NYX producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere + 20 Tichete Be The Boss

Prinde Oferta Maxbet
ecran joc call of the colosseum gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Call of the Colosseum

Producator

NYX

Rating

4.5/5 - 4 voturi

Call Of The Colosseum slot te poartă în trecut, în perioada captivantă a Imperiului Roman. Dacă ai chef de o călătorie în timp, înapoi în Roma antică, poți participa la o aventură inedită jucând slotul video online Call of the Colosseum gratis oferit de Nextgen Gaming. Joacă-l chiar acum pe Joc Păcănele, alături de alte sloturi online gratis de la cei mai buni producători din lume!

Call Of The Colosseum gratis: grafică, sunet, animații

Call of the Colosseum gratis este un joc cu 5 role de joc și 25 de linii de plată. Se bazează pe Roman Colosseum, un reper popular din Roma, care în vremuri străvechi era folosit pentru vânătoare de animale sălbatice, lupte de gladiatori și execuții publice. Se spune că peste 500.000 de oameni și-au pierdut viața și mai mult de un milion de animale au fost ucise în timpul domniei Imperiului Roman. Locuri precum Colosseumul au găzduit bătălii strașnice până la moarte. Atmosfera jocului de păcănele Call of The Colosseum este una dinamică și totul se desfășoară între două coloane ornamentate situate sub un edificiu sculptat.

În timp ce rotești rolele de joc, imaginează-ți că un mare și puternic împărat roman (asemănător cu Iulius Cezar) urmărește spectacolul din loja regală, în mijlocul mulțimii care participă la eveniment. Call of the Colosseum gratis are multe simboluri inspirate de cultura Imperiului Roman, iar muzica te transpune în istorie și te aduce mai aproape de acele timpuri de legendă.

Simboluri și valorile lor în păcănele Call of the Colosseum online

Pe role în Call of the Colosseum gratis vei găsi o serie de simboluri legate de viață și lupta în Imperiul Roman: tigri sălbatici, scuturi, sulițe, căști de gladiator, sandale romane, pungi de monede, struguri, o doamnă aristocrată și împăratul însuși. Împăratul este WILD și el înlocuiește toate celelalte simboluri de pe role în afară de Scatter pentru a completa combinații câștigătoare. Acest simbol va apărea doar pe rolele 2, 3 și 4.

Iată ce simboluri îți atrag norocul de partea ta:

  •         Strugurii și bănuții aurii aduc un câștig de 5x până la 100x miza ta
  •         Sandalele romane îți oferă câștiguri de la 5x până la 150x  miza ta
  •         Scuturile și căștile de războinic aduc câștiguri de 10x până la 150x miza ta
  •         Colosseum-ul atrage câștig de 15 x până la 200x miza inițială
  •         Tigrul sălbatic oferă câștig de 2x până la 2000x miza ta
  •         Frumoasa aristocrată îți aduce un câștig de 5x până la 5000x miza

Modul de joc în Call of the Colosseum gratis

Pentru a câștiga în Call of the Colosseum gratis va trebui să îți setezi liniile de plată și să pariezi. Nu uita că poți utiliza butonul Autoplay și butonul Gamble pentru a începe să câștigi împotriva tigrilor și să acumulezi banii.

Call of the Colosseum slot te așteaptă, așa că alege pariul și învârte rolele de joc. Rata de returnare la jucător este 95,9%, în media industriei. Deci, jocul îți poate oferi câștiguri bune și dacă alegi să-l joci pe bani reali. Până una alta, pe site-ul nostru îl joci gratis, pentru câștiguri virtuale. Și o poți face oricând vrei, pentru că NYX l-a optimizat astfel încât să-l poți accesa și de pe telefon.

Wild, bonusuri și rotiri gratuite în slotul Call of The Colosseum

Dacă îți plac rotirile gratuite, poți declanșa această caracteristică prin aterizarea a trei sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe role. Inițial, în Call of The Colosseum gratis vei fi recompensat cu 10 rotiri gratuite. Iar prima veste bună este că toate premiile vor fi dublate în timpul acestei funcții.

A doua veste bună este că în acest joc de păcănele cu speciale, împăratul îți va oferi un gest binevoitor care te va răsplăti cu unul până la trei rotiri în plus. Sună extrem de bine, așa-i? În Call of The Colosseum online demo te vei bucura atât de o tematică faină, o poveste spusă perfect de simboluri, cât și de funcții avantajoase.

Concluzie

Luptele cu gladiatori au fost foarte populare în Roma antică. Aceste spectacole crude i-au atras pe toți oamenii Imperiului. Acum, acest joc de păcănele îți oferă o incursiune în atmosfera Romei antice.  Joacă Call of Colosseum gratis acum! Și, dacă ți-a plăcut jocul, nu ezita să îl recomanzi și altor pasionați de păcănele. Pe Joc Păcănele ai sute de surse de distracție gratis, de la cei mai buni producători.

Alte sloturi


Fruits and Jokers
2.8/5 - 13 voturi
Gold King
4.7/5 - 3 voturi
Tidal Riches
4.5/5 - 4 voturi
Win Blaster
3.6/5 - 32 voturi
Shogun’s Secret
4.3/5 - 13 voturi
Cheeky Fruits Split
3.4/5 - 17 voturi