...

Cash Camel

Autor: Cosmin

Actualizat: 12 decembrie 2023

ecran cash camel gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran cash camel gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
15 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.9/5 – (19 votes)
Categorie
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

3.9/5 – (19 votes)

Lumea deșertului te va răsplăti în jocul de păcănele online Cash Camel gratis! Textul de față este o introducere a regulilor generale, a plăților și a funcțiilor speciale din Cash Camel slot. De asemenea, pe Joc Păcănele poți testa jocul și, dacă ți-a plăcut, avem o colecție întreagă de jocuri iSoftBet demo disponibile pentru tine!

Păcănele online Cash Camel gratis, jocul unde cămilele te ghidează spre câștiguri mari

Cu o grafică excelentă, demnă de un desen animat foarte reușit, jocul de păcănele online Cash Camel gratis oferă o experiență bună. Câștigurile se vor ține lanț datorită funcțiilor speciale și a simbolurilor standard. Acestea sunt ilustrate folosind creaturi ale deșertului: coiot, cobră, scorpion, cactus, șopârlă și cămilă.

Fundalul este deșertul, iar mai departe, un oraș. În stânga și-n dreapta se găsesc asistenții tăi, o cămilă care ascunde mulți bani și un cactus. În timpul rundelor gratis te bucuri de același fundal, doar că acțiunea se desfășoară noaptea.

Din Cash Camel slot nu lipsesc nici simbolurile clasice ale cărților de joc, dar acestea plătesc ceva mai puțin. Cât despre câștiguri, ele sunt decente, jocul având o rată de plată de 95,94%. Furnizorul jocului, iSoftBet, a ales să păstreze structura clasică a sloturilor online, cea de 3 rânduri și 5 role. Asta face ca jocul să poată fi încercat cu ușurință și de cei mai puțin experimentați.

Dacă vrei și alte jocuri asemănătoare, Gold Digger demo și Lucky Leprechaun gratis sunt perfecte. Vin de la același furnizor, au aceeași structură simplă, iar specialele sunt mai mult decât prezente.

Cash Camel slot: simboluri și plăți

Simbolurile jocului de păcănele online Cash Camel gratis se plătesc de la stânga la dreapta pe cele 20 de linii de plată. Simbolurile se plătesc după cum urmează:

 • Cobra: până la 500 de credite;
 • Coiotul: până la 300;
 • Șopârla: până la 200;
 • Scorpionul: până la 150;
 • A: până la 100;
 • K: până la 80;
 • Q, J și 10: până la 50.

Păcănele Cash Camel demo: funcții speciale

În afară de plățile standard, la jocul de păcănele online Cash Camel gratis te poți distra cu simbolurile și funcțiile speciale.

 • Simbolul Wild: reprezentat de un cactus, poate înlocui orice alt simbol, cu excepția Scatter.
 • Simbolul Scatter: este reprezentat printr-o cămilă. O formație de 3 simboluri oriunde pe role oferă 10 runde gratuite. Una de 4 simboluri dă 20 runde bonus, iar 5 simboluri – 30 de rotiri gratis.
 • Runde gratuite: în timpul rundelor gratuite, funcția se poate redeclanșa după schema de mai sus. La aceasta se adaugă și un simbol care dă o rundă gratuită și 2 simboluri care dau 2 runde bonus. Dacă un simbol Wild aterizează pe a treia rolă, acesta va deveni stivuit și va acoperi întreaga rolă. De asemenea, poate crește valoarea multiplicatorului până la x10.
 • Bonusul Cactus Wally Wild: dacă simbolul Wild aterizează pe a treia rolă în timpul jocului standard, vei alege unul dintre butoaie care au între 5 și 10 rotiri gratuite. În timpul acestora, rola 3 este ocupată de Wild, iar simbolurile câștigătoare vor rămâne pe role și vor acorda o reînvârtire.

Păcănele online Cash Camel gratis: cum joci?

Jocul de păcănele online Cash Camel gratis are un mod de joc intuitiv. Butoanele de care ai nevoie sunt în partea de jos. Ai posibilitatea să joci manual fiecare rundă sau în mod automat. Cu butonul de joc automat poți seta numărul de runde și unele condiții care să oprească seria de jocuri, precum o limită de pierdere. 

Miza la Cash Camel slot se poate seta prin modificarea valorii fisei în funcție de bani. Lângă butonul verde de spin, găsești și butonul de informații. Cu acesta afli mai multe despre regulile jocului, funcțiile speciale, simboluri și plăți.

Concluzii

Jocul de păcănele online Cash Camel gratis este distractiv și oferă șanse mari de a câștiga sume frumoase. Acest lucru se datorează funcțiilor sale cu multe rotiri gratuite care conțin și trăsături speciale. Desigur, important este să ajungi să le declanșezi, dar există mari șanse să o faci. Joacă gratis Cash Camel slot pe Joc Păcănele pentru a testa și tu funcțiile lui! Aici poți încerca și alte jocuri aparate cu speciale! Avem foarte multe de unde poți alege, deci distracția va fi nelimitată!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Fire 88’s
3.7/5 – (4 votes)
Habanero
Arcane Elements
5/5 – (1 vote)
1×2 Gaming
Blirix’s Workshop 
3.5/5 – (11 votes)
NYX
Gorilla Go Wilder
3.9/5 – (11 votes)
Autor