NextGen producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran de joc genie wild gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Genie Wild

Producator

NextGen

Rating

Dacă îți dorești să descoperi gama de păcănele isoftbet gratis, acum ai ocazia perfectă de a accesa Genie Wild gratis, unul dintre cele mai interesante și palpitante sloturi online!

Genie Wild gratis – modul de joc și simboluri specifice

Atmosfera arabică indusă de grafica deosebită (joc adăpostit de forma unui cort, felinare atârnate de tavan ce emană lumină roșie ce se ascund în spatele rolelor de joc, pernele decorative) și de  sonore specifice, face ca Game Wild gratis să fie unul dintre cele mai apreciate sloturi online, privit ca pe o continuare a Arabian Nights și Golden Sultan (două sloturi care s-au bucurat de popularitate de-a lungul timpului).

În ceea ce privește modul de joc, acest slot video este alcătuit din 5 role și 25 de linii de plată, fiind de altfel un joc clasic din acest punct de vedere, extrem de simplu și de intuitiv. Printre principalele simboluri prezente în acest slot, ce te vor ajuta să deblochezi premii colosale, merită să amintim: bijuteriile verzi, bolul cu fructe, o maimuță extrem de amuzantă și monede de aur. De asemenea, sunt prezente și simboluri de cifre și litere, ca de exemplu (Q, J, K, A și 9 și 10). Din categorie de simboluri speciale fac parte simbolul Genie, care este și Wild, dar și simbolul care împrăștie sticlele.

Caracteristici speciale pentru acest Genie Wild Online

Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui slot video o reprezintă posibilitatea de a beneficia de free spins (rotiri gratuite), ce pot fi revendicate în momentul în care se declanșează în care se aliniază 3 simboluri de împrăștiere a sticlelor. Pentru scenariul descris anterior, vei fi fericitul câștigător a 10 free spins. Dar asta nu este tot! Trebuie să știi că în timpul jocului pentru această caracteristică bonus, simbolul wild poate acționa în expansiune, oferindu-ți mai multe oportunități pentru crearea a noi combinații ce pot rezulta a fi câștigătoare.

Butonul „Gamble” ce apare în partea dreaptă jos a jocului este un alt element de care trebuie să ții cont. După un câștig, un simplu click pe butonul „Gamble”  îți oferă șansa de a îți dubla premiul în bani. În acest fel, prezicerile ulterioare pentru o carte de joc roșie sau neagră îți poate aduce o victorie de 2 ori mai mare, iar pentru prezicerea costimului corect, victoria ta se poate amplifica de 4 ori decât ceea ce ai obținut până în prezent.

Nu rata unul dintre cele mai palpitante și interesante jocuri online de cazino, mai ales că pe platforma jocpacanele.ro poti descoperi cele mai exclusiviste oferte de bun venit pentru casinoul sau cazinourile tale preferate, care te vor ajuta sa te bucuri de experiența Genie Wild Gratis. În plus, dacă informațiile prezentate anterior nu te-au convins că merită să-l încerci, poate RTP-ul de 96% reprezintă un argument mai puternic.

Vezi mai multe jocuri de păcănele noi!

Alte sloturi


Moon Princess
More Dice & Roll
Spellcast
Emperor’s Garden
Batman
Medusa