iSoftBet producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
hot shots

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Hot Shots

Producator

iSoftBet

Rating

Cupa Mondială 2018 merge foarte bine alături de niște runde la păcănele cu fotbal. Adrenalina de la fotbal se îmbină perfect cu cea de la păcănele. Doar ce am adăugat pe site jocul Hot Shots gratis, așa că încearcă-l acum și distrează-te!

Hot Shots gratis – fotbal, animale simpatice și rotiri gratuite

Hot Shots este un joc creat de iSoftbet, care aduce pe ecranul de joc mascote pentru o serie de echipe de fotbal. Este vorba de un urs pentru Rusia, un tigru pentru Brazilia, un taur pentru Spania și un bulldog pentru Anglia. Restul simbolurilor sunt reprezentate de o minge, o poartă și semne de cărți de joc. Simbolul cel mai valoros este ursul. Jocul are 243 de combinații câștigătoare și pariuri cu valori pentru toate buzunarele.

Elementele speciale sunt destul de numeroase, așa că prinde foarte bine să joci Hot Shots gratis la început, pentru a te obișnui cu ele. Ai parte de simboluri wild, scatter, funcții speciale și rotiri gratuite.

Simbolul scatter constă într-o poartă, în timp ce simbolul wild constă într-o minge de fotbal. Simbolul scatter aduce runda bonus cu rotiri gratuite. 3 simboluri scatter declanșează 10 rotiri gratuite, în timp ce 4 simboluri scatter aduc 15 rotiri, iar 5 simboluri de acest tip aduc 20 de rotiri. Toate câștigurile obținute în timpul rotirilor gratuite sunt triplate.

Vezi aici și o listă de păcănele 77777  fără depunere pe care le poți juca la casino.

Hot Shots este un joc de păcănele simplu, dar în același timp foarte interactiv. Animațiile sunt distractive, iar pe fundal vei auzi suporterii și fluierul arbitrului. Farmecul acestui joc de păcănele constă în faptul că redă foarte bine entuziasmul Campionatului Mondial, oferind totodată o notă amuzantă și jucăușă.

Dacă vrei să joci pe bani reali, jocul este disponibil la Netbet. Îl poți juca folosind bonusul nostru de 150% până la 1000 RON, care îți aduce și 50 de rotiri gratuite. Joci astfel mult mai mult și te bucuri de mai multe șanse de câștig. Nu rata bonusul!

Alte sloturi


The Legend of the Golden Monkey
Joker Jester
American Roulette
Shining Crown
Witchcraft Academy
Montezuma