iSoftBet producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran astro magic gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Astro Magic

Producator

iSoftBet

Rating

4/5 - 5 voturi

Dacă astrologia este pasiunea ta, avem o veste bună pentru tine: poți încerca Astro Magic gratis pentru o experiență unică în lumea jocurilor de noroc online. În acest text, îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre acest joc de păcănele, precum grafica, modul de joc, simboluri, plăți și funcții speciale. Apoi, dacă astrele îți vor fi favorabile, îl poți încerca și pe bani reali la casino NetBet.

Astro Magic gratis, jocul unde norocul e scris în stele

După câteva rotiri cu Astro Magic gratis, nu va mai fi nici o îndoială cu privire la tematica jocului. Drept simboluri, în joc sunt prezente toate cele 12 semne zodiacale, ilustrate frumos, și cu rame rotunde, cu multe detalii ce reprezintă semnele astrologice. Fundalul este o imagine cu Pământul văzut din spațiu alături de un cer înstelat. Așadar, grafica este superbă, iar fiecare câștig este însoțit de animații care „sărbătoresc” premiul.

Jocul de păcănele Astro Magic este creat de iSoftBet, un furnizor de jocuri de noroc cunoscut pentru sloturile sale cu tematici interesante și cu grafică excelentă. Dezvoltatorii au păstrat însă o structură clasică de 3 rânduri și 5 role, cu o rată de plată (coeficient RTP) de 96,54%. Așadar, acesta nu este un joc care este bun „doar să-ți ia ochii” cu grafica sa, ci și livrează unele dintre cele mai mari plăți pe care le poți întâlni la jocurile de noroc online.

Astro Magic iSoftBet: simboluri și plăți

După cum poți vedea și la Astro Magic gratis, simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta dacă sunt cel puțin 3 simboluri similare. De asemenea, jocul are 9 linii de plată. Simbolurile se plătesc după cum urmează:

 • Pești: până la 1.000 de credite;
 • Vărsător: până la 800;
 • Capricorn: până la 500;
 • Săgetător: până la 450;
 • Scorpion: până la 400;
 • Balanță: până la 300;
 • Fecioară: până la 200;
 • Leu, Rac și Gemeni: până la 150;
 • Taur și Berbec: până la 100.

Mai sunt și alte simboluri speciale, iar despre acestea vom discuta în secțiunea următoare.

Astro Magic online gratis: funcții speciale

La Astro Magic gratis poți testa funcțiile și simboluri speciale. Acestea sunt:

 • Simbolul Wild: înlocuiește orice simbol cu excepția Scatter și a simbolurilor bonus. Poate aduce plată de până la 1.000 de credite.
 • Simbolul Scatter: plătește oriunde pe role. Se plătesc și 2 simboluri și poate aduce un câștig maxim de 1.800 de credite.
 • Bonus Instant: este un simbol reprezentat de Soare și trebuie să apară de 3, 4 sau 5 ori pentru a declanșa funcția care aduce runde gratuite sau multiplicatori. În timpul acestor runde bonus nu poți câștiga și alte rotiri gratuite.
 • Bonus Galaxy: simbolul este reprezentat de Lună, iar 3, 4 sau 5 simboluri activează funcția prin care poți câștiga până la 4950 de credite.

Astro Magic gratis: cum joci?

Modul de joc la Astro Magic gratis este extrem de simplu. Butoanele de control și afișajele se găsesc jos. Butonul de spin este în centru, iar în dreapta lui găsești butonul de redare automată. Poți seta numărul dorit de runde care să fie jucate fără intervenția ta și de asemenea, poți seta unele condiții de oprire a seriei. Și mai în dreapta, găsești miza și butonul de unde stabilești valoarea fiselor. 

În stânga butonului de spin se află butonul de informații. De aici, poți afla detalii suplimentare despre joc. Lângă acesta este afișat pariul care poate fi modificat doar prin valoarea fisei. Este de 9 credite, câte unul pentru fiecare linie de plată.

Concluzii

Astro Magic gratis este un joc care te va ține în suspans și îți va oferi una dintre cele mai bune experiențe de joc. Premiile sunt de asemenea mari, așa cum poți observa și la Astro Magic demo. De aceea, merită să îl încerci și pe bani reali pentru a vedea dacă într-adevăr, astrele te vor ajuta să-ți rotunjești veniturile. Semnele sunt favorabile, având în vedere că multe cazinouri online îți pun la dispoziție oferte cu free spins unde poți câștiga fără să pierzi ceva!

Alte sloturi


Congo Cash
4/5 - 9 voturi
Cloud Quest
4.7/5 - 3 voturi
Autumn Queen
4.2/5 - 6 voturi
Hot Shots
4.4/5 - 5 voturi
Instant Bingo
4/5 - 4 voturi
Book of Gods
4.2/5 - 4 voturi