Fortune Pai Gow Poker

Fortune Pai Gow Poker JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Fortune Pai Gow Poker JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
24 de oameni joacă acum
Categorie
Poker Ca La Aparate, RTP Mare
Producător
NYX
Funcții
Fortune Bonus
Structură
Linii de plată
RTP
97,47%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Februarie 2019
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite

5/5 – (3 votes)

Light & Wonder, partener NYX, are o sumedenie de jocuri online de păcănele interesante. Dintre acestea menționăm Flame slot, Sky Bounty, Secret 7s și Total Eclipse. Pe lângă aparate, vei mai găsi la acest provider și video slots – cum este și cazul lui Fortune Pai Gow Poker gratis, despre care vorbim în cele ce urmează. Rămâi alături de noi și află cum poți să joci!

Video Slot Fortune Pai Gow Poker gratis – despre joc

Providerul NYX alege pentru sloturile sale tematici simple. De asemenea, pune accent pe simplitate și în ceea ce privește modul de desfășurare a jocurilor – deci, Fortune Pai Gow Poker gratis poate fi încercat de oricine, chiar și de cei cu puțină experiență.

Acest video slot este unul clasic, cu 52 de cărți. Totuși, în Fortune Pai Gow Poker slot ai și un joker – este o diferență notabilă. Începi distracția primind de la dealerul virtual 7 cărți de joc. Va trebui să faci două mâini: una de 5 cărți și alta de 2 cărți. Acestea trebuie să fie mai bune decât mâinile adversarului tău virtual. 

Plasarea unui pariu la Fortune Pai Gow Poker online se face ușor. Doar alege miza pe care o pui pe masă, din valorile afișate din partea de jos a ecranului. Apoi:

  1. Stabilește care e mâna High (cea mai mare): cele 5 cărți decise pentru această mână trebuie să depășească mâna Low (cea mai mică);
  2. Alege care e mâna Low (cea mai mică): cărțile vor fi evidențiate de către joc, dar le poți deselecta. 
ȚINE MINTE

Jocul Fortune Pai Gow Poker gratis este un slot cu RTP mare. Mai exact, are o rată de returnare de 97,47%, ceea ce înseamnă că plătește bine. Și destul de des, pentru că are o volatilitate medie.

Cum câștigi la Fortune Pai Gow Poker?

După ce ai ales miza și ai selectat cărțile pentru mâna Low la Fortune Pai Gow Poker gratis, cărțile se vor împărți în două categorii. Dealerul virtual își va arăta și el cărțile (cele două mâini), iar tu iei câștigul dacă ambele mâini bat mâinile acestuia.

În cazul în care doar o mână bate combinația dealerului, atunci vei avea o opțiune specială. Dacă ambele mâini sunt mai mici decât ale lui, atunci pierzi runda.

În Fortune Pai Gow Poker demo există și un pariu secundar – Fortune Bonus. Se bazează pe toate cele 7 cărți pe care le primești și plătește la chinta cea mai bună. Aceste câștiguri, din pariul secundar, sunt adăugate la câștigul total. 

Dacă îți place acest joc cu poker demo, vezi că recent am adăugat și Jolly Poker free. Este produs de Fazi și, la fel ca cel de azi, îți permite să te bucuri online de poker fără să fie nevoie de alți jucători. În aceste jocuri te distrezi contra unui dealer robot, așa că poți să dai Play oricând ai tu chef. Chiar și în miez de noapte! Și partea super bună este că pe Joc Păcănele ai aceste sloturi gratuite pe care le poți accesa fără înregistrare sau download. Net să ai!

Cum joci gratis Fortune Pai Gow Poker pe Joc Păcănele?

Mai sus ți-am zis cam cum decurge o rundă din Fortune Pai Gow Poker gratis. Pentru a juca la noi pe site, dă prima dată click pe butonul cu Joacă Gratis. Aștepți puțin să se deschidă jocul, apoi îți recomandăm să citești secțiunea de informații.

Pe ecran poți vedea care sunt combinațiile la acest video slot de poker și cât plătesc ele. Miza se selectează din partea de jos a ecranului, apăsând pe jetoane. La Fortune Pai Gow Poker free ai pariuri de la 0.10 credite la 50. Poți vedea în partea de jos valoarea pe care ai selectat-o, precum și suma din balanța ta virtuală.

Dacă ții apăsat pe fisa dorită poți crește teancul de fise de pe masă și, automat, și miza. Asta fără să selectezi o altă valoare. Providerul îți pune la dispoziție în acest joc și alte opțiuni: Undo pentru a da un pas înapoi, Clear pentru a reseta runda, Rebet în cazul în care vrei să pui iar un pariu. Pentru a plasa pariul special, selectează miza dorită, apoi dă click pe cercul de pe masă aflat lângă cel pe care pui pariul simplu.

În Fortune Pai Gow Poker gratis cea mai bună combinație este chinta de culoare din 7 cărți, ce plătește 8000:1. Toate combinațiile, dar și plățile aferente, sunt mereu vizibile pe masa virtuală de joc.

Concluzii

Slotul Fortune Pai Gow Poker gratis este unul interesant tocmai prin modul în care decurg lucrurile în el. Totul depinde de norocul pe care îl ai în prima fază, când îți sunt date cele 7 cărți. Bine, mai contează și ce alegi tu la Low – poți selecta, de exemplu, o pereche de dame, iar dealerul un as și o damă, chiar dacă avea 2 ași în mână. Așadar, ai ales bine. Joacă și vezi cât de tare este acest joc! Apoi recomandă-l și prietenilor tăi!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Golden Beauty
4/5 – (11 votes)
Relax Gaming
Temple Tumble Megaways
4.1/5 – (8 votes)
Novomatic
Irish Coins
4/5 – (2 votes)
NYX
Medusa II
3.2/5 – (6 votes)