...

Double Double Bonus

Autor: Gabriel

Actualizat: 30 ianuarie 2024

Double Double Bonus slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Double Double Bonus slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
42 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (2 votes)
Structură
Linii de plată
RTP
98,98%
Volatilitate
Mare
Data lansării
Septembrie 2017
logo pokerstars romania
Bonus Cu Depunere

Până La 2000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Chiar dacă nu sunt extrem de multe jocuri de poker ca la aparate disponibile în cazinourile online din România, cele existente ne surprind de fiecare dată. Și recent am descoperit un nou slot din această categorie și am decis să-l căutăm demo pentru tine. Deci, poți juca de acum Double Double Bonus gratis pe Joc Păcănele oricând dorești!

Double Double Bonus gratis, un slot cu poker de la Habanero

Sunt mai multe versiuni de Double Double Bonus gratis, de la mai mulți furnizori. Noi vorbim însă de cea de la Habanero Games, prin care poți juca cu până la 100 mâini. Practic, după ce dai pe butonul Joacă gratis de mai sus, vei vedea pe ecran opțiunile: 1 HAND, 5 HAND, 10 HAND, 50 HAND și 100 HAND. E un avantaj că poți alege dintre aceste 5 variante, majoritatea jocurilor de poker casino slot oferind o singură opțiune. 

Habanero, dacă te-ai mai întâlnit cu el prin cazinouri sau site-uri ca Joc Păcănele, este un provider ce pune accent pe simplitate în ceea ce privește grafica. Dar plusează la capitolul funcții – deci plățile la jocurile sale sunt, de regulă, foarte bune. Jocul de poker Double Double Bonus demo este unul super din acest punct de vedere, având un RTP de 98,98% și o volatilitate mare. Deși plătește puțin mai greu decât American Poker 2, cu siguranță vei prinde niște combinații fenomenale. 

Cum joci Double Double Bonus demo de la Habanero?

Noi am selectat 10 HAND pentru jocul demonstrativ. Hai, deci, să vedem cum am procedat pentru a vedea dacă este sau nu bun Double Double Bonus gratis!

 • După ce am dat click pe 10 HAND, am fost întâmpinați de pop-up-ul care ne spune că jocul este de fun, adică demo. Am dat click pe OK și am cercetat ecranul. 
 • Jucând de pe desktop, în stânga am descoperit tabela de plăți pe combinațiile de poker valide. Vorbim mai în detaliu și despre acestea, dar puțin mai jos în această pagină.
 • Balanța virtuală e afișată mereu în meniul de jos, lângă butoanele de setare pariu. Din + și – alegi practic valorile jetoanelor cu care joci: de la 0.05 la 2. Vei vedea că miza se schimbă în partea dreaptă, unde scrie Coins, Bet și Win.
 • Am lăsat valoarea maximă, de 2, și am ales și numărul maxim de Coins, de 5. Miza noastră a fost astfel 100 credite. Acesta este practic Max Bet-ul din Double Double Bonus slot.
 • Dacă apeși pe Max Bet începi jocul automat. Dacă nu vrei să dai click pe buton, setează pariul și apoi apasă pe Deal. 
 • Vor fi afișate 5 cărți de joc, din care va trebui să păstrezi cel puțin două. Noi am avut un Q, un K și apoi un 6, un 7 și un 8. Am păstrat primele două cărți și am dat click pe Draw. În loc de 6, 7 și 8, am primit un A, un 8 și un Q. Nu a fost chiar nimic, deoarece am avut un Win de 80 credite. 
 • Am jonglat apoi cu diverse mize și am prins, la un moment dat, un Full House. Dar norocul nu a fost cu noi azi.

E distractiv Double Double Bonus slot?

După ce am stat aproape o oră pe Double Double Bonus gratis, am tras o concluzie: jocul este destul de bun, dar nu am avut chiar bafta pe care ne-o doream. Poate mâine va fi cu mai mult succes! 

Cum am promis, îți menționăm și combinațiile pe care le poți avea în jocul de poker Double Double Bonus. Plus câștigurile de la ele, cu Max Bet!

 • Royal Flush: 4.000 credite;
 • 4 of a Kind: 2.000 credite, 800 credite, 400 credite sau 250 credite, în funcție de cărți;
 • Straight Flush: 250 credite;
 • Full House: 45 credite;
 • Flush: 30 credite;
 • Straight: 20 credite;
 • 3 of a Kind: 15 credite;
 • 2 Pair: 5 credite;
 • Jacks or Better: 5 credite.

Poți vedea că în acest joc, chinta roială aduce cele mai mari câștiguri. Cele mai mici vin dintr-o pereche, două perechi și 3 bucăți – deci, dacă la un joc clasic de poker poți lua jetoanele adversarilor și cu o pereche, aici nu prea se aplică. Câștigi doar dacă cele 5 cărți fac cele mai bune combinații. Dacă îți place Double Double Bonus free, încearcă și Jolly Poker Fazi, recent adăugat și el pe site-ul nostru!

Alte informații despre Double Double Bonus gratis

Prea multe nu mai avem de zis. Este important să joci singur Double Double Bonus gratis să vezi exact ce face și dacă te prinde. Nu de alta, dar dacă nouă nu ne-a plătit acum suficient, nu înseamnă că ție o să-ți facă la fel. La final, e un alt joc de poker unde aștepți cu sufletul la gură să vezi dacă cărțile la care renunți sunt înlocuite de alea la care visai. Deci dă-i tare!

Jocul Double Double Bonus online îți permite să joci și cu Autoplay dar, ce-i drept, e cam ciudat. Totuși, dacă ești fan al acestei funcții, vezi că poți selecta 50, 100 sau infinit. În joc este mereu plătită cea mai bună combinație, cum e la fiecare slot de poker.

În cazul în care dorești să joci Double Double Bonus slot pe bani adevărați, o poți face la câteva cazinouri din România. De exemplu, găsești jocul în gama de păcănele Pokerstars. Și, dacă nu ai cont la acest operator, poți începe distracția cu un bonus de bun venit foarte bun. Plus că, dacă ești fan poker, la Pokerstars chiar ai ce face! Ai super turnee de poker în care poți să-ți testezi abilitățile și să câștigi sume colosale.

Recapitulare

Double Double Bonus gratis este un joc de poker ca la aparate produs de Habanero, în care câștigurile pot fi foarte bune. Cu un RTP de peste 98%, promite multe și în distracția cu sume adevărate. Baftă să ai! Decizi care din cele 5 cărți au șanse, le selectezi pe alea mai nasoale, apoi vezi dacă au fost înlocuite de cele care îți dau cele mai mari combinații!

Alte păcănele recomandate

Novomatic
Lucky Lady Charm 10
3.5/5 – (42 votes)
Relax Gaming
Hellcatraz
4.5/5 – (15 votes)
Play’n Go
Crazy Cows
4.7/5 – (20 votes)
GAMING1
Caveman Stoney
3.5/5 – (12 votes)
Autor