iSoftBet producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Astro-Magic

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Astro Magic

Producator

iSoftBet

Rating

Crown of Egypt este un joc de pacanele foarte atractiv, ideal pentru cei care iubesc tematica antică. Jocul ne poartă într-un templu egiptean și ne aduce în fața unor bogății de nedescris. Cei de la IGT s-au întrecut pe sine însuși în acest joc, lansând una dintre cele mai complexe și mai frumoase interfețe.

Spre deosebire de majoritatea jocurilor IGT, acesta de față are o grafică foarte captivantă și deloc în stilul retro de joc de sală de cartier. Simbolurile de faraoni și zei egipteni nu au fost niciodată mai interactive. Crown of Egypt este un joc cu 5 role și 4 rânduri și nu mai puțin de 1024 de linii de plată.

Jocul este astfel atât foarte profitabil, cât și foarte atractiv din punct de vedere al nivelului de divertisment pe care îl oferă. Partea de sunet este relaxantă, cu diferite instrumente cu corzi.

Partea interesantă în Crown of Egypt este că putem prinde câștiguri mari în jocul de bază, poate chiar mai mari decât în runda bonus. Putem prinde astfel câștiguri 50x fără a activa vreo funcție specială. Jocul “scoate” bani ceva mai puțin frecvent, dar și când o face, schimbă cu totul datele problemei.

Printre simbolurile din jocul de pacanele se numără faraoni, zeități și simboluri de cărți de joc. Există de asemenea diverse animații.

Intră aici dacă vrei să joci un joc de pacanele pe bani reali!

Linii de plată Multiway Extra

În acest joc, liniile de plată nu se înregistrează doar de la stânga la dreapta, ci și sus-jos. Cu alte cuvinte, pentru a înregistra un câștig frumușel, e de ajuns ca un simbol să apară pe oricare 4 role.

Să luăm un exemplu clar. Dacă prindem 2 simboluri J pe prima rolă, unul pe a doua, 3 pe a treia și 2 pe a patra, avem în total 12 (2x1x3x2). În cazul de față, J-ul are valoarea 10x, așa că 12 x 10 = 120 de monede.

Rundă bonus atractivă

Atunci când prindem 2 sau multe simboluri bonus pe rolele din centru, primim un număr de rotiri gratuite. 2 simboluri bonus aduc 10 rotiri gratuite, 3 aduc 15 rotiri gratuite, iar 4 aduc 20. Acestea se pot și prelungi cu rotiri suplimentare, așa că distracția și câștigurile sunt maxime.

Rata de profit a acestui joc de pacanele este de 95.03%. Crown of Egypt este astfel o alegere foarte bună pentru oricine vrea să se relaxeze într-un joc cu temă egipteană și să se bucure și de câștiguri bune.

Alte sloturi


Wild Orient
Jimi Hendrix
Roulette VIP
Book of Gods
Motorhead
Sevens High