iSoftBet producator pacanele

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran 3888 ways of the dragon gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

3888 Ways of the Dragon

Producator

iSoftBet

Rating

3.4/5 - 42 voturi

Pe site-ul nostru te poți distra începând de acum cu 3888 Ways of the Dragon gratis. Acest joc de păcănele este creat de iSoftBet și ne încântă cu tematica lui inedită, cu numeroasele modalități de câștig, cu plăți bune și cu o super funcție cu free spins. Slotul are un RTP avantajos, de 95,95%, și poate fi jucat în mai multe din cazinourile online din țară. Dacă vrei, așadar, să-l joci pe bune, pe bani reali, îți recomandăm să îți faci cont la NetBet sau la Maxbet. Și nu uita că la aceste cazinouri ai parte și de super bonusuri de bun venit, ce-ți pot oferi mai multe avantaje!

3888 Ways of the Dragon gratis, păcănele cu tematică chinezească

În 3888 Ways of the Dragon gratis, iSoftBet a dorit să îmbine tradiția și numerologia chineză astfel încât să poarte jucătorul într-o cu totul altă dimensiune. Și a reușit! Jocul de păcănele are o grafică de calitate, efecte frumoase și o structură ieșită din tipar. Pe rolele lui găsim 10 simboluri clasice, un Wild și un simbol bonus, toate frumos reprezentate.

Jocul de păcănele 3888 Ways of the Dragon are 5 role și un număr de 3888 modalități de câștig. Rolele sunt așezate pe un fundal impresionant, o vale muntoasă presărată cu cascade și clădiri tradiționale chinezești. Cel mai frumos simbol, atât ca aspect, cât și ca profitabilitate, este dragonul. Acesta este și simbolul Wild al jocului și pare a fi prezent peste tot. Zboară la întâmplare pe lângă role și poate transforma până la 8 poziții ale acestora în simboluri Wild.

Slotul este perfect optimizat pentru telefonul mobil. Deci, dacă vrei să joci 3888 Ways of the Dragon demo pe Joc Păcănele, o poți face direct în browser, de unde dorești. Nu este necesar să-ți creezi cont sau să te înregistrezi.

Păcănele 3888 Ways of the Dragon: simboluri și plăți

Așa cum am spus și mai sus, în 3888 Ways of the Dragon gratis există 10 simboluri simple. Toate aceste simboluri plătesc în multiplicatori, după cum urmează:

  • Broasca pe fundal verde: până la 100x;
  • Țestoasa pe fundal roșu: până la 60x;
  • Vasul de aur pe fundal violet: până la 50x;
  • Lampionul chinezesc: până la 40x;
  • Numerele 8 și 3: până la 30x;
  • Simboluri cărți de joc: inima și frunza până la 20x, trefla și rombul până la 15x.

După cum vezi, toate simbolurile clasice sunt avantajoase, chiar și cele cărți de joc, care de regulă plătesc cel mai puțin. Totuși, vedetele acestui joc de păcănele cu tematică asiatică sunt simbolurile dragon, cel Wild și cel Bonus. Hai să vedem ce îți pot oferi și acestea!

Și că tot vorbim de simboluri și păcănele asiatice, uite încă două jocuri asemănătoare care s-ar putea să-ți placă!

Caracteristici 3888 Ways of the Dragon online

3888 Ways of the Dragon gratis te va face să-ți dorești să prinzi cât mai mulți dragoni colorați Bonus. Simbolul bonus, pe lângă designul său frumos, te încântă cu runde gratuite. La 3 sau 4 astfel de simboluri vei declanșa funcție cu free spins: 3 simboluri aduc 8 free spins, iar 4 aduc 18 free spins.

Un alt dragon cu care vei dori să te întâlnești mereu este și cel Wild. Ca orice alt Wild, acesta va înlocui alte simboluri din joc, ce excepția celui Bonus. Ce înseamnă asta? Ei bine, pe scurt, înseamnă mai multe câștiguri. Și dacă adaugi și RTP-ul de peste 95%, precum și numărul mare de modalități de câștig…

Tot în timpul jocului normal mai ai parte de o surpriză! La orice rotire poți declanșa random Dragon Spin. Dragonul se va dezlănțui pe role, aducând între 3 și 8 extra Wilduri și construind noi victorii.

Cum joci 3888 Ways of the Dragon gratis?

După ce dai pe Joacă gratis, vei vedea că jocul 3888 Ways of the Dragon gratis de la iSoftBet nu este chiar atât de greu de jucat. De fapt, nu este greu deloc. Într-adevăr, structura lui poate părea complicată la început, dar pe măsură ce dai Spin și vezi cum se acumulează câștigurile lucrurile se vor schimba radical.

Pentru mai multe informații despre joc dă click pe i, butonul cu informații, de lângă Spin. Cel de Joc Automat, de unde setezi numărul de runde automate, este, de asemenea, lângă Spin, iar setarea pariului o faci din dreapta jos. Pentru a seta pariul, alege monede cu valori de la 0.01E (pariu total de 0.30E) la 1E (pariu total de 30E). Îți recomandăm să începi cu mize mici, astfel încât să îți poți face o strategie norocoasă.

Concluzii

3888 Ways of the Dragon este un joc de păcănele cu tematică asiatică ce-ți oferă 3888 modalități de câștig. Are o grafică impresionantă, simboluri ce plătesc bine, Wild-uri norocoase și o funcție bonus ce îți poate aduce 18 jocuri gratuite. Merită să-l joci cât mai des, pentru că nu necesită efort sau investiții.

Pe site-ul nostru găsești multe alte păcănele iSoftBet gratis. Cercetează categoria și joacă sloturi precum Alice Adventure, Astro Magic, Basic Instinct, Book of Immortals, Cash Camel etc. Ai numeroase opțiuni la care poți da Play oricând dorești și de oriunde. Distracție faină!

Alte sloturi


Super Burning Wins
3.6/5 - 27 voturi
Emoji Planet
5/5 - 2 voturi
Opal Fruits
4.2/5 - 4 voturi
Lone Star Jackpots
5/5 - 3 voturi
Great Empire
4.2/5 - 8 voturi
Fruiti XXL
4.2/5 - 6 voturi