ofertă avantajoasă, șansele de câștig cresc semnificativ!

Despre jocul 5 Lions free Pragmatic Play

Slotul 5 Lions gratis este genul de joc simplu de jucat, dar cu o tematică interesantă. La fel ca multe alte jocuri Pragmatic Play, aici vei avea runde bonus și multiplicatori. Dar, deocamdată, nu vom discuta despre acestea.

Vom vorbi însă despre plățile simbolurilor 5 Lions online slot. Acestea plătesc pe 243 de direcții de plată. Jocul nu are linii. Combinațiile sunt câștigătoare atunci când simboluri similare sunt pe role adiacente. Jocul plătește numai de la stânga la dreapta.

Simbolurile din jocul ca la aparate 5 Lions gratis aduc următoarele plăți:

  • Dragonul: până la 10.000 de fise;
  • Pasărea și Broasca: până la 8.000;
  • Peștele și Țestoasa: până la 3.000;
  • A și K: până la 2.000;
  • J, 10 și 9: până la 1.000.

Plățile menționate mai sus sunt pentru 5 simboluri, fiecare pe câte o rolă. Este nevoie de minim 3 simboluri pe role adiacente pentru a genera plată.

Păcănele 5 Lions gratis – speciale

Funcțiile speciale la 5 Lions gratis pot aduce câștiguri substanțiale. De fapt, acestea sunt cele câutate de jucători. Ce te așteaptă la slot:

  • Simbolul Wild: ilustrat printr-un cap de leu. Înlocuiește simbolurile atunci când poate completa o formație câștigătoare, mai puțin Scatter. Apare doar pe rolele 2, 3 și 4.
  • Simbolul Scatter: ilustrat prin Yin Yang. Trei sau mai multe simboluri pe role aleatorii de la stânga la dreapta declanșează runde gratuite. Aduce plăți de până la 20 x miza totală.
  • Runde gratuite: forma rolelor se schimbă. Se adaugă 3 simboluri deasupra rolelor din mijloc. Jocul are 576 de direcții de plată. La începutul rundelor gratuite, selectează una dintre cele 7 opțiuni. Fiecare are un număr de runde și multiplicatori diferiți. Cu cât jocurile gratuite sunt mai multe, cu atât multiplicatorii au valori mai mici.
  • Multiplicatori: în timpul jocului de bază, se poate selecta un multiplicator într-un mod aleatoriu de până la 40x. Combinațiile câștigătoare care conțin Wild sunt multiplicate cu acesta. 

Concluzii

Păcăneaua 5 Lions gratis este un joc pe cât de simplu, pe atât de distractiv. Ai numeroși multiplicatori și runde bonus care îți vor rotunji câștigurile! Știm că vrei să te bucuri mereu de aceste funcții, de aceea, îți recomandăm să-l joci și de pe mobil. Jocul este optimizat pentru orice tip de ecran, deci nu vei pierde nimic din calitatea superioară! Dacă ai încercat jocul și ți-a plăcut, îți mai recomandăm Peking Luck demo! Este un joc cu tematică similară, dar funcții ceva mai diferite. 

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Chicken Chase
4/5 – (3 votes)
GAMING1
Slot of Madness
3.6/5 – (11 votes)
Fazi
Money Standard Dice
5/5 – (3 votes)
Pragmatic Play
Sugar Rush
4.2/5 – (9 votes)
Autor