EGT producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
joaca Jacks or Better online gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Jacks or better

Producator

EGT

Rating

Jocurile de poker ca la aparate de la EGT sunt printre cele mai apreciate, așa că adăugăm constant jocuri noi de la acest producător. De astăzi poți juca și Jacks or Better gratis pe JocPacanele! Iată care sunt cele mai importante informații despre acest joc de video poker!

Cum se joacă Jacks or Better gratis

În primul rând, trebuie să știi că poți juca atât de pe PC, cât și de pe mobil. Jocul are la bază un set de 52 de cărți și o rată de plată de 99.54 %. Jocurile de poker ca la aparate online au în general rate foarte bune de plată, dar cel de față chiar se prezintă foarte bine.

Jacks or Better EGT are o interfață foarte simplă. Vei vedea pe ecran tabela de plăți în partea de sus, apoi cărțile de joc și butoanele de control în partea de jos. În acest joc, scopul este să prinzi valeți sau mai mult.  Cel mai bine plătește chinta roială, putând prinde până la 250 de monede pe un pariu minim (1 credit) și 8000 pe un pariu maxim (10 credite). Urmează apoi chinta de culoare, careul, full house, culoarea, chinta simplă, 3 de un fel, două perechi sau valeți sau mai mult.

La fel ca la un joc de poker, la fiecare rotire trebuie să alegi ce cărți păstrezi pentru a forma o mână cât mai bună. Pentru a-ți alege cărțile, trebuie pur și simplu să apeși pe ele. Vor apărea apoi cu textul HELD.

Pentru a porni rotirea, tot ce trebuie să faci este să apeși pe numărul de credite / monede pe care vrei să pariezi. După cum spuneam și mai sus, poți alege între 1 și 10 monede. De asemenea, monedele pot valora la rândul lor 1-2 diamante. Regulile sunt simple. E de ajuns să joci câteva runde pentru a-ți da seama cum funcționează totul.

Există mai multe variante de Valeți sau mai mult. Cel de față de la EGT are o variație mică, așa că nu ai nevoie neapărat de un buget mare. Dacă îți alegi bine cărțile și calculezi bine probabilitățile, poți prinde câștiguri foarte bune în mod constant.

Încearcă și tu Jacks or Better pe JocPacanele!

Alte sloturi


Immortal Romance
Planet Fortune
Jumbo Stampede
Dragon Drop
Wild Plunder
Witchcraft Academy