NextGen producator pacanele

150 Rotiri Gratuite la Păcănele EGT

Prinde Oferta Unibet
ecran flame gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Flame

Producator

NextGen

Rating

3.5/5 - 4 voturi

Jocul de păcănele Flame este relativ nou în industria jocurilor de noroc din România. Acesta ne încântă cu multiplicatori, caracteristici speciale, rotiri gratuite și oportunități uriașe de câștig. Flame gratis este produs de NextGen, dezvoltator cunoscut la nivel internațional, care ne-a obișnuit cu titluri de excepție, precum: Medusa, Foxin Wins sau Ramesses Riches. Cu o grafică plăcută, impresionând prin simplitatea sa, jocul poate fi jucat pe orice tip de dispozitiv.

Flame gratis, o aventură ce-ți aduce multe victorii

Flame gratis este un joc ca la aparate cu design modern, dar care se bazează pe ideea de foc. Flame Girl apare în rolul principal, folosind un foc albastru, în timp ce alte elemente din joc se referă la creaturi sau lacrimi, fulgere sau flăcări. Acesta are 5 role și se joacă cu 20 de linii prezentate în aspectul standard 3×5. În plus, este de menționat faptul că plățile ar putea ajunge până la 15.000 de monede.

Jocul de păcănele Flame are un RTP bun, de 96,61%. Chiar dacă interfața lui grafică este una simplă, având un fundal albastru metalic, flacăra care arde în partea de jos a ecranului îi oferă un efect dinamic plăcut. Atunci când vine vorba de simboluri, animalele înfricoșătoare câștigă la acest aspect, oferind cele mai multe monede. Există, de asemenea, două simboluri speciale pe care jucătorii trebuie să le urmărească în timp ce joacă Flame.

Păcănele Flame online: simboluri, plăți și caracteristici speciale

Simbolurile prezente în jocul de păcănele Flame gratis sunt împărțite în trei categorii. Cele mai scăzute plăți vin din cele patru cărți de joc (inimi, diamante, pică și cuburi). Următoarele simboluri, în topul ratei câștigurilor, sunt forțele naturii, anume: frunza, picătura de apă, fulgerul și flacăra. Cele mai avantajoase dintre toate, simboluri care îți vor aduce câștiguri ridicate, sunt însă animalele.

Există simboluri Wild, care pot apărea pe cele trei role din mijloc. Ca de obicei, acestea vor înlocui oricare dintre simbolurile standard și vor ajuta la formarea liniilor de câștig. Vei observa că apar doar pe cele trei role centrale. Dacă reușești să obții trei la aceeași rotire, vei câștiga 15 rotiri gratuite. Flacăra aduce cu ea mini funcții care pot fi declanșate aleatoriu la orice rotire. Vei ști când a fost activată una, deoarece flăcările din partea de jos a ecranului vor deveni roșii.

Un alt aspect interesant este reprezentat de cele șapte mini caracteristici care sunt declanșate aleatoriu în timpul jocului de bază:

  • Cross Flare – îți oferă șansa de a forma combinații în ambele sensuri;
  • Flare Up – multiplicatori Wild de 2 până la 10x, dacă sunt prezente simbolurile Flame Girl;
  • Fire Whirl – îți dă flăcări care se ridică și ajung să acopere rolele. Simbolurile creaturilor găsite acolo îți vor oferi premii;
  • Live Embers – oferă jarul care provine din flăcări, arzând simbolurile cărților de la anumite role și transformându-le în simboluri Wild;
  • Combustia spontană – va folosi flacăra pentru actualizarea simbolurilor cu valoare redusă, la una singură cu plată mare;
  • Wild Inferno – este declanșat atunci când cel puțin un Wild apare pe role, iar jucătorii vor primi o rotire gratuită pentru fiecare Wild;
  • Firestorm – o caracteristică care combină simbolurile bonus și wild pe rolele din mijloc.

Cum joci Flame gratis pe Joc Păcănele?

Stilul de joc pentru Flame gratis este simplu și distractiv. Datorită simplității jocului, vei înțelege regulile în cel mai scurt timp. Chiar și în ciuda faptului că există atât de multe caracteristici suplimentare! Pariurile sunt fixate la 15 monede pe rotire, iar câștigurile se plătesc de la stânga la dreapta pe rolele consecutive, fiind necesare cel puțin trei de un fel.

În meniul principal vei putea selecta miza dorită, cea mai mică fiind de 0.15. De asemenea, tot în meniul principal vei găsi opțiunea de Autoplay, dar și câteva detalii esențiale despre regulile jocului. Lângă butonul de spin ai la dispoziție bet up și bet down care îți permit să mărești sau să micșorezi miza mai rapid. Un alt lucru pe care îl poți regla este calitatea efectelor speciale. Ți se va oferi posibilitatea să alegi o rezoluție bună, una potrivită sau cea mai bună. Foarte important este că jocul de păcănele Flame dispune de un jackpot nonprogresiv în valoare de 7.500 de monede.

Concluzie

Jocul Flame gratis oferă o largă varietate de elemente interesante, inclusiv jocuri bonus, simboluri valoroase, multiplicatori și rotiri gratuite. Toate acestea vin la pachet cu o grafică plăcută și o simplitate care, totuși, reușește să atragă atenția. Poți juca Flame online gratis pe Joc Păcănele, fără a fi nevoie să riști și fără un cont nou. Însă, cei care doresc să își încerce norocul pe bani reali, pot încerca să joace pe unul dintre cele mai populare cazinouri online, Netbet. Pot beneficia la start de un bonus de bun venit Netbet, având în acest fel mult mai multe șanse de câștig.

Alte sloturi


Tower Tumble
4.3/5 - 6 voturi
Burning Hot
4.6/5 - 12 voturi
Orca
5/5 - 1 voturi
Crazy Cows
4.7/5 - 20 voturi
Queen of Hearts Deluxe
4.5/5 - 6 voturi
Irish Charms
4.2/5 - 25 voturi