Pragmatic Play producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Congo Cash gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Congo Cash

Producator

Pragmatic Play

Rating

4/5 - 9 voturi

Pășește într-o aventură exotică, într-un joc de zile mari – Congo Cash demo! Cu tema sa inspirată din natură și cu premiile colosale, vei avea numai de câștigat în această păcănea Pragmatic Play. La fel ca în The Dog House Megaways slot!

Citește articolul nostru și dă câte spinuri gratis vrei pe Joc Păcănele! După ce te vei familiariza cu jocul, poți încerca și varianta pe bani reali. Merită și acest mod, având în vedere jackpotul la păcănele Congo Cash free și RTP-ul promițător. Hai să vedem cum joci, care-s caracteristicile aparatului și ce speciale îți vor face ziua mai bună!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,51% 5×4 432 Wild, Fluture, Congo Cash Rotiri Gratuite, Jackpot

Păcănele Congo Cash demo – cum joci?

Modul de joc la Congo Cash demo nu are cum să fie decât foarte simplu. Așa e la toate jocurile slot Pragmatic! Toate butoanele se află în partea de jos a ecranului, deci sunt ușor de reperat. Să vedem la ce ajută ele!

 • Butoanele „-” și „+”: cu acestea setezi pariul dorit. Sunt disponibile valori de la 20 la 200 de fise.
 • Spin: apasă butonul cu două săgeți circulare pentru a începe să joci la Congo Cash demo.
 • Autoplay: joacă automat cu ajutorul acestui buton. Poți alege numărul de runde în care să stai și să admiri povestea, fără să dai pe Spin. 
 • i: aici găsești informații despre jocul Congo Cash gratis, cum ar fi tabelul de plăți și de reguli.
 • Meniu: aici poți intra pentru a modifica setările jocului. Îți recomandăm să lași sunetul pornit, pentru că muzica de fundal e și ea fantastică!

Despre jocul de păcănele Congo Cash demo

Structura din jocul de aparate online Congo Cash demo este una interesantă. Rolele 1 și 5 au câte 4 poziții pentru simboluri. Rolele 2, 3 și 4 au câte 3 poziții fiecare. Cele 3 spații de deasupra rolelor din mijloc sunt ocupate de bijuterii, care au un rol special. Despre acestea vom discuta într-o secțiune separată, puțin mai încolo.

Având în vedere că Pragmatic Play este creatorul Congo Cash gratis, așteaptă-te la un RTP mare! Coeficientul este peste medie, mai exact 96,51%. Deci păcăneaua va plăti bine și când vei alege să o joci pe sume reale. Pragmatic este renumit pentru grafica spectaculoasă, în care fiecare detaliu a fost ales cu atenție. Deci și jocul de azi te va surprinde cu simbolurile sale frumoase, ce construiesc o poveste din care nu vei dori să ieși prea curând.

Congo Cash slot este tentant, desigur. Dar suntem siguri că vei descoperi și alte păcănele gratuite la fel de interesante! Tot de la Pragmatic Play îți recomandăm să încerci chiar acum și Chicken Drop gratis. Recent am tot adăugat sloturi de la acest furnizor și continuăm să îți punem la dispoziție noi și noi titluri. Ca să ai cu ce te distra!

Slotul Congo Cash gratis – plăți

Povestea din Congo Cash demo este construită cu ajutorul simbolurilor. Urmează să-ți spunem care sunt cele de bază, fără de care aventura ta exotică nu ar mai fi la fel!

 • Gorila: până la 2.000 de fise;
 • Jaguarul: până la 500;
 • Babuinul: până la 400;
 • Lemurianul: până la 200;
 • Broasca: până la 200;
 • A, K, Q, J și 10: până la 150.

Jocul de păcănele Congo Cash online are 432 de direcții de plată. Câștigurile de mai sus sunt pentru combinații de 5 simboluri de același fel, la pariul maxim de 200 de fise. Deci nu-i chiar un slot clasic, dar te asigurăm că e simplu de jucat chiar și dacă nu ai experiență!

Păcănele Congo Cash demo – speciale

La fel ca la orice joc marca Pragmatic Play, și la Congo Cash demo se remarcă specialele. Acestea conțin multe moduri, perfecte pentru câștiguri colosale. Să vedem care sunt simbolurile și secvențele speciale!

 • Simbolul Wild: acesta este simbolul diamant, care substituie restul simbolurilor pe direcțiile de câștig. Apare pe toate rolele, mai puțin pe prima.
 • Pozițiile cu bijuterii: apar deasupra rolelor 2, 3 și 4 din Congo Cash demo. Pot genera mai multe câștiguri. Acestea sunt: multiplicator de miză între 5x și 200x, un jackpot sau un număr de rotiri gratuite de la 8 la 100.
 • Simbolul Fluture: apare pe rolele 1 și 5 din jocul de păcănele Pragmatic și promite victorii foarte frumoase.
 • Simbolul Congo Cash: apare numai pe rolele din mijloc: 2, 3 și 4. Este unul dintre cele mai valoroase, deci vei dori să-l vezi des. 
 • Câștigul bijuteriilor: se declanșează atunci când 2 simboluri Fluture și un simbol Congo Cash apar pe rolele menționate mai sus.
 • Rotiri gratuite: în timpul secvenței, la fiecare rundă de Congo Cash demo, este garantată apariția a cel puțin 1 simbol Wild. Zona cu bijuterii rămâne activă.
 • Jackpot: poți câștiga unul dintre cele 3 jackpoturi afișate în stânga. Acestea sunt Minor, cu valoarea de 25x pariu, Major, cu 100x pariu și Grand, cu 2.000x pariu.

Joacă Congo Cash casino slot pe bani!

Jocurile Pragmatic Play, precum Congo Cash demo, sunt disponibile la numeroase cazinouri licențiate din România. Noi însă îți recomandăm NetBet, datorită ofertei bogate de păcănele și alte jocuri de noroc online. Nu că te vei sătura prea curând de jocul prezentat azi, dar e bine să diversifici!

Crearea unui cont pe această platformă are și o sumedenie de alte avantaje. Site-ul NetBet este optimizat cum trebuie, astfel că nu întâmpini dificultăți. Are o aplicație excelentă și poți juca foarte simplu de pe mobil. Mai mult decât atât, promoțiile sunt atractive. Pachetul de bun venit este de nerefuzat, fiind disponibil atât în versiunea cu depunere, cât și fără. Apoi, după ce vei câștiga cu el, te așteaptă multe alte promoții!

Concluzii

Congo Cash demo este un joc atractiv, cu o structură inedită. Funcțiile speciale plătesc foarte bine și se declanșează des, deci vei tot avea parte de câștiguri. Pe Joc Păcănele poți încerca varianta gratis pentru a te convinge. O poți face chiar de pe smartphone! Congo Cash Pragmatic Play se adaptează oricărui ecran și oricărui browser. Acesta este un alt aspect specific furnizorului, de care e bine să iei seamă. Pornește-l de pe telefon pentru a te convinge!

Alte jocuri Pragmatic recent adăugate: Starz Megaways, Hot Fiesta, Release the Kraken, Gems Bonanza, Ultra Burn, Power of Thor Megaways, Floating Dragon. Distrează-te cât vrei, gratuit, pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


Astro Magic
4/5 - 5 voturi
Erik the Red
4/5 - 6 voturi
Napoleon Rise of An Empire
4.1/5 - 8 voturi
Christmas Fortune
3.8/5 - 9 voturi
Highway to Hell
4.1/5 - 8 voturi
3 Fruits Win
4.1/5 - 188 voturi