Peking Luck

ecran peking luck gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran peking luck gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
38 de oameni joacă acum
princess casino logo
Bonus Cu Depunere

Bonus până la 3000 RON + 710 Rotiri Gratuite

3.8/5 – (5 votes)

Printre jocurile pe care le poți încerca la noi se află Peking Luck gratis. Cu cele trei role generoase, îți propune o experiență interesantă și, poate, profitabilă. Vrei să te joci și tu? Nimic mai simplu! Alege-l din lista noastră pentru exersare. Dacă ești curajos, te poți avânta spre jocul pe bani reali, disponibil în cazinouri online. O alternativă interesantă, cu o tematică similară, este 5 Lions Dance gratis. Acesta este, pe lângă Peking Luck demo, printre cele mai distractive jocuri de păcănele cu tematică asiatică.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96.50% 5×3 25 Wild, Free Spins Wild, Runde Gratuite

Păcănele Peking Luck gratis – cum joci?

Dacă te interesează cum joci Peking Luck gratis, ai ajuns în locul potrivit. Îți spunem din start că jocul e disponibil direct din browser, de pe această pagină. Modul de joc este simplu, trebuind să urmezi câțiva pași intuitivi pentru a porni o rundă.

 1. Din Peking Luck free apeși pe „+” sau „-” pentru a seta numărul de fise pe care le pariezi, precum și valoarea per fisă. Îți va apărea jos valoarea totală a pariului pe rundă.
 2. Apeși butonul rotund pentru a porni rotirea.
 3. Pentru runde automate ai la îndemână butonul „Autorotire”. Acolo alegi câte runde se joacă și ce tip de rotire preferi.

Miza minimă a jocului Peking Luck online este de 0,25 credite pentru o rundă. Maximul pe care îl poți paria la o tură este de 125 credite. Rata de întoarcere la jucător (RTP) este medie spre mare, mai exact 96,50%. Asta înseamnă că nu câștigi foarte des, deoarece vorbim despre un joc cu volatilitate mare, dar și când o faci, suma obținută este generoasă.

În privința structurii jocului Peking Luck gratis, îți spunem că întâmpini nu mai puțin de cinci role cu trei rânduri. Din acest punct de vedere este clasic, existând 25 linii de plată fixe.

Despre Peking Luck demo de la Pragmatic Play

Când vine vorba despre tematica jocului Pragmatic Peking Luck gratis, lucrurile stau foarte bine pentru amatorii de experiențe cu tentă asiatică. La nivel estetic arată foarte bine, cu simboluri chinezești precum lanterne sau evantaie. Jocul de la Pragmatic Play se inspiră din opera din Peking, o capodoperă a teatrului chinezesc. Spectacolul vizual este acompaniat de muzică frumoasă, cu instrumente tradiționale și voci feminine. Iar pentru mai multe experiențe de acest gen, să știi că poți încerca top păcănele cu femei.

Jocul de păcănele Peking Luck online gratis abundă în simboluri frumoase, colorate, care pot aduce câștiguri impresionante dacă apar de cel puțin trei ori pe o linie de plată. Nu lipsesc literele și cifrele clasice (9, 10, J, Q, K, A) care aduc câștiguri de până la 2000 de fise. În cazul unor simboluri, ai nevoie de doar 2 pe linie pentru a rezulta într-o rundă câștigătoare. Simbolurile mai valoroase în acest slot sunt următoarele:

 • Talgerele – 150, 600, 2500 fise
 • Evantaiul – 150, 750, 3000
 • Toba – 200, 800, 4000
 • Dragonul – minim 20, maximum 5000
 • Masca – minimum 20, maximum 7500.

Mai sus vezi valorile minime și maxime pentru simbolurile din slotul Peking Luck free. Cât primești mai exact va fi determinat de miza cu care joci, natura simbolurilor, dar și numărul lor în formație.

Păcănele online Peking Luck free – speciale

Din jocul de păcănele Peking Luck gratis nu lipsesc opțiunile speciale, pe care le vânează de obicei jucătorii. De această dată, poți întâmpina următoarele funcții unice:

 • Femeia – Simbol Wild. Acesta înlocuiește orice alt simbol, mai puțin Scatter, pentru a forma linii de câștig. Poate apărea pe toate rolele. Orice linie câștigătoare care conține un simbol Wild multiplică acele câștiguri cu 2.
 • Free Spins – Simbol Scatter care oferă câștiguri de la minimum 2 imagini identice pe linii de plată. Cel puțin trei astfel de simboluri la Peking Luck gratis activează o rotire gratuită și un mini-joc. În joc alegi unul din 6 obiecte pentru a ți se acorda un număr de rotiri gratis și un multiplicator care va înmulți câștigurile tale la acest tip de runde.
 • Rotiri gratuite – 3 Scattere care apar oriunde pe ecran în timpul unei rotiri gratuite acordă alte 10 rotiri gratis.

Joacă Peking Luck slot pe mobil!

Nu vrei să te desparți de Peking Luck gratis când ești în tranzit? Atunci încearcă jocul pe telefonul mobil sau pe tabletă! Pragmatic Play a adus optimizări pentru a te bucura de aceeași experiență ca pe desktop. Singura diferență este că vei apăsa pe ecran butoanele de pornire a rundei și selectare a pariului.

Concluzie

Iubitorii jocurilor cu inspirație asiatică se vor bucura să descopere slotul Peking Luck gratis. E o experiență interesantă, plină de culoare și cu șanse mari la câștiguri exponențiale. În plus, devine o oportunitate de a te antrena pentru jocuri pe bani reali, în cazinouri online. Iar, pentru varietate, dar păstrarea esteticii asiatice, îți mai putem recomanda Shaolin Spin pe Joc Păcănele.

Alte păcănele recomandate

Microgaming
Book of Oz Lock ‘N Spin
4.3/5 – (10 votes)
Stakelogic
Joker Wild Blaster
4.3/5 – (3 votes)
Novomatic
Buffalo Magic
3.5/5 – (6 votes)
GAMING1
Feng Li Dragon
4.1/5 – (8 votes)