Pragmatic Play producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran peking luck gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Peking Luck

Producator

Pragmatic Play

Rating

Printre jocurile pe care le poți încerca la noi se află Peking Luck gratis. Cu cele trei role generoase, îți propune o experiență interesantă și, poate, profitabilă. Vrei să te joci și tu? Nimic mai simplu! Alege-l din lista noastră pentru exersare. Dacă ești curajos, te poți avânta spre jocul pe bani reali, disponibil în cazinouri online. O alternativă interesantă, cu o tematică similară, este 5 Lions Dance gratis.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96.50% 5×3 25 Wild, Free Spins Wild, Runde Gratuite

Peking Luck gratis – cum joci?

Dacă te interesează cum joci Peking Luck gratis, ai ajuns în locul potrivit. Îți spunem din start că jocul e disponibil direct din browser, de pe această pagină. Modul de joc este simplu, trebuind să urmezi câțiva pași intuitivi pentru a porni o rundă de Peking Luck free.

 1. Din Peking Luck gratis apeși pe „+” sau „-” pentru a seta numărul de fise pe care le pariezi, precum și valoarea per fisă. Îți va apărea jos valoarea totală a pariului pe rundă.
 2. Apeși butonul rotund pentru a porni rotirea.
 3. Pentru runde automate de Peking Luck demo ai la îndemână butonul „Autorotire”. Acolo alegi câte runde se joacă și ce tip de rotire preferi.

Miza minimă a jocului Peking Luck gratis este de 0,25 credite pentru o rundă. Maximul pe care îl poți paria la o tură este de 125 credite. Rata de întoarcere la jucător (RTP) este medie spre mare, mai exact 96,50%. Asta înseamnă că nu câștigi foarte des, deoarece vorbim despre un joc cu volatilitate mare, dar și când o faci, suma obținută este generoasă.

În privința structurii jocului Peking Luck gratis, îți spunem că întâmpini nu mai puțin de cinci role cu trei rânduri. Din acest punct de vedere este clasic, existând 25 linii de plată fixe.

Despre Peking Luck Pragmatic Play

Când vine vorba despre tematica jocului Peking Luck gratis, lucrurile stau foarte bine pentru amatorii de experiențe cu tentă asiatică. La nivel estetic arată foarte bine, cu simboluri chinezești precum lanterne sau evantaie. Jocul de la Pragmatic Play se inspiră din opera din Peking, o capodoperă a teatrului chinezesc. Spectacolul vizual Peking Luck Pragmatic Play este acompaniat de muzică frumoasă, cu instrumente tradiționale și voci feminine.

Peking Luck slot abundă în simboluri frumoase, colorate, care pot aduce câștiguri impresionante dacă apar de cel puțin trei ori pe o linie de plată. Nu lipsesc literele și cifrele clasice (9, 10, J, Q, K, A) care aduc câștiguri de până la 2000 de fise. În cazul unor simboluri, ai nevoie de doar 2 pe linie pentru a rezulta într-o rundă câștigătoare. Simbolurile mai valoroase în Peking Luck slot sunt următoarele:

 • Talgerele – 150, 600, 2500 fise
 • Evantaiul – 150, 750, 3000
 • Toba – 200, 800, 4000
 • Dragonul – minim 20, maximum 5000
 • Masca – minimum 20, maximum 7500.

Peking Luck gratis – speciale

Din Peking Luck gratis nu lipsesc opțiunile speciale, pe care le vânează de obicei jucătorii. De această dată, poți întâmpina următoarele funcții unice:

 • Femeia – Simbol Wild. Acesta înlocuiește orice alt simbol, mai puțin Scatter, pentru a forma linii de câștig. Poate apărea pe toate rolele. Orice linie câștigătoare care conține un simbol Wild multiplică acele câștiguri cu 2.
 • Free Spins – Simbol Scatter care oferă câștiguri de la minimum 2 imagini identice pe linii de plată. Cel puțin trei astfel de simboluri la Peking Luck gratis activează o rotire gratuită și un mini-joc. În joc alegi unul din 6 obiecte pentru a ți se acorda un număr de rotiri gratis și un multiplicator care va înmulți câștigurile tale la acest tip de runde.
 • Rotiri gratuite – 3 Scattere care apar oriunde pe ecran în timpul unei rotiri gratuite acordă alte 10 rotiri gratis.

Joacă Peking Luck slot pe mobil!

Nu vrei să te desparți de Peking Luck gratis când ești în tranzit? Atunci încearcă jocul pe telefonul mobil sau pe tabletă! Pragmatic Play a adus optimizări pentru a te bucura de aceeași experiență ca pe desktop. Singura diferență este că vei apăsa pe ecran butoanele de pornire a rundei și selectare a pariului.

Concluzie

Iubitorii jocurilor cu inspirație asiatică se vor bucura să descopere Peking Luck gratis. E o experiență interesantă, plină de culoare și cu șanse mari la câștiguri exponențiale. În plus, devine o oportunitate de a te antrena pentru jocuri pe bani reali, în cazinouri online. Iar, pentru varietate, dar păstrarea esteticii asiatice, îți mai putem recomanda Shaolin Spin pe Joc Păcănele.

Alte sloturi


Hansel & Gretel
Lucky Lady Charm Deluxe 6
Respin Joker
Wild Chase
3 Fruits Win
The Fortune Pig