ecran Shaolin Spin gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
27 de oameni joacă acum
Maxbet logo
Bonus Cu Depunere

200% Bonus Până la 1800 RON + 100 Rotiri Gratuite

Shaolin Spin

Jocul de păcănele online Shaolin Spin gratis este ideal pentru fanii culturii asiatice. Păcăneaua te va transporta în lumea fantastică a shaolinilor, unde vei descoperi câștiguri consistente. Încearcă Shaolin Spin demo pe Joc Păcănele și află mai multe despre simboluri, plăți și reguli din articolul nostru! La noi, te mai poți distra și cu alte păcănele iSoftBet free!

Păcănele online Shaolin Spin gratis, un joc unde războnicii shaolini și dragonii te ghidează către comori

La jocul de păcănele online Shaolin Spin gratis, distracția este garantată. Cu o tematică superbă, inspirată din cultura asiatică, jocul te va ține în priză. Are o grafică excelentă, cu animații spectaculoase, așa cum numai iSoftBet poate crea. În colțurile jocului vei vedea dragoni aurii și alte însemne ale culturii asiatice.

Dintre simboluri, remarcăm dragoni, maeștri shaolini, luptători, temple, nunchaku, păsări și simboluri yin yang. Vei găsi și simboluri clasice ale cărților de joc, plătite mai slab: A, K, Q, J, 10 și 9.

Structura este însă una clasică, cu 3 rânduri și 5 role, deci va fi ușor de jucat. Rata de plată (coeficientul RTP) este impresionantă: 97,15% – una dintre cele mai mari pe care le poți întâlni. Jocul de păcănele online Shaolin Spin gratis are și funcții speciale interesante cu plăți extrem de bune. Despre acestea vom discuta însă într-o secțiune dedicată.

Păcănele gratis Shaolin Spin: simboluri și plăți

Simbolurile din jocul de păcănele online Shaolin Spin gratis se plătesc de la stânga la dreapta. Slotul are 243 direcții de plată. Este nevoie minim 3 simboluri pe primele 3 role pentru a genera câștig. Simbolurile te răsplătesc după cum urmează:

[list]

  • Dragonul: până la 2.500 de fise;
  • Maestrul shaolin: până la 1.000;
  • Templul: până la 500;
  • Nunchaku și Pasărea: până la 200;
  • A, K și Q: până la 125;
  • J, 10 și 9: până la 100.

[/list]

Valorile de mai sus sunt pentru 5 simboluri pe cele 5 role. Pot fi mai multe simboluri similare câștigătoare pe o rolă și toate vor plăti.

Apropo de simboluri și plăți, majoritatea păcănelelor de la acest producător plătesc chiar bine, așa că vrem să-ți mai recomandăm încă un joc. Tot pe gratis, trebuie neapărat să încerci și Hot Shots 2 gratis pentru că are un RTP de 96,50%!

Shaolin Spin slot: funcții speciale

Funcțiile și simbolurile speciale la jocul de păcănele online Shaolin Spin gratis îți vor mări considerabil câștigurile. Acestea sunt:

[list]

  • Simbolul Wild: ilustrat prin yin yang, înlocuiește orice alt simbol cu excepția Scatter. Apare doar pe rolele 3, 4, 5 și se extinde în cruce.
  • Simbolul Scatter: reprezentat prin razboinicul shaolin, poate aduce 10 – 20 runde gratuite. Cu 3 simboluri ai 10 runde, 4 simboluri – 15 runde, 5 simboluri – 20 runde. Simbolul Scatter poate genera plată până la 1.250 fise.
  • Runde gratuite: se desfășoară automat, iar câștigurile au un multiplicator 3x. Așadar, aceste runde gratuite vor plăti extrem de bine.

[/list]

Păcănele online Shaolin Spin gratis: cum joci?

Nu trebuie să cunoști foarte multe pentru a juca la păcănele online Shaolin Spin gratis. Butoanele esențiale se află în partea de jos a ecranului. Locul central este ocupat de butonul „Spin”. Lângă acesta, în dreapta, găsești butonul „Joc automat”. De aici poți selecta numărul de rotiri și câteva condiții de oprire a seriei.

În dreapta butonului de „Joc Automat”, găsești butonul de setare pariu. Poți stabili nivelul de la 1 la 5 și valoarea fiselor în funcție de bani. Desigur, la păcănele online Shaolin Spin gratis, creditul este virtual.

În partea din stânga a butonului „Spin”, găsești butonul de informații. Aici afli mai multe despre plăți, simboluri, funcții speciale și reguli. Sub aceste butoane, sunt afișate creditele în bani și în fise, valoarea pariului și câștigul din ultima rundă.

Chiar dacă ești la început de drum, n-o să-ți fie deloc greu să înțelegi cum pornești păcăneaua. De fapt, majoritatea păcănelelor iSoftBet sunt ușor de jucat. Dacă nu ne crezi, încearcă și slotul Cash Camel demo! Are un RTP bun, 20 de linii de plată și multe multe speciale.

Concluzii

Jocul de păcănele online Shaolin Spin gratis este ideal pentru distracție și plăți consistente. Este foarte ușor de jucat și excelează în grafică și animații, având și o tematică spectaculoasă. Încearcă-l gratis pe Joc Păcănele și explorează mai multe jocuri încântătoare! De asemenea, este indicat să înțelegi cât mai bine păcănelele pentru a-ți maximiza șansele de câștig. De aceea, îți recomandăm câteva sfaturi despre păcănele online pentru a deveni expert în astfel de jocuri!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Wild Walker
3.3/5 – (6 votes)
Microgaming
Dragon Dance
5/5 – (3 votes)
Novomatic
Jackpot Dice
3.4/5 – (17 votes)
NYX
Unicorn Legend
5/5 – (1 vote)