5 Lions Dance

ecran 5 lions dance gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran 5 lions dance gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
43 de oameni joacă acum
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite

3.7/5 – (29 votes)

Jocul de păcănele 5 Lions Dance gratis te așteaptă cu câștiguri inegalabile! Poți înregistra un profit frumos în doar câteva rotiri, dar, cel mai important, te vei distra făcând-o. 5 Lions Dance slot este un joc foarte interesant, iar în acest articol îți vom prezenta fiecare aspect al acestuia. Dacă îți plac jocurile cu tematică asemănătoare, îți recomandăm să încerci și Dragon Tiger gratis!

5 Lions Dance slot, unde îl joci pe bani?

Pe Joc Păcănele vei putea juca 5 Lions Dance gratis oricând, fără restricții. Poți juca fără a efectua o depunere, fără să-ți faci cont, fără descărcare. Această variantă a jocului este perfectă pentru testare, pentru a te obișnui cu modul de joc. Dar, dacă vrei și puțină adrenalină, vei dori să îl încerci și pe bani reali. În continuare îți vom oferi trei exemple de cazinouri unde poți juca 5 Lions Dance slot pe bani reali:

 • NetBet – NetBet este unul dintre cele mai îndrăgite cazinouri românești.  Aici vei găsi servicii de calitate superioară, oferte frecvente și consistente, dar și o super selecție de păcănele. De la Pragmatic Play vei găsi 5 Lions Dance online, Peaky Blinders, Sweet Bonanza, Dog House Megaways și multe altele.
 • Maxbet – Maxbet este unul din cazinourile cu multă experiență pe teritoriul țării. Așadar, acesta a dezvoltat, în timp, unele dintre cele mai bune servicii și oferte. Când vine vorba de păcănele, aici vei găsi și Pragmatic Play. Mai exact, vei da peste Wolf Gold, Great Rhino, Big Bass Bonanza și multe altele.
 • Magic Jackpot – Magic Jackpot este unul dintre noii competitori pe piața de jocuri de noroc din România. Totuși, în scurtul timp de la lansare, acesta a adăugat servicii superioare și oferte super avantajoase arsenalului său. În plus, ai o mulțime de păcănele precum 5 Lions Dance Pragmatic Play: Fruit Party, Congo Cash, Hot to Burn și multe altele.

5 Lions Dance gratis – un joc de păcănele inspirat din tradiții chinezești

Jocul 5 Lions Dance gratis are o tematică foarte interesantă. Acesta este inspirat dintr-o ceremonie din tradiția chinezească. Numită și „dansul leilor”, aceasta are loc pe timpul celebrării anului nou chinezesc sau în alte ocazii speciale. În cultura chinezească, dansul are obiectivul de a aduce noroc și belșug în viețile tuturor.

Mișcările dansului îl fac să imite mișcările unui leu într-o manieră cât mai spectaculoasă. La fel este și în 5 Lions Dance gratis. Aici, cele 5 capete de leu dansează spectaculos pe role alături de alte simboluri tradiționale, totul pe un fundal magnific. Grafica este excelentă, una ce te va ține în priză ore în șir. Ea se regăsește în toate elementele jocului, inclusiv în simboluri. Despre acestea vom discuta în secțiunea următoare.

5 Lions Dance online – simboluri și plăți

În 5 Lions Dance gratis cele valoroase simboluri sunt ilustrate sub forma capetelor de leu. Pentru a fi recompensat, trebuie să nimerești 3 simboluri pe role adiacente, de la stânga la dreapta. Nu există linii fixe, așa că ai 1024 modalități de câștig. Iată numărul de credite pe care îl aduce fiecare simbol:

 • Simbolul leu de aur: până la 8.000 de credite;
 • Simbolul leu alb: până la 3.200 de credite;
 • Simbolul leu roșu: până la 3.200 de credite;
 • Simbolul leu galben: până la 1.600 de credite;
 • Simbolul leu verde: până la 1.600 de credite;
 • Simbolurile A și K: până la 1.200 de credite;
 • Simbolurile Q, J și 10: până la 800 de credite.

Pe lângă acestea, 5 Lions Dance online are și câteva simboluri speciale. Citește în continuare pentru a afla care sunt acestea și cum vin ele în ajutorul tău!

5 Lions Dance gratis – funcții speciale

5 Lions Dance gratis, la fel ca multe alte jocuri de păcănele, are anumite funcții speciale. Ele sunt gândite pentru a oferi câștiguri mai mari, dar și mai dese. Așadar, un joc de păcănele cu speciale precum 5 Lions Dance slot îți va oferi mari șanse la un profit frumos. Hai să vedem care sunt, mai exact, specialele pe care le vei întâlni:

 • Simbolul Wild – apare doar pe rolele 2, 3, 4 și 5. El are puterea de a înlocui orice alt simbol, cu excepția lui Scatter și Lion Reel. Va face asta doar dacă poate completa o combinație câștigătoare. 
 • Simbolul Scatter – poate fi numit și Bonus. El apare doar pe rolele 1, 2 și 3. O combinație de 3 Scatter va declanșa modul de rotiri gratuite. Modul începe cu 10 runde gratuite, dar poți aduna mai multe pe parcurs.
 • Simbolul Lion Reel – apare doar pe rolele 3, 4 și 5. Cu 3 astfel de simboluri declanșezi modul Bonus. În timpul acestuia, rolele 1 și 2 se combină într-o singură rolă expandată complet care conține multiplicatori de miză totală. Valorile posibile sunt între 5x și 200x.

Cum joci 5 Lions Dance gratis?

Este foarte simplu să joci 5 Lions Dance gratis. Pentru început, apasă butonul „Joacă Gratis” din mijlocul paginii. Apoi, așteaptă câteva secunde pentru a se încărca. Odată încărcat, va trebui să îți îndrepți privirea în partea de jos a ecranului de joc. Acolo vei găsi următoarele: butonul „Info”, afișajele „Credit” și „Miză”, iar mai în dreapta vei da peste butonul „Spin” și butoanele de reglare a pariului, în stânga și dreapta lui.

Înainte să apeși „Spin”, stabilește miza cu care vrei să joci. Vei  face asta din butoanele de reglare (+ și -). Poți juca cu miza minimă de 0,80 credite, cea maximă de 400 de credite sau orice altă valoare între acestea. În versiunea 5 Lions Dance gratis vei juca cu credite virtuale, deci și câștigurile vor fi virtuale.

Concluzii

În final, îți dorim multă distracție la 5 Lions Dance gratis! Dat fiind că este un joc inspirat dintr-un ritual al norocului, suntem destul de siguri că te vei distra de minune. Poate vei avea noroc de câștiguri imense sau poate te vei bucura de bogăția elementelor grafice. Oricum ar fi, 5 Lions Dance slot este sigur să te surprindă. Iar dacă ți-a plăcut, este foarte probabil să vrei să-l joci și pe bani reali. Îl vei găsi în gama de păcănele Magic Jackpot, alături de multe alte jocuri Pragmatic Play.

Alte păcănele recomandate

Wazdan
Larry the Leprechaun
3/5 – (1 vote)
Blueprint
Wolf Legend Megaways
3.6/5 – (12 votes)
iSoftBet
Lucky Stripes
4/5 – (5 votes)
Pragmatic Play
Tree of Riches
3/5 – (2 votes)