Pandamania

pandamania gratis ecran JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
pandamania gratis ecran JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
23 de oameni joacă acum
vlad cazino logo
Bonus Cu Rotiri

225 Rotiri Gratuite Fără Rulaj

3.7/5 – (3 votes)

Un slot cu urși panda? Da! Despre asta vom vorbi în cele ce urmează – despre Pandamania gratis. Pentru că, cine nu iubește aceste animale adorabile?! Ok, există șansa să nu fii chiar fan urși panda, însă îți promitem că acest joc de păcănele online gratis de la NextGen Gaming nu te atrage doar prin design-ul său (adorabil), ci și prin funcțiile speciale.

Apropo, știi ce alt joc de păcănele gratis online cu urși panda ai mai putea juca? 100 pandas! Este un slot IGT ce te poartă în sălbăticie, unde micile animale lenevesc fericite printre bambuși. Și tu poți fi fericit alături de ele, deoarece și acest joc de păcănele aduce super câștiguri!

Pandamania gratis, o plimbare norocoasă prin grădina zoologică

Legat de funcțiile speciale ale jocului Pandamania gratis, cele cu runde bonus au fost puțin criticate de experții în păcănele. Mulți spun că, deși des întâlnite, sunt puțin plictisitoare. Totuși, sunt susținute de simbolul wild, un urs panda, care apare mult mai des decât în cazul altor jocuri. Acesta reușește să te țină mult timp captiv în această lume colorată NextGen, alături de îngrijitorul grădinii zoologice. Bine, tu mai poți scăpa și plimba căruciorul cu baloane colorate, apoi prinde pungile cu dulciuri. Dar doar după ce te asiguri că ai și biletele de intrare la zoo!

Vei observa și tu faptul că îngrijitorul grădinii zoologice nu este tocmai fericit. Cine l-a legat? Ei bine, credem că bănuiești deja. Pandamania gratis este despre panda, iar acest animal este pus pe șotii în această lume amuzantă. Sarcina ta este să-l prinzi! Cum am spus și mai sus, ursulețul este simbolul wild, cel ce-ți poate aduce câștiguri frumoase. Pe lângă acest simbol, sunt și altele bonus despre care vom vorbi în cele ce urmează.

Dar înainte de asta, te informăm că în păcănelele Pandamania gratis:

  • Căruciorul cu baloane, punga de dulciuri, biletele de intrare la zoo și îngrijitorul cel captiv sunt simbolurile cele mai avantajoase;
  • Cărțile standard de joc 9,10, J, K, Q și A sunt simboluri cu valoare mai mică;
  • Cele două simboluri bonus din Pandamania online gratis sunt Pick Me și Pandamania.

Am uitat să menționăm ceva! Jocul de păcănele Pandamania al celor de la Nextgen are, pe lângă grafica jucăușă de care am tot vorbit, și o coloană sonoră faină. Aceasta contribuie din plin la distracție, deci vei avea parte de o super aventură la zoo!

Funcții bonus ale jocului de păcănele Pandamania 

Am spus că slotul Pandamania are două simboluri bonus, Pick Me și Pandamania. Ei bine, prima se activează atunci când simbolurile cu același nume se găsesc pe rolele 2, 3 și 4. De îndată ce s-au așezat cum trebuie, simbolurile vor declanșa runda bonus ce-ți permite să alegi: un premiu în bani, un premiu în bani și șansa de a alege un bonus nou, toate cele trei surprize.

Runda bonus numită Pandamania este de fapt una de rotiri gratuite. Aceasta se activează când se găsesc trei simboluri Pandamania pe oricare din role și declanșează 10 Free Spins. Apoi, fiecare câștig din Free Spins va fi multiplicat de 2 ori, iar dacă în timpul rundelor free nimerești iar simbolurile Pandamania, vei reactiva tot bonusul.

O altă surpriză a slotului este reprezentată de caracteristica Escaped Panda. Aceasta se declanșează în timp ce joci, fără a putea fi influențată de vreo acțiune a ta. Ce se întâmplă cu Escaped Panda? Păi, toți urșii panda vor apărea pedalând pe ecran, adăugând la întâmplare simboluri wild. Și dacă aceste speciale îți plac atât de mult și vrei să încerci mai multe păcănele cu animale, poți vedea top păcănele cu pești la noi pe site.

Mod de joc Pandamania gratis online

Pandamania gratis este un joc de păcănele relativ simplu, cu o structură clasică de 5 role și 3 rânduri. Are un număr de 25 de linii de plată, iar rata de plată în cazul lui este de 95,53%. Slotul poate fi jucat de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe telefonul mobil sau de pe tabletă, direct în browser.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să dai start jocului. Apoi, vei vedea că în bara de jos ai butoanele de pariere, numărul de linii de plată, un i unde poți da să vezi combinațiile câștigătoare, butonul de spin și cel de Autoplay. Poți seta pariul alegând de la 0.05 monede la 50 de monede și până în 25 linii de plată. Însă atenție!, pentru că valoarea monedelor va fi înmulțită cu numărul de linii de plată. Deci pariul tău final va fi astfel: valoarea monedelor x numărul de linii selectat. Dacă alegi, de exemplu, să pariezi 1 monedă și optezi pentru 25 de linii de plată, pariul final va fi 25 monede.

Concluzii

În concluzie, te invităm să joci Pandamania gratis pe Joc Păcănele și să te bucuri de o super aventură la grădina zoologică. Urșii panda cei amuzanți îți vor aduce multe câștiguri, iar atmosfera te va ajuta să te relaxezi și chiar să zâmbești.

Dacă tot ești pe site-ul nostru, nu uita să arunci un ochi și pe alte jocuri de păcănele noi gratis. De asemenea, în cazul în care crezi că ai suficientă experiență în jocul ca la aparate, aventurează-te cu ajutorul unui bonus la înregistrare după câștiguri reale, într-un cazino online! Mult succes și spor la prins cât mai mulți urși panda!

Alte păcănele recomandate

Playson
Imperial Fruits
3.8/5 – (15 votes)
NextGen
Batman
3.9/5 – (11 votes)
Blueprint
Sausage Party
4.2/5 – (10 votes)
NYX
Zeus II
3.8/5 – (13 votes)