...

Island

Autor: Gabi

Actualizat: 27 februarie 2024

island demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
island demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
50 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.7/5 – (4 votes)
Structură
5×3
Linii de plată
9
RTP
95%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Februarie 2009
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

Trăiește aventura naufragiatului în Island gratis! Jocul semnat de Igrosoft oferă o reală aventură la jocurile bonus și plăți consistente pe liniile de câștig. Citește ghidul nostru și joacă aici, pe Joc Păcănele, pentru a testa apele. Atunci când te vei simți pregătit, continuă aventurile de pe tărâmurile exotice în jocul Around the World!

Cum te joci Island gratis?

Island gratis este un joc cu structura de 5 role și 3 rânduri. Igrosoft are un stil aparte care combină simplitatea cu teme de joc bine conturate. În aparatele lor, apare cât un personaj sub role. În acest caz, este un naufragiat care trebuie să-și găsească drum pe o insulă. Jocul de bază îl prinde însă trist, stând pe o bucată din lemn.

Ca să te joci, stabilește mai întâi numărul de linii de plată dintre opțiunile 1, 3, 5, 7 și 9. Apasă apoi BET ca să alegi pariul. Ca să pornești runda, apasă pe butonul START. În cazul în care ai câștigat, apasă pe TAKE, butonul care ia locul celui de redare rundă. De asemenea, dă click pe RISK dacă dorești să joci secvența de dublaje. Aceleași funcții simple de joc le găsești și în versiunea de mobil. Island demo este compatibil și pe ecrane mai mici, cum ar fi de telefon sau tabletă.

Atunci când am scris recenzia, Island online se găsea destul de greu la cazinourile licențiate în România. Sunt șanse mari ca unele platforme de top precum Netbet, Winboss sau SlotV să achiziționeze gama de păcănele Igrosoft. Până atunci îi poți testa jocurile producătorului la noi, complet gratuit.

Island slot – simboluri și plăți

Island gratis are un RTP de 95%, iar simbolurile plătesc la 3 de-un fel pe linii vecine. Primești câștiguri în ambele direcții și chiar la 3 simboluri în mijloc. Iată care sunt câștigurile la pariul de 1 fisă per linie:

 • Logo-ul jocului: plătește până la 5.000 de fise;
 • Delfinul: plătește până la 2.000 de fise;
 • Colacul de salvare: plătește până la 500 de fise;
 • Țestoasa: plătește până la 200 de fise;
 • Timona: plătește până la 100 de fise;
 • Conserva: plătește până la 50 de fise;
 • Pescărușul: plătește până la 20 de fise;
 • Sticla: plătește până la 10 fise.

Delfinul este și joker-ul care substituie toate simbolurile cu plată, mai puțin logo-ul. Acest Wild va ajuta la plăți suplimentare, acolo unde n-ar fi cazul, creând combinații câștigătoare.

Păcănele Island gratis – speciale și funcții bonus

Island gratis oferă două secvențe bonus și o secvență de risc. Hai să-ți arătăm mai jos cum funcționează acestea!

 • Jocul de risc: la jocul gamble, pariezi un câștig dintr-o rundă. Apasă pe butonul RISK ce ia locul butonului BET după o rotire câștigătoare. Alege banul sau stema și vezi dacă ai câștigat. În acest caz fericit, vei avea câștigul dublat, dar dacă nu ghicești, pierzi suma pe care ai pariat-o. Poți juca mai multe runde și de fiecare dată ai șansa să-ți dublezi noua sumă câștigată. Ține minte că o alegere incorectă duce la pierderea câștigului în întregime!
 • Jocul Bonus: se declanșează cu minim 3 simboluri Insulă. Sunt 5 praguri pe care trebuie să le treci, iar fiecare are 5 căi. Dacă în calea ta se află un delfin, atunci treci mai departe. De asemenea, iei o recompensă cuprinsă între 1x și 50x miza totală. Dacă te întâlnești cu un rechin, atunci jocul bonus se încheie. Dacă există, vei primi suma recompenselor până la acel prag.
 • Jocul Super Bonus: dacă treci de toate cele 5 obstacole și ajungi pe insulă, aici ai parte de alt joc. Alege oricare dintre cele două bucăți de carne. Una îți oferă un premiu cuprins între 50x și 500x miza totală. Cealaltă este o capcană, deci nu vei primi nimic. Secvența se va încheia și vei ajunge în jocul de bază Island free.

Concluzii

Island gratis este un joc în care salvezi naufragiatul. Dar pentru asta trebuie să fii inspirat în 5 alegeri consecutive. Este mai simplu decât pare și te așteaptă apoi un joc în care poți să primești chiar și 500x miza. Jocurile Igrosoft precum cel de față au un stil aparte, cu o grafică 2D ușor de ținut minte. Din păcate, jocul e greu de găsit la cazinouri, dar găsești multe altele cu temă exotică. Un excelent exemplu este Wild Wild Bananas demo de la Pragmatic Play. Baftă!

Alte păcănele recomandate

Stakelogic
Book of Santa
3.2/5 – (5 votes)
Skywind
The Last Kingdom
5/5 – (3 votes)
Pragmatic Play
Wild Hop & Drop
5/5 – (3 votes)
Pragmatic Play
Black Bull
3.8/5 – (14 votes)
Autor