NYX producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran de joc pentru joker jester gratis nyx gaming

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Joker Jester

Producator

NYX

Rating

Joker Jester face parte din categoria de jocuri de păcănele cu speciale si este un slot video extrem de distractiv și amuzant, ce merită încercat. Din punctul de vedere al structurii, este un slot de tip clasic, alcătuit din 5 tamburi (role), 3 rânduri și 20 de linii de plată ce te va distra pe cinste odată ce l-ai testat.

Cum se joacă Joker Jester gratis

În ceea ce privește modul de joc, Joker Jester gratis reprezintă tipologia de jocuri destul de simple și intuitive, ce poate oferi jucătorilor șanse de a câștiga premii fabuloase. Dacă ești norocos, trei simboluri „Coș” se vor alinia pe primele trei role de joc, moment în care jokerul Jester va jongla cu ouăle, începând cu un număr de 3 ouă. Ai opțiunea de a-ți maximiza șansele de câștig, în momentul în care adaugi mai multe ouă, iar oul de aur ce va intra în scenă, la un moment dat îți poate mări premiul câștigat într-un timp mult mai rapid. În cazul în care, Jester se va dovedi a fi neîndemânatic, vei putea intra în posesia doar a premiului pentru nivelul următor. Un alt simbol, ce odată dezvăluit, îți poate aduce mai multe șanse de câștig, este Barrel.

De îndată ce vei reuși să aliniezi și să descoperi 3 simboluri Barrel, se va deschide un ecran diferit, cu o serie de butoaie. Apăsând pe câte un butoi, rând pe rând, acestea vor fi distruse în moduri cât mai amuzante și vor dezvălui premii în bani. Jocul se va termina în momentul în care bâlbâitul Joker iepure apare din butoiul ce a fost detonat, iar jucătorul poate revendica premiile cash câștigate până în acel moment.

Pentru Joker Jester gratis, unul dintre cele mai interesante și amuzante sloturi video, simbolul Jester este Wild și are „puterea” de a funcționa ca orice alt simbol sau de a înlocui orice simbol. Cu toate acestea, simbolurile ce declanșează bonusurile nu vor putea fi înlocuite nici măcar de acest simbol wild.

Este necesar de precizat și faptul că acest slot conține și un mini-joc pe care îl poți accesa și juca pentru a-ți maximiza șansele de câștig, dublându-le. Jocul constă în alegerea culorii sau costumului ultimii cărți apărute pe punte, iar dacă jocul se dovedește a fi greșit, câștigurile tale pentru runda respectivă vor dispărea.

Te poți bucura de Joker Jester gratis, la cazinoul tău preferat, mai ales beneficiind de ofertele promoționale avantajoase de bun venit și nu numai, oferite de platforma jocpacanele.ro. În plus, având un RTP de 96%, acest slot nu doar că îți poate asigura distracția garantată, dar ai și șanse extrem de mari de a te bucura de premii considerabile sau chiar de marele Jackpot!

Vezi mai multe jocuri de păcănele noi!

Alte sloturi


Nitro Circus
Cazino Zeppelin
Cherry Trio
Razortooth
The king
Temple of Nudges