iSoftBet producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran alice adventure gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Alice Adventure

Producator

iSoftBet

Rating

3.4/5 - 14 voturi

Printre cele mai atractive jocuri pe nișa aceasta de piață se află jocul de păcănele Alice Adventure gratis. Acesta se inspiră din cunoscuta serie de cărți Alice în Țara minunilor și oferă o adevărată experiență inedită. Animațiile, simbolurile – totul prezintă un nivel ridicat de complexitate, ducând la dezvoltarea unei povești fermecătoare.

De ajutor pentru farmecul jocului Alice Adventure demo este runda bonus cu rotirile gratuite, o funcție dorită de mulți jucători profesioniști și novici, deopotrivă. Funcționează și la jocul demo, și la cel pe bani reali. Nu degeaba face parte din categoria de păcănele cu speciale gratis.

Alice Adventures gratis, un joc de păcănele magic

Un prim aspect care scoate jocul de păcănele Alice Adventure gratis din anonimat este designul. Abundă culorile frumoase, personajele din cărți prinzând viață sub forma simbolurilor aducătoare de noroc. Alice, pisica Cheshire, Pălărierul Nebun și Iepurele Alb sunt doar câteva din personajele cu care îți dai întâlnire. Fundalul întunecat purpuriu se transformă într-un albastru închis, într-o pădure.

Jocul Alice Adventure slot este făcut de iSoftBet și urmează o rețetă de succes, structura sa fiind pe cinci role și trei rânduri. Există nu mai puțin de 30 de linii de plată, așa că, din acest punct de vedere, se arată ofertant. Pentru a obține o victorie, e necesar să apară minimum trei simboluri identice pe o linie de plată. Câștigurile se acordă numai de la stânga spre dreapta.

Poți alege să pariezi pe maximum 10 linii, valoarea mizei în Alice Adventure demo fiind de 300 de jetoane. Totuși, ai control asupra valorii fisei cu care joci. Valoarea unei fise poate fi setată între 0,01 și 1 credit. Deci ai control deplin asupra riscurilor pe care ți le asumi și asupra posibilelor câștiguri la jocul de păcănele Alice Adventure gratis.

Alice Adventure demo: care sunt simbolurile și cum plătesc?

Cele mai importante la orice joc de păcănele Alice Adventure gratis sunt simbolurile de pe role. Acestea îți arată câte fise sau câți bani ai câștigat. Iată ce câștiguri îți pot aduce câte trei, patru sau cinci simboluri de același fel pe liniile de plată:

  • Romb și treflă – 40, 200, 600
  • Inimă, frunză – 50, 250, 800
  • Omida, Iepurele Alb – 100, 400, 1200
  • Regina – 250, 1000, 3000
  • Pălărierul Nebun – 250, 1000, 3000
  • Alice – 500, 5000, 10000.

Cea mai norocoasă la păcănele Alice Adventure gratis este chiar protagonista acestei aventuri. Bineînțeles, pe lângă aceste simboluri, mai poți întâlni funcții speciale.

Păcănele online Alice Adventure: funcțiile jocului

Majoritatea celor care joacă la păcănele Alice Adventure gratis caută să obțină acele simboluri speciale. Iată care sunt cele mai importante simboluri și funcții ale jocului:

  • Scatter – Este reprezentat de pisica Cheshire. Acordă un premiu în bani și, dacă apare de minimum trei ori oriunde pe role, câștigi de cinci ori pariul total. Dacă apar patru simboluri de acest fel, obții de 10 ori pariul total iar dacă apar cinci simboluri Scatter miza ta se înmulțește cu 25.
  • Wild – Simbolul wild este logo-ul jocului de păcănele Alice Adventure gratis. Înlocuiește alte simboluri (mai puțin Scatter și bonus) și poate acorda multiplicatoare pentru câștiguri mai mari.
  • Poțiunea „Drink me” – Este un Scatter care activează între 5 și 15 rotiri gratuite dacă apare de cel puțin trei ori.
  • Wild Reel – Se declanșează doar la rotiri gratis Alice Adventure demo și rămân pe role până la finalul lor.

Păcănele Alice Adventure gratis: cum joci chiar acum?

Vrei să iei parte la aventura cu păcănele Alice Adventure gratis? Din meniul jocului, alegi valoarea fisei și miza pe linie, după care apeși butonul mare și verde ca să declanșezi rotirea. Apoi, privești cu atenție să vezi ce combinații ai obținut.

Pentru runde rapide la joc Alice Adventure apeși pe setările de „Învârtiri automate”. Acolo, alegi numărul lor sau limitele de câștig/pierdere la care ar trebui să se oprească rotirile. Pentru alte informații, poți oricând vizita regulile de joc printr-o apăsare pe butonul „i”.

Concluzii

Jocul de păcănele Alice Adventure gratis are o tematică atractivă pentru mulți, amintind de poveștile copilăriei. Cu o panoplie de bonusuri, funcții speciale și simboluri generoase, sigur va reuși să îmbie doritori de exersare sau pariori profesioniști care caută câștiguri mici și dese. Dacă vrei să încerci jocul în variantă premium, nu ne rămâne decât să îți urăm noroc și să te invităm în cazinouri online românești

Alte sloturi


Gold Digger
4.4/5 - 5 voturi
Alive! Megaways
3.9/5 - 10 voturi
River Queen
3.7/5 - 9 voturi
Burning Hot
3.4/5 - 18 voturi
Secrets of Alchemy
4.3/5 - 9 voturi
Jimi Hendrix
3.7/5 - 3 voturi