iSoftBet producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Joker Poker gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Joker Poker

Producator

iSoftBet

Rating

Nimic nu se compară cu niște runde la un joc de poker ca la aparate. Pe JocPacanele avem grijă să adăugăm și jocuri din această categorie. Săptămâna aceasta îți prezentăm Joker Poker gratis, un joc creat de iSoftbet.

Cum se joacă Joker Poker gratis

Pentru a te juca acest joc, primul pas este să îți alegi valoarea pariurilor. Alege numărul de credite jucate pe fiecare rundă folosind butonul Mizați. Apasă apoi butonul Distribuire pentru a primi cărțile.

Jocul este unul clasice de video poker. Îți vor apărea cinci cărți pe ecran, urmând să alegi pe care vrei să le păstrezi și pe care nu. Apasă pe cărțile pe care vrei să le păstrezi, iar acestea vor fi marcate cu textul Rețineți.

După ce alegi cărțile, apasă butonul Distribuire. Cărțile nemarcate cu Rețineți vor fi înlocuite și vei putea vedea dacă obții o combinație câștigătoare.

Atunci când prinzi un câștig, ai de ales între Colectați și Distribuiți (jocul se termină, primești câștigurile și începi un joc nou), Încasați (jocul se termină și poți schimba valoarea pariurilor) și Mizați (pentru runda specială Dublați sau Renunțați – ai detalii mai jos despre ea).

Runda Dublați sau Renunțați îți oferă șansa de a-ți mări câștigurile. Pentru fiecare astfel de rundă ai la dispoziție un pachet cu 52 de cărți și un joker. Jocul este unul de comparare. Vei avea de ales o carte întoarsă cu fața în jos, iar dacă este mai mare decât cea a dealerului, câștigul îți este dublat. Poți opta apoi dacă încasezi câștigurile și te retragi sau mergi în continuare cu jocul de comparare, pentru a dubla noul câștig și tot așa. Runda Dublați sau Renunțați poate fi jucată de maxim 5 ori consecutiv.

Încearcă și tu jocul gratis și descoperă farmecul unui joc de poker ca la aparate de top! Cei de la iSoftbet au făcut o treabă excelentă.

Atunci când vrei să joci pe miză reală, profită de bonusul de 150% până la 1000 RON + 50 de rotiri gratuite la Netbet! Click aici și alege oferta Netbet pentru a-l revendica!

Îți urăm mult noroc și te așteptăm și cu alte jocuri noi!

Alte sloturi


Boost Racers
Shaolin Spin
Joker Pro
Mad Mad Monkey
Wins of fortune
Hansel & Gretel