NYX producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere + 20 Tichete Be The Boss

Prinde Oferta Maxbet
ecran joker jester gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Joker Jester

Producator

NYX

Rating

4.2/5 - 8 voturi

Joker Jester face parte din categoria de jocuri de păcănele cu speciale si este un slot video extrem de distractiv și amuzant, ce merită încercat. Din punctul de vedere al structurii, este un slot de tip clasic, alcătuit din 5 tamburi (role), 3 rânduri și 20 de linii de plată, ce te va distra pe cinste odată ce l-ai testat. Joacă acum Joker Jester gratis pe Joc Păcănele!

Ce alt joc asemănător poți juca la noi pe site free? Îți recomandăm Fruits and Jokers de la Playson. Este un alt joc casino cu fructe, doar că, comparativ cu Joker Jester online, are 100 de linii de plată. Dă pe link și vezi despre ce este vorba!

Cum se joacă Joker Jester gratis?

În ceea ce privește modul de joc, Joker Jester gratis reprezintă tipologia de jocuri destul de simple și intuitive. Poate oferi jucătorilor șanse de a câștiga premii fabuloase, de aceea merită să îl descoperi.

  • Dacă ești norocos, trei simboluri „Coș” se vor alinia pe primele trei role de joc, moment în care jokerul Jester va jongla cu ouăle, începând cu un număr de 3 ouă.
  • Ai opțiunea de a-ți maximiza șansele de câștig, în momentul în care adaugi mai multe ouă. Iar oul de aur ce va intra în scenă, la un moment dat îți poate mări premiul câștigat într-un timp mult mai rapid.
  • În cazul în care, Jester se va dovedi a fi neîndemânatic, vei putea intra în posesia doar a premiului pentru nivelul următor.
  • Un alt simbol din jocul de păcănele online Joker Jester, ce odată dezvăluit, îți poate aduce mai multe șanse de câștig, este Barrel. De îndată ce vei reuși să aliniezi și să descoperi 3 simboluri Barrel, se va deschide un ecran diferit, cu o serie de butoaie. Apăsând pe câte un butoi, rând pe rând, acestea vor fi distruse în moduri cât mai amuzante și vor dezvălui premii în bani.
  • Jocul Joker Jester online se va termina în momentul în care bâlbâitul Joker iepure apare din butoiul ce a fost detonat. Jucătorul poate revendica premiile cash câștigate până în acel moment.

Pentru a juca Joker Jester gratis, dă click pe Joacă Gratis. Descoperă apoi ecranul de joc, cu butoane ușor de înțeles. Caută în meniu secțiunea cu informații, apoi citește mai multe despre simboluri și plăți. Vei vedea cât de simplu este! Și plasarea pariurilor se face foarte ușor în acest slot.

Simboluri speciale în Joker Jester gratis

Pentru Joker Jester gratis, unul dintre cele mai interesante și amuzante sloturi video, simbolul Jester este Wild. Acesta are „puterea” de a funcționa ca orice alt simbol sau de a înlocui orice simbol. Cu toate acestea, simbolurile ce declanșează bonusurile nu vor putea fi înlocuite nici măcar de acest simbol wild.

Este necesar de precizat și faptul că acest slot conține și un mini-joc pe care îl poți accesa și juca pentru a-ți maximiza șansele de câștig, dublându-le. Jocul constă în alegerea culorii sau costumului ultimii cărți apărute pe punte. Dacă jocul se dovedește a fi greșit, câștigurile tale pentru runda respectivă vor dispărea.

Despre jocul de păcănele Joker Jester demo mai trebuie să știi:

  • are structură de 5 role și doar 20 de linii de plată
  • are un RTP bunicel, de 95, 97%
  • are pariu minim de 0.01 și maxim de 40
  • are volatilitate medie
  • este un joc de păcănele cu fructe retro

Pe Joc Păcănele joci Joker Jester online free, fără cont și fără înregistrare. Și o faci direct în browser, de pe telefon, tabletă sau desktop. Tu alegi cum te distrezi!

Concluzii

Te poți bucura de Joker Jester gratis, la cazinoul tău preferat, mai ales beneficiind de ofertele promoționale avantajoase de bun venit și nu numai, oferite de platforma jocpacanele.ro. În plus, având un RTP de aproape 96%, acest slot nu doar că îți poate asigura distracția garantată, dar ai și șanse extrem de mari de a te bucura de premii considerabile sau chiar de marele Jackpot!

Vezi mai multe jocuri de păcănele noi! Pe site-ul nostru adăugăm constant jocuri de la cei mai buni provideri. Avem păcănele gratis cu fructe, clasice sau moderne, dar și sloturi inspirate din filmele și serialele momentului. Îți mai urmă doar DISTRACȚIE PLĂCUTĂ!

Alte sloturi


7 Sins
3.8/5 - 66 voturi
Queen Cleopatra
5/5 - 3 voturi
Book of Merlin
3.8/5 - 9 voturi
Day of Dead
3.9/5 - 11 voturi
Dragon Dance
5/5 - 3 voturi
Christmas Megaways
4/5 - 9 voturi