NYX producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran joc call of the colosseum gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Call of the Colosseum

Producator

NYX

Rating

Call Of The Colosseum gratis te poartă în trecut, în perioada captivantă a Imperiului Roman. Dacă ai chef de o călătorie în timp înapoi în Roma antică , poți participa la o aventură inedită jucând slotul video online Call of the Colosseum oferit de Nextgen Gaming.

Call Of The Colosseum gratis: grafică, sunet, animații

Acest slot cu 5 role de joc și 25 de linii de plată, se bazează pe Roman Colosseum, un reper popular din Roma, care în vremuri străvechi era folosit pentru vânătoare de animale sălbatice, lupte de gladiatori și execuții publice. Se spune că peste 500.000 de oameni și-au pierdut viața și mai mult de un milion de animale au fost ucise în timpul domniei Imperiului Roman. Locuri precum Colosseumul au găzduit bătălii strașnice până la moarte. Atmosfera jocului este una dinamică și totul se desfășoară între două coloane ornamentate situate sub un edificiu sculptat.

În timp ce rotești rolele de joc, imaginează-ți  că un mare și puternic împărat roman (asemănător cu Iulius Cezar) urmărește spectacolul din loja regală, în mijlocul mulțimii care participă la eveniment. Acest slot are multe simboluri inspirate de cultura Imperiului Roman iar muzica te transpune în istorie și te aduce mai aproape de acele timpuri de legendă.

Simboluri și valorile lor în păcănele Call of the Colosseum

Pe role, vei găsi o serie de simboluri legate de viață și lupta în Imperiul Roman : tigri sălbatici, scuturi, sulițe, căști de gladiator, sandale romane , pungi de monede, struguri, o doamnă aristocrată și împăratul însuși. Împăratul este WILD și el înlocuiește toate celelalte simboluri de pe role în afară de Scatter pentru a completa combinații câștigătoare. Acest simbol va apărea doar pe rolele 2, 3 și 4.

Iată ce simboluri îți atrag norocul de partea ta:

  •         Strugurii și bănuții aurii aduc un câștig de 5x până la 100x miza ta
  •         Sandalele romane îți oferă câștiguri de la 5x până la 150x  miza ta
  •         Scuturile și căștile de războinic aduc câștiguri de 10x până la 150x miza ta
  •         Colosseum-ul atrage câștig de 15 x până la 200x miza inițială
  •         Tigrul sălbatic oferă câștig de 2x până la 2000x miza ta
  •         Frumoasa aristocrată îți aduce un câștig de 5x până la 5000x miza

Modul de joc

Pentru a câștiga în Call of the Colosseum gratis va trebui să îți setezi liniile de plată și să pariezi. Nu uita că poți utiliza butonul Autoplay și butonul Gamble pentru a începe să câștigi împotriva tigrilor și să acumulezi banii. Call of the Colosseum gratis te așteaptă, așa că alege pariul și învârte rolele de joc. Rata de returnare la jucător este 95,9%, în media industriei.

Wild, bonusuri și rotiri gratuite

Dacă îți plac rotirile gratuite poți declanșa această caracteristică prin aterizarea a trei sau mai multe simboluri Scatter  oriunde pe role. Inițial, vei fi recompensat cu 10 rotiri gratuite, iar prima veste bună este că toate premiile vor fi dublate în timpul acestei funcții. A doua veste bună este că în acest joc de păcănele cu speciale, împăratul îți va oferi un gest binevoitor care te va răsplăti cu unul până la trei rotiri în plus.

Concluzie

Luptele cu gladiatori au fost foarte populare în Roma antică. Aceste spectacole crude i-au atras pe toți oamenii Imperiului. Acum acest joc de păcănele îți oferă o incursiune în atmosfera Romei antice, iar Call of Colosseum gratis te va încânta cu siguranță.

Alte sloturi


100000 Pyramid
Riches of ra
Temple of Nudges
Legend of Cleopatra
Volcano Eruption Extreme
The Wild 3