Novomatic producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Gorilla online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Gorilla

Producator

Novomatic

Rating

4/5 - 4 voturi

Explorează lumea fantastică a maimuțelor din junglă cu jocul de păcănele Gorilla gratis! Este o păcănea pe care nu vrei s-o ratezi! Aici, pe Joc Păcănele, poți să testezi jocul și, de asemenea, poți afla totul despre el din articolul nostru. Gorilla slot poate fi jucat și pe bani reali la cazinourile online! Mai mult decât atât, te poți bucura și de alte aventuri cu alte păcănele cu maimuțe, precum Crazy Monkey gratis!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,09% 5×4 50 Wild, Scatter Runde gratuite, Gamble

Păcănele Gorilla gratis – cum joci?

Jocul de păcănele Gorilla gratis este printre cele mai simple. Modul de joc este intuitiv și fără ocolișuri. La fel ca la majoritatea păcănelelor, tot ce trebuie să faci este să setezi valoarea pariului și să pornești runda.

Pentru setarea pariului, apasă pe butoanele „-” sau „+”. Mizele variază de la 0,50 la 50 de credite. Jocul de păcănele cu maimuțe Gorilla online poate fi jucat și automat, dar nu are multe opțiuni. Spre exemplu, nu poți selecta numărul de runde. Este un buton on/off lângă cel de Start.

La butonul de meniu din stânga găsești informații despre joc și câteva setări generale. Structura jocului Gorilla slot este de 4 rânduri și 5 role. Este puțin mai mare decât cele clasice, care au doar 3 rânduri. RTP-ul teoretic, adică rata de întoarcere la jucător, este de 95,09%.

Gorilla slot – unde îl joci pe bani reali?

Jocul de păcănele Gorilla gratis poate fi jucat și pe bani reali. Dacă dorești să te bucuri din plin de tot ce are să ofere acesta, înregistrează-te la NetBet. Operatorul este unul dintre cele mai cunoscute cazinouri online din România. Are jocuri de tot felul, inclusiv o colecție bogată de jocuri. Vei găsi aici multe păcănele cu maimuțe, dacă această tematică este preferata ta.

Fie că dorești ceva clasic sau jocuri cu teme inedite și captivante precum acesta, aici vei găsi aproape tot! De la Novomatic, producătorul Gorilla NetBet, mai poți găsi multe alte jocuri interesante. Putem menționa Indian Spirit, Crazy Birds și Totally Wild. Cazinoul are o gamă largă de jocuri inspirate din natură de care merită să profiți din plin!

Despre slotul Gorilla online Novomatic

La păcănele Gorilla gratis poți experimenta cu intensitate maximă tărâmul junglei. Este un joc impresionant și din punct de vedere al graficii. Este creat de Novomatic, un furnizor care nu se sfiește să creeze imagini captivante. Poți găsi simboluri diverse, inclusiv continentul african pe care se vede un peisaj din savană. Acesta este simbolul Scatter despre care vom discuta într-o secțiune specială.

Plățile atât la varianta gratis, cât și la slotul Gorilla NetBet au loc pe 50 de linii. Poți modifica numărul de linii de plată. Ai la dispoziție toate numerele de la 1 la 50. Simbolurile se plătesc de la stânga și este nevoie de cel puțin 3 pentru a genera un câștig. Simbolurile au următoarele plăți:

  • Gorila: 1.000 de credite;
  • Păsările: 500;
  • Florile: 400;
  • A și K: 400;
  • Q și J: 200;
  • 10 și 9: 200.

Valorile de mai sus sunt pentru miza maximă de 50 de credite și pentru combinații de 5 simboluri pe linia de plată. Gorila plătește și când apare într-o combinație de două. Dacă toate cele 20 de poziții sunt ocupate de Gorilă, atunci câștigul va fi 1.000 x miza ta.

Joacă Gorilla gratis și descoperă specialele!

Plățile pe linii nu reprezintă singurul mod de câștig de la păcănele Gorilla gratis. Poți înregistra câștiguri frumușele și cu funcțiile speciale. Iată care sunt acestea și ce fac: 

  • Simbolul Wild: are puterea de a înlocui orice alt simbol, mai puțin Scatter.
  • Simbolul Scatter: apare numai pe rolele 1, 2 și 3. O combinație de 3 Scattere aduce 10 runde bonus. Se poate redeclanșa, aducând 5 runde bonus suplimentare. După fiecare rundă gratuită, se adaugă câte un simbol Wild pe toate rolele cu excepția primei role.
  • Gamble: poate fi declanșat după fiecare rundă câștigată. Cu ajutorul acestuia, îți poți dubla câștigul. Tot ce trebuie să faci este să ghicești culoarea cărții. Poți juca de mai multe ori. Dacă nu ghicești o singură dată, pierzi tot câștigul. Dublajele nu se declanșează în modul automat și în timpul rundelor bonus.

Slotul Gorilla demo devine mult mai atractiv atunci când nimerești funcțiile speciale! Nu numai că îți vor aduce câștiguri mai mari, dar ele vor declanșa și animații ascunse.

Concluzii

Jocul de păcănele Gorilla gratis este captivant datorită modului simplu de joc și a tematicii sale. Natura este o temă folosită din ce în ce mai des la păcănele. Gorilla Novomatic este un joc ideal pentru a fi în ton cu această tendință. Dacă tot vorbim de tendințe, jocul pe mobil câștigă din ce în ce mai mult teren. De aceea, și jocul de păcănele cu maimuțe Gorilla online oferă o experiență de top de mobil. Este optimizat excelent pentru adaptarea la un ecran mai mic și toate funcționalitățile vor fi la o apăsare distanță. Dacă vrei să încerci alt joc similar, încearcă și Gorilla go Wilder pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


Ready, Set, CASH!
3.2/5 - 9 voturi
Super Wolf
5/5 - 3 voturi
Easter Island
3.7/5 - 7 voturi
Wild Walker
3/5 - 5 voturi
Riches of Ra
3.4/5 - 11 voturi
20 Dazzling Hot
4.2/5 - 369 voturi