IGT producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran 100 pandas gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

100 Pandas

Producator

IGT

Rating

3.7/5 - 10 voturi

100 Pandas gratis este un joc de pacanele online IGT în care personajele principale sunt, bineînțeles, urșii panda. Jocul face parte din categoria celor care au 100 de linii de plată ajustabile și permit sesiuni de joc atractive pentru toate tipurile de bugete. 100 Pandas slot machine are o rată bună de profit și o poveste foarte drăguță, punctând foarte bine pe toate planurile. Joacă-l acum fără bani pe Joc Păcănele!

100 Pandas gratis, un joc de păcănele free cu tematică asiatică

Interfața de joc din 100 Pandas gratis ne aduce în fața unei păduri de bambus, iar muzica relaxantă de pe fundal ne poartă într-o călătorie în China. Jocul de pacanele online are 5 role pe care se rotesc simboluri de ursuleți panda adorabili. Printre simboluri găsim și o serie de litere chinezești, dar și bambus, flori de lotus etc.

Toate simbolurile din 100 Pandas demo sunt bine coordonate și ne spun o poveste credibilă. Simbolurile principale și mai bine plătite sunt, bineînțeles, cele cu urși panda. Acestea au fundaluri în diferite culori.  Tematica asiatică, redată prin simbolurile care arată excelent, este însoțită de o coloană sonoră frumoasă. Deci, după ce dai pe Joacă Gratis, asigură-te că ai bifat în meniu pornirea sunetului de fundal. Vei pătrunde altfel în noua ta aventură!

Simboluri speciale în 100 Pandas slot machine

În 100 Pandas gratis ai simboluri simple și simboluri speciale. Cele din urmă contribuie la crearea unor câștiguri și mai mari și te ajută să te distrezi mai bine. Hai să vedem!

 • Simbolul Wild este reprezentat de o familie simpatică de urși.
 • Simbolul Scatter este reprezentat de semnul Yin Yang.
 • Simbolurile își schimbă culoarea în timpul rundei bonus, făcând lucrurile mai animate.
 • Simbolul wild devine roșu, iar simbolul wild devine mov.
 • În același timp, urșii din simbolurile wild vor avea acum capul spre dreapta în loc de stânga.

Grafica din 100 Pandas demo este foarte captivantă, iar culorile și animațiile sunt chiar reușite. În partea de jos a ecranului vei găsi butoanele standard pentru reglarea liniilor de plată și a pariurilor pe fiecare rotire.

Runda bonus din 100 Pandas gratis – o aventură și ea!

Runda bonus din 100 Pandas gratis se declanșează atunci când nimerim cel puțin 3 simboluri scatter Yin Yang pe rolele 2, 3 și 4. Runda bonus aduce 10 rotiri gratuite, în timpul cărora beneficiem și de un multiplicator 2x. Câștigurile capătă astfel un nou nivel. Deci, acest joc de păcănele cu animale de la IGT ne oferă și free spins și multiplicatori, dar și super distracție alături de mici ursuleți simpatici.

În plus, dacă în timpul rotirilor gratuite din 100 Pandas slot machine mai prindem încă 3 simboluri Yin Yang, urmează să profităm de încă 10 rotiri suplimentare, din nou cu un multiplicator 2x. Sunt extrem de bine, așa-i? Gândește-te cum ar fi să activezi această funcție când joci pe bani reali, într-un cazinou.

Iată ce trebuie să ții minte despre jocul de păcănele 100 Pandas free!

 • Este un joc de păcănele creat de IGT.
 • Este un slot ce se încadrează la categoriile asiatic, animale, natură.
 • Are 5 role și 100 linii de plată – deci este un joc multiline.
 • Are un RTP bun, de 95,65%.
 • Are volatilitate medie.
 • Are Top Win de 30000. Min Bet de 1.00 și Max Bet de 3000.

Poți juca 100 Pandas gratis la noi pe site fără să ai nevoie de cont. Și, dacă ai o conexiune bună la internet, poți să te distrezi cu el și în vacanță sau în drum spre job. Asta pentru că IGT a conceput sloturi ce merg bine pe orice device, deci inclusiv pe telefon sau pe tabletă.

Concluzii

Așadar, 100 Pandas gratis este un joc de pacanele online foarte atractiv, care nu are cum să nu îți placă. Jocul are simboluri foarte simpatice și o grafică animată, o rundă bonus atractivă și câștiguri generoase, așa că este potrivit din toate punctele de vedere. Un alt slot ce are în nume 100 și prezintă pe role animale simpatice este Cats gratis. Doar că este produs de EGT și te invită la distracție alături de mici feline adorabile și norocoase. Distrează-te free la noi pe site!

Alte sloturi


Crystal Cavern
3.9/5 - 8 voturi
Age of Troy
4/5 - 214 voturi
King of the Jungle
3.8/5 - 6 voturi
Pandamania
3.7/5 - 3 voturi
Crypt of The Dead 
3.8/5 - 5 voturi
Giant’s Gold
5/5 - 2 voturi