iSoftBet producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Shaolin Spin slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Shaolin Spin

Producator

iSoftBet

Rating

Joacă Shaolin Spin gratis pe JocPacanele și câștigă lupta de arte marțiale! Acest slot este inspirat de filmele cu luptători asiatici și aduce pe ecranul de joc dragoni și simboluri yin yang. Atmosfera de luptă te va ține în priză, iar rundele bonus îți vor da forțe să continui. Hai să vedem cum se joacă acest slot!

Shaolin Spin gratis – simboluri și reguli

Acest joc are 243 de linii de plată și o rată de plată de 97.15%. Printre simboluri vei găsi dragoni, un maestru, un templu, un gong, o pasăre, un semn yin yang și un luptător. Simbolul cel mai valoros este dragonul, care plătește 50 de credite pentru o serie de 5.

Simbol wild

Jocul are un simbol wild, adică un joker care poate înlocui alte simboluri. Jokerul este simbolul yin yang. Îți vei dori să îl prinzi cât mai des, pentru că te va ajuta să formezi mai multe câștiguri. Simbolul wild este extensibil și poate ocupa mai multe poziții pentru a te ajuta.

Simbol scatter

Simbolul scatter este cel care îți aduce rotirile gratuite bonus. În cazul de față, simbolul scatter este luptătorul. Atunci când prinzi cel puțin 3 simboluri de acest tip pe ecran, primești 10 rotiri gratis. 4 simboluri îți vor aduce 15 rotiri, în timp ce 5 simboluri îți vor aduce 20 de rotiri. În timpul rotirilor gratuite ai parte și de multiplicatori pentru câștigurile tale, așa că ai avantaje multiple.

Interfața de joc este foarte colorată și animată. Grafica este avansată, semănând cu cea dintr-un joc de PC. Cei de la iSoftbet inovează de fiecare dată.

Pentru a juca, tot ce trebuie să faci este să reglezi pariul apăsând pe săgeata din bară și alegând valoarea dorită și apoi să apeși butonul mare Start.

Jocul oferă o experiență foarte interactivă și este o alegere perfectă în cazul în care cauți un slot cu o rată bună de plată și elemente orientale!

Îți recomandăm să joci gratis pentru a te obișnui cu jocul, iar atunci când vrei să treci pe miză reală să folosești bonusul de 100 RON fără depunere și 250% până la 1800 RON la primul depozit de la Maxbet casino!

Alte sloturi


Easter Island
50 Horses
Jumanji
The Fortune Pig
Platoon Wild
Pearl of the Orient