iSoftBet producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran lucky leprechaun gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Lucky Leprechaun

Producator

iSoftBet

Rating

4.5/5 - 10 voturi

Cere ajutorul spiridușilor și încearcă Lucky Leprechaun gratis pentru o experiență de basm a jocurilor de noroc. Acest slot cu trifoi oferă totul: este spectaculos, ușor de jucat și aduce câștiguri cum rar întâlnești. Textul de față îți va face o mică introducere a jocului pentru a ști la ce să te aștepți când vei începe să rotești rolele. Vom discuta despre grafică, plăți, simboluri, funcții și modul de joc. Dacă ți-a plăcut, îți recomandăm și alte jocuri iSoftBet online.

Lucky Leprechaun gratis, un joc din lumea spiridușilor

Tematica Lucky Leprechaun gratis este una care cu siguranță te va atrage, mai ales dacă ești nostalgic după toate poveștile irlandeze cu spiriduși. Grafica reflectă perfect tematica, iar pe fundal găsești un peisaj de basm, cu ciuperci și mult trifoi. Lângă role se găsește asistentul tău, un spiriduș care se va bucura și va dansa la fiecare câștig.

De asemenea, și simbolurile sunt în ton cu tematica și vei găsi trifoi cu patru foi, pălării, monede și vase cu comori. Structura jocului de păcănele este una clasică, de 3 rânduri și 5 role.

Lucky Leprechaun slot este creat de iSoftBet, una dintre cele mai renumite companii creatoare de jocuri de noroc online. Dezvoltatorii pun accent atât pe spectacolul vizual, adică pe grafică și animații, cât și pe funcțiile speciale care fac ca premiile să se țină lanț. Vom vorbi despre acest subiect într-o secțiune de dedicată, dar putem spune că rata de plată (coeficientul RTP) este mare, de până la 97,3%.

Păcănele cu trifoi Lucky Leprechaun iSoftBet: simboluri și plăți

După cum poți vedea la Lucky Leprechaun gratis, simbolurile se plătesc numai de la stânga la dreapta atunci când sunt minim 3 similare pe aceeași linie de plată. Jocul are în total 30 de linii de plată, iar simbolurile se plătesc în felul următor:

  • Trifoi cu patru foi: până la 10.000 de credite;
  • Pălărie: până la 2.500;
  • A: până la 2.500;
  • K: până la 500;
  • Q: până la 400;
  • J și 10: până la 150.

În afară de aceste simboluri, mai există și altele, alături de câteva funcții speciale care îți vor mări șansele de câștig.

Lucky Leprechaun online gratis: funcții speciale

Funcțiile și simbolurile speciale sunt ceea ce fac jocul să atragă, chiar și în versiunea Lucky Leprechaun gratis. Acestea sunt:

  • Simbolul Wild: reprezentat de o monedă și substituie orice alt simbol cu excepția Progressive Bonus și a Lucky Leprechaun Bonus. În rundele gratuite, rămâne atașat și participă la toate rundele.
  • Simbolul Lucky Leprechaun Bonus: reprezentat de spiriduș. 3 sau mai multe simboluri oriunde pe role declanșează runde gratuite. Numărul lor ține de norocul în alegerea căsuțelor. De asemenea, ai de ales din 3 pălării multiplicatorul pentru runde.
  • Simbolul Progressive Bonus: este reprezentat de un vas auriu. Dacă se găsește de 5 ori, vei primi jackpotul bronze, de 6 ori silver, iar de 7 ori gold.

Lucky Leprechaun gratis: cum joci

După cum poți vedea, în jocul de păcănele cu trifoi Lucky Leprechaun gratis modul de joc este simplu ca bună ziua. La fel ca la aproape orice slot, toate butoanele de care ai nevoie se află jos. În centru se găsește butonul de spin, iar în dreapta acestuia este butonul de rotire automată și de setare a pariului.

În stânga, găsești butonul de informații, unde afli mai multe despre simboluri, reguli, linii de plată și altele. Mai în stânga, este afișată și valoarea mizei. Sub această linie, sunt afișate creditul (atât în bani cât și în fise), pariul și câștigul din ultima rundă.

Jackpoturile progresive se găsesc deasupra rolelor, astfel că le poți consulta suma oricând.

Concluzii

Jocul Lucky Leprechaun gratis este unul dintre cele mai de succes jocuri pe care poți să le încerci. Motivele pentru atracția jucătorilor sunt multe: tematica și grafica superbe, plățile mari ale liniilor și funcțiile speciale cu rotiri gratuite și multiplicatori ce te vor ține în suspans. Dacă dorești să încerci jocul de păcănele Lucky Leprechaun și pe bani reali, atunci îți punem la dispoziție o listă cu cazinouri online licențiate la care te poți juca cu încredere.

Alte sloturi


Aurora
4.3/5 - 6 voturi
Fortune Reels
4/5 - 9 voturi
Red Flag Fleet
4.1/5 - 10 voturi
Jewels 4 All
4.3/5 - 45 voturi
Wild Wild Riches
3.7/5 - 7 voturi
Bat Stax
4.4/5 - 5 voturi